Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 17 februari 2023

Australië verborg vaccinsterfgevallen om ‘vertrouwen publiek te behouden’

Redactie Blckbx
2023 02 16 voor australie verborg vaxsterfgevallen 3
3:00

De Australische toezichthouder op geneesmiddelen TGA heeft sterfgevallen door COVID-vaccins met opzet verborgen gehouden voor het publiek, uit vrees dat openbaarmaking het vertrouwen van de bevolking in de prikken zou kunnen ondermijnen.

Dat blijkt uit documenten die door de Therapeutic Goods Administration (TGA) zijn verstrekt na een FOI-verzoek – de Australische versie van een Woo-verzoek. Een bezorgde arts had de TGA verzocht om inzicht te mogen hebben in de zogeheten causaliteitsdocumenten met betrekking tot het onderzoek van de TGA naar gerapporteerde sterfgevallen na COVID-vaccinatie.

De arts, dr. Melissa McCann, diende het verzoek in nadat ze een onverwacht hoog aantal patiënten in haar kliniek op de Whitsunday Islands had gezien die te maken kregen met ongewenste voorvallen na vaccinatie (AEFI's). Ze merkte ook een hoog aantal ernstige AEFI-rapporten op in de DAEN-databank, waaronder de gemelde dood van een 14-jarige in oktober 2021. In de DEAN-databank (Database of Adverse Event Notifications) worden vaccinbijwerkingen geregistreerd.

McCann trad afgelopen weekend naar buiten met de schokkende feiten tijdens haar toespraak op de COVID-vaccinconferentie, die in Brisbane, Melbourne en Sydney werd georganiseerd door de United Australia Party. Het evenement werd onder andere bijgewoond door ic-arts dr. Pierre Kory en cardioloog en epidemioloog dr. Peter McCullough. McCann vertelde dat het haar veel moeite heeft gekost om de causaliteitsdocumenten van de TGA te verkrijgen.

In haar oorspronkelijke FOI-verzoek verzocht McCann om causaliteitsbeoordelingen voor alle gemelde sterfgevallen in de DAEN-databank. Dit verzoek werd geweigerd vanwege de grote omvang, en in onderhandelingen met de TGA stemde McCann ermee in het verzoek terug te brengen tot de elf documenten die uiteindelijk werden overhandigd. Tien daarvan hadden betrekking op DAEN-overlijdensverslagen.

Oorzakelijk verband

Toen de documenten uiteindelijk in juli 2022 aan de dokter werden verstrekt, ontdekte zij dat er meerdere rapporten waren waarvan de TGA had geoordeeld dat er een oorzakelijk verband was met de COVID-vaccinatie, maar die met uitzondering van één sterfgeval niet waren gemeld in de reguliere veiligheidsrapporten van de TGA. Daardoor werden ze ook niet meegeteld in de officiële statistieken. Tot de verborgen sterfgevallen behoren twee kinderen van zeven en negen jaar oud die beiden een fatale hartstilstand kregen waarvan de TGA oorzakelijk verband met de COVID-vaccinatie vaststelde.

De FOI-documenten bewijzen dat Australiërs door de TGA en officiële vertegenwoordigers van de gezondheidszorg ten onrechte en op misleidende wijze is voorgehouden dat van de 973 gemelde sterfgevallen er slechts veertien in verband zijn gebracht met de COVID-vaccins (dertien na Astra Zeneca, één na Moderna).

In het TGA-veiligheidsrapport van november 2022 staat bovendien: "Er zijn geen sterfgevallen bij kinderen of adolescenten vastgesteld die verband houden met de COVID-19-vaccinatie." Maar de beoordelingsrapporten die de causale rol van het Pfizer-vaccin in de gevallen van de zeven- en negenjarige kinderen aangeven, werden in juli 2022 aan dr. McCann vrijgegeven. Ook deze bewering van de TGA is dus niet waar.

'Vertrouwen niet ondermijnen'

McCann vroeg de TGA per e-mail waarom documenten niet volgens protocol in het openbaarheidslogboek waren opgenomen en kreeg op 24 augustus 2022 bericht:

“De besluitvormer voor dit verzoek heeft besloten de documenten 1-10 niet openbaar te maken overeenkomstig artikel 11c, lid 1, onder a), van de FOI Act, aangezien zij gevoelige persoonlijke informatie over overledenen bevatten. Zoals u zult begrijpen, werd overleg met de families van de overledenen niet opportuun geacht, en er is dan ook geen overleg met die families gepleegd. Voorts heeft de besluitvormer vastgesteld dat de openbaarmaking van de documenten het vertrouwen van het publiek zou kunnen ondermijnen en de bereidheid van het publiek om bijwerkingen aan de TGA te melden, zou kunnen verminderen.”

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

zoals Rechter Anna von Reitz opmerkt, vrijgesteld van prikken:

-Alle leden van het Congres en al hun personeelsleden.
-Al het Witte Huis personeel en hun families.
-Alle Pfizer leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
-Alle Moderna leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
-Alle Johnson en Johnsons leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
-Alle leidinggevenden van CDC, INC., hun families en personeelsleden.
-Alle leidinggevenden van FDA, INC., hun families en personeelsleden.
-Acht miljoen Chinese uitwisselingsstudenten.
-Zes miljoen illegale immigranten.
-Alle dakloze mensen die in onze straten rondhangen.

In alle delen van de wereld proberen de overheden uit de openbaarheid te houden dat de vaccinaties schade en dood brengen. Ze werken alle gerichte onderzoeken daartoe tegen, zelfs met privacy van dode mensen als drogreden. Alsof de nog levenden van ondergeschikt belang zijn?!

Zouden die overheidslui zelf wel echt zijn ingeënt vraag ik me dan af of deden ze alsof? Want dat zou de desinteresse geheel verklaren! Zij en hun familie werd niet ingeënt want ze wisten dat het mis zat met die vaccins...

Cookies op deze website