Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 24 juli 2022

Donald Trump spreekt steun uit voor Nederlandse boeren

Redactie Blckbx
2022 07 24 trump boeren
1:20

De voormalig Amerikaanse president Donald Trump sprak zaterdag tijdens een toespraak in Florida zijn steun uit voor de boeren in Nederland. ‘Moedige boeren in Nederland nemen het op tegen de klimaattirannie van de Nederlandse regering.’

Trump sprak zaterdag in Florida op een ’Turning Point USA’-rally in de plaats Tampa.

“De hoax van de klimaatcrisis kan zelfs leiden tot hongersnood. Op dit moment nemen moedige boeren in Nederland het op tegen de klimaattirannie van de Nederlandse regering. Een regering die drastisch wil snijden in de voedselproductie door boeren, terwijl er overal voedseltekorten zijn,” aldus Trump, die de verkiezingen in 2020 onder verdachte omstandigheden ‘verloor’ van Joe Biden, maar nu al volop campagne aan het voeren is voor zijn herverkiezing in 2024.

Trump vervolgt: “Ze zeggen dus gewoon dat je niet zelf mag bepalen wat je doet met jouw grond. Dat je geen mest mag gebruiken. Dat je je vee weg moet doen. Ze willen de veestapel wereldwijd halveren. En jij bent de volgende die aan de beurt is!"

"Onze beweging staat op tégen klimaatfanatici, en we staan juist zij aan zij met de vreedzame Nederlandse boeren die op heldhaftige wijze voor hun vrijheid strijden," zegt Trump. "Het is vreselijk wat er gebeurt.”

De steun voor de Nederlandse boeren is wereldwijd enorm. In de Nederlandse reguliere media wordt daar echter maar weinig aandacht aan besteed.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Vraag

Wat heeft Donald Trump voor de boeren gedaan?
Ok, Trump houdt niet van handelsverdragen, waardoor boeren dus ook minder naar China kunnen exporteren.
Maar verder?
Hij wil meer ethanol in benzine mengen, waardoor voedsel niet gegeten wordt, maar verbrand in auto's. Een biomassa-project dus.
Hij heeft veel hulp gegeven aan grote intensieve boerderijen, terwijl kleine familieboerderijen op de fles bleven gaan. Die kregen geen hulp.
Hij heeft het gebruik van gevaarlijke bestrijdingsmiddelen gestimuleerd en wetten om het milieu en de watervoerziening te beschermen geschrapt.
Onder Trump pleegden steeds meer boeren zelfmoord.

Felix

Zo blij met de steun van de grote Trump dat blckbx vergeet te vermelden dat het lot van de boeren helemaal niets met de klimaatlobby te maken heeft.
Dit laat wel heel goed zien waar het wel om gaat: een globalistische beweging dat de democratie buiten spel wil zetten, dat daarbij leugens of vermoedens worden gebruikt doet er niets toe.
Hoe meer zielen des te meer vreugd, wat een ongelooflijk domme lui

Cookies op deze website