Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 15 februari 2022

Coronapas in hoger beroep niet verboden

Redactie Blckbx
2022 02 15 om 12 05 50 qr code
1:36

Het gerechtshof in Den Haag heeft vandaag in hoger beroep geoordeeld dat de Coronapas niet wordt verboden. Volgens het hof heeft de pas bestaansrecht ‘voor het geval iemand zich laat testen of van corona is hersteld.’ Het hoger beroep was aangespannen door advocaat Bart Maes. Samen met rechtsfilosoof Raisa Blommestijn en neuroloog Jan Bonte reageert hij vanavond tijdens de nabeschouwing bij blckbx uitgebreid op de uitspraak.

We praten met hen over het vonnis, de rechtspraak in zijn algemeenheid en uiteraard de schrijnende toon en woordkeuze van ambtenaren, die aan het licht is gekomen na een WOB-verzoek. Verder is te gast Jantine Zijlstra. De vader van Jantine ligt na een hersenbloeding doodziek in een ziekenhuis in Hamburg. De ongevaccineerde familie Zijlstra mocht hem in eerste instantie niet bezoeken. Door tussenkomst van twee artsen mocht de moeder van Jantine vandaag toch naar Hamburg afreizen voor een bezoek aan haar vader. We horen van Jantine het schrijnende verhaal.

Kijk naar de nabeschouwing

Verder maken we een deep-dive in het dossier van het Canadese Freedom Convoy, analyseert NLP-er Igor van Kaam de onnavolgbare draai die premier Justin Trudeau heeft gemaakt en maken we inzichtelijk welke omringende landen de coronamaatregelen, waaronder de Coronapas, al geheel of deels hebben afgeschaft. Kijken dus, straks om 20:00 uur, direct na de persconferentie, naar de nabeschouwing bij blckbx.

Lees meer over: Corona Coronapas Maes Law

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cook

De rechter dient te oordelen naar de wet. Dat de 2e Kamer , onze volksvertegenwoordigers, zo achterlijk zijn akkoord te gaan met deze wetgeving, rest er voor de rechter niets anders op dan de coronapas te accepteren als wettig middel.
Dat wij zo dom zijn om dit kabinet te kiezen, is geen verwijt aan de rechtspraak maar aan de Nederlandse bevolking die zich massaal achter de coronadictatuur geschaard heeft.

mikaveli

Zo gauw iemand begint over 'de virus' en 'besmettingen' druk ik op de stop button. Als we een echt volwassen-gesprek gaan voeren over de government-crimes moeten we eerst ophouden te pretenderen dat het ooit iets te maken had met gezondheid, of een gevaar voor de gezondheid. Ik heb zin noch tijd om te doen alsof convid-19 ooit bestaan heeft.

Cookies op deze website