Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 05 oktober 2022

Cijfers Amerikaanse CDC: Eén op dertien onder doktersbehandeling na COVID-prik

Redactie Blckbx
2022 10 05 cdc v safe 1 op 13
2:40

Uit de v-safe-database, die het gezondheidsinstituut CDC onlangs gedwongen openbaar moest maken, blijkt dat 7,7 procent van tien miljoen mensen na de prik een arts moest inschakelen. Dat is één op de dertien.

De rechter dwong de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) eind augustus om de gegevens uit de v-safe-database vrij te geven. V-safe is een systeem dat is opgezet door de CDC om gezondheidsevaluaties te verzamelen na vaccinatie tegen COVID-19 en de veiligheid rondom de vaccinaties te monitoren.

Het gezondheidsinstituut wilde de informatie uit de database helemaal niet openbaar maken. Er waren twee verloren rechtszaken en 463 dagen voor nodig om de CDC te dwingen, en uit de cijfers blijkt waarom het instituut de cijfers niet wilde vrijgeven.

Het percentage mensen dat ernstige bijwerkingen ondervond na vaccinatie tegen COVID is namelijk ‘schrikbarend hoog’, blijkt na het inventariseren van de gegevens van v-safe door de organisatie Informed Consent Action Network (ICAN), die de rechtszaken tegen CDC had aangespannen.

Eén op dertien

ICAN constateerde dat van de tien miljoen mensen in de database maar liefst 7,7 procent medische hulp moest zoeken na vaccinatie. Daarnaast werd één op de vier mensen na de prik zo ziek dat ze niet meer normaal konden functioneren. Dat komt neer op ongeveer 2,5 miljoen mensen, van wie de bijwerkingen in v-safe werden gecategoriseerd als ‘ernstige gebeurtenis die het normale leven beïnvloedde’.

Volgens de database raakten 3.353.110 van de 10 miljoen mensen die v-safe gebruikten gewond. In totaal werden er 6.458.751 ‘gezondheidseffecten’ gemeld door gebruikers van v-safe.

Advocaat bij Fox News

Advocaat Aaron Siri van ICAN was dinsdagavond te zien bij Fox News om de rechtszaken en de verontrustende bevindingen uit de v-safe database van de CDC toe te lichten.

Op de vraag van Chase Gallagher van Fox News waarom het 463 dagen en twee verloren rechtszaken duurde voordat de CDC de gegevens ‘gedwongen’ moest prijsgeven, antwoordde Siri: “Dat is een hele goede vraag. In principe ging het om 144 miljoen regels met code, die ze in minuten hadden kunnen overhandigen. Bovendien waren de data al geanonimiseerd,” zei hij.

De advocaat gaf daarna aan dat de desastreuze cijfers over het gigantische aantal bijwerkingen hoogstwaarschijnlijk verklaren waarom de CDC de informatie niet openbaar wilde maken.

Met de officiële ruwe gegevens van het CDC maakte ICAN onderstaande visuele weergave van de meer dan 144 miljoen regels gezondheidsgegevens. Op de website van ICAN is meer informatie te vinden over de rechtszaken en de bevindingen uit v-safe.

Over v-safe

Met v-safe verzamelt de CDC data over de veiligheid van de COVID-19-vaccins. Mensen kunnen zich aanmelden om na hun prikken informatie door te geven over hun gezondheidstoestand.

"V-safe biedt gepersonaliseerde en vertrouwelijke gezondheidscheck-ins via tekstberichten en webenquêtes, zodat u snel en gemakkelijk met CDC kunt delen hoe u, of uw naaste, zich voelt na het krijgen van een COVID-19-vaccin. Deze informatie helpt CDC de veiligheid van COVID-19 vaccins in near real time te controleren," aldus CDC op de website.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Dat was al lang voorspeld door OCCAM na consultatie van niet corrupte artsen.
Vele bijwerkingen zullen verdwijnen en nog een beetje sneller met de boosters,
voor altijd.

GTRene

Lekker dan, die zijn dus ook medeplichtig aan de vele onnodige doden en de haast ontelbare mensen met ernstig letsel na vacciNazi's.

Cookies op deze website