Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 28 juni 2022

Coronacriticus dr. Carrie Madej ernstig gewond na vliegtuigcrash

Redactie Blckbx
2022 06 28 crash carrie madej
4:30

Dr. Carrie Madej is gisteren zwaargewond geraakt bij een vliegtuigongeluk. Het vliegtuig waarin ze zat zou motorstoring hebben gehad. De bekende Amerikaanse coronacriticus is momenteel betrokken bij een rechtszaak waarbij ze felle kritiek uit tegen COVID19-vaccins en de farmaceutische industrie.

De afgelopen anderhalf jaar maakte Madej veel vijanden in de medische en farmaceutische wereld door haar vernietigende kritiek op de coronavaccins en de manier waarop ze worden uitgerold over de wereldbevolking. Voor medestanders is de dokter een boegbeeld, die bekend staat om de glasheldere manier waarop ze haar kritiek verwoordt. Onlangs liet ze aan een vriend weten dat ze een paar maanden geen publieke toespraken zal houden, 'omdat de medische raad met volle kracht achter haar aan zit.'

Madej vertrok gisteren met een klein vliegtuigje van St. Petersburg in Florida naar Newnan-Coweta County Airport. Onderweg kreeg het vliegtuig motorische problemen. Na instructies om naar Warm Springs, Georgia te vliegen, crashte het daar alsnog in een weiland vlakbij het vliegveld.

Bij de crash liep de dokter verschillende breuken op, waarvoor ze vandaag is geopereerd. Ook de andere inzittende van het vliegtuigje heeft de crash overleefd. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA doet momenteel onderzoek naar de crash.

Rechtszaak dr. Paul Gosselin

Madej is momenteel als getuige betrokken bij een rechtszaak rondom dr. Paul Gosselin. Gosselin werd in november 2021 geschorst door de State's Board of Osteopathic Licensure omdat hij verkeerde informatie zou hebben verspreid over COVID-19 en onrechtmatig vrijstellingsbrieven zou hebben geschreven voor mensen die niet gevaccineerd wilden worden.

Schending Neurenberg code

In een hoorzitting in deze rechtszaak op 10 juni, waarvan een deel onderaan dit artikel is terug te zien, spreekt Madej zich onder ede kritisch uit over de vaccins en de politiek rondom corona.

Zo vindt Madej de uitrol van de vaccinatiecampagne een grove schending van de Neurenberg code. Volgens de arts neemt iedereen die geprikt wordt deel aan een experiment omdat het onderzoek naar de vaccins zich wettelijk, wetenschappelijk en medisch nog altijd slechts in fase 4 bevindt.

Madej vindt ook dat op grote schaal de mensenrechten geschonden worden, omdat niet wordt voldaan aan de medische verplichting van ‘geïnformeerde toestemming’. Als deelnemers aan een experiment moeten mensen voor ze het vaccin krijgen toegediend, weten wat ze nemen. Ook moet hen niet alleen verteld worden wat de eventuele voordelen zijn maar zeker ook wat mogelijke bijwerkingen zijn én of er alternatieven zijn voor de behandeling.

Geheime ingrediënten

Wat het volgens de dokter moeilijk maakt om van deelnemers aan het experiment ‘geïnformeerde toestemming’ te krijgen, is dat de biotechbedrijven die de vaccins maken een groot deel van de ingrediënten geheim houden. “Zelfs de FDA weet niet wat er in zit,” aldus Madej. “Als mensen geen zeggenschap hebben over hun eigen lichaam is dat een schending van mensenrechten en een vorm van tirannie, die ik niet wil zien gebeuren in onze wereld.”

Madej heeft het tijdens de hoorzitting ook over de VAERS-database en de vele bijwerkingen die staan vermeld in de Pfizer-papers. “In mijn opinie zijn we momenteel getuige van iets wat we nog nooit hebben meegemaakt. De overheid heeft de gouden standaard, die geldt bij nieuwe medicijnen, compleet overboord gegooid.” Madej doelt daarmee op de veiligheidsstandaard die is ingesteld om nieuwe medicijnen op tijd te kunnen terugroepen, als blijkt dat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid. “Bij de varkensgriep in 1976 werd het griepvaccin onmiddellijk van de markt gehaald toen bleek dat er 25 mensen aan waren overleden,” zegt Madej. “Bij de COVID-vaccins staat de teller in de fors onder-gerapporteerde VAERS-database nu al op 31.000 dodelijke vaccinslachtoffers en 1,4 miljoen zware bijwerkingen, in de VS alleen.”

'Geen grens aan slachtoffers'

“Er is gewoon geen grens, geen limiet aan het aantal dodelijke en verminkte vaccinslachtoffers,” getuigt Madej. “Jonge mensen, atleten die op het veld dood neervallen, renners die de Boston marathon niet kunnen uitlopen, tennissers die uitvallen bij de Miami Open, lijkschouwers die bewijs leveren van door de vaccins veroorzaakte bloedklonters in organen, hartaanvallen, verlammingen, hersenbloedingen. We weten al dat het de vruchtbaarheid aantast.”

Maar wat we nog niet weten, zegt Madej, is wat de gevolgen van de injecties zijn op de middellange en lange termijn. “Dat is volstrekt onbekend terrein. De vaccins kunnen zo veel mensen zo veel schade berokkenen. En dat terwijl 99,99 procent van de mensen het virus zonder de vaccins overleeft. Als je als volwassene goed geïnformeerd bent en je wilt het vaccin, prima. Maar als je niet wilt deelnemen aan een experiment met een gloednieuwe technologie die nu al zoveel verwoestende resultaten laat zien, dan mag je daar nooit toe gedwongen worden.”

In haar slotwoord richt Madej zich in haar verdediging van dr. Paul Gosselin direct tot de raad. “En ik vraag daarom aan iedereen in deze raad of je begrijpt waar we in snel tempo op afstevenen. Als we kijken naar medische uitzonderingen, dat is simpelweg een medische opinie. En als we ons absolute grondrecht, vrijheid van meningsuiting, wegnemen, wie anders dan CNN en FOX News zal er dan nog over deze zaken spreken, op een manier die niet alleen de corporate belangen behartigt, van bedrijven die alleen al met deze vaccins honderden miljarden per jaar verdienen.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Een ongeluk? De zoveelste dokter die verongelukt. Gelukkig leeft ze nog, denk niet dat ze haar mond houdt en na herstel door pakt.

GTRene

Ik hoop dat ze het overleeft en weer geheel hersteld, want het Ziekenhuis waar ze nu in ligt, zijn vaak onderdeel van het probleem... 1 foute gast daar kan grote schade aanrichten, helemaal sinds dat ze zo bekend is geworden tegen Big Pharma... en hun sponsors ala Kill Bill 3.0 ze zijn erger dan de Clinton gang... die al vele moorden op hun geweten hebben, ja alle 'toeval' kijk naar Rechts, dan zie je op Links niks.

Cookies op deze website