Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 10 oktober 2022

Australië geeft dodelijke prikken toe, gaat begrafenis vaccinslachtoffers betalen

Redactie Blckbx
2022 10 10 voor australie begrafeniskosten
2:50

Na eerst een groot deel van de bevolking te hebben overgehaald om zich te laten vaccineren met de ‘veilige’ COVID-vaccins, betaalt de Australische overheid nu de uitvaart van mensen die zijn overleden door de prikken.

Het lijkt erop dat de vaccins toch niet zo veilig en effectief zijn als de Australische autoriteiten de bevolking eerder hadden beloofd. In de deelstaat New South Wales bijvoorbeeld waren COVID-patiënten in ziekenhuizen afgelopen week op een enkeling na allemaal één-, twee-, drie- of zelfs al viermaal gevaccineerd, blijkt uit officiële cijfers.

Australië geeft bovendien officieel toe dat de vaccins ernstige bijwerkingen veroorzaken. De federale regering heeft zelfs een uitgebreide financiële regeling ingesteld voor slachtoffers van bijwerkingen van de COVID-19-vaccins. Mensen die gewond zijn geraakt door toedoen van de prikken, kunnen van de regering een schadevergoeding krijgen.

Onlangs is aan die schaderegeling een nieuwe mogelijkheid toegevoegd, die in feite een bekentenis is van de regering dat de COVID-vaccins kunnen leiden tot de dood. De Australische overheid betaalt gemaakte begrafenis- en uitvaartkosten voortaan terug aan de familie van mensen die zijn overleden door direct toedoen van de vaccins. De mogelijkheid en de procedure worden toegelicht op de website.

Toch niet zo veilig

Met de woorden ‘It’s safe, it’s important’, beloofde premier Scott Morrison in februari 2021 tijdens een persconferentie aan miljoenen Australiërs dat het veilig was om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Ook premier Daniël Andrews van de deelstaat Victoria en toenmalig premier Gladys Berejiklian van New South Wales probeerden tijdens televisieoptredens burgers over te halen om zich te laten prikken met de mRNA-producten van Moderna en Pfizer of het virale vector-vaccin van AstraZeneca.

Verplicht

Later in 2021 werd de prik voor Australiërs minder vrijblijvend. Deelstaten voerden het 2G-systeem in, waardoor mensen die niet gevaccineerd of genezen waren werden buitengesloten van het sociale leven. Naar school gaan, sporten, werken, met het openbaar vervoer reizen, winkelen en de horeca bezoeken was voor hen verboden. De coronamaatregelen in Australië behoorden de afgelopen twee jaar tot de strengste van de wereld, met lockdowns, schoolsluitingen, masker-, quarantaine- en vaccinatieplichten.

Nu bijwerkingen en overlijden door COVID-vaccinaties officieel worden toegegeven, doen autoriteiten ineens alsof er nooit sprake is geweest van druk of verplichte vaccinatie. “Is het waar? Zijn COVID-19 vaccins verplicht in Australië?” is de vraag die gesteld wordt op deze overheidswebsite. “Vaccinatie voor COVID-19 is vrijwillig – zoals alle vaccinaties in Australië – en mensen behouden de mogelijkheid om te kiezen.”

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Thierry

Ze zijn blijkbaar ook doodsbang als de regen van claims via advocaten komt. Met 1 op de 13 geprikten met bijwerkingen zal dat het bankroet van de overheid opleveren schat ik. En big pharma is er al met de buit vandoor. En zitten straks op hun superjacht ergens.
P.S.: ik heb het even nagevraagd bij n vriendin van me in Australie. Kijken wat zij zegt.

GTRene

Begrafenis betalen en een vergoeding in geld een X bedrag schadevergoeding bij bv overlijden, is voor landen altijd goedkoper dan uitkeringen (bv ouderdom e.d.) en pensioenen, en de lastige mensen extra in 'hun' land... Bovendien kan hun geld gratis worden bij geprint of via toetsenbord aangevuld worden en of overgeschreven, de daad op de mensheid ondertussen al gepleegd.

Cookies op deze website