Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 09 juli 2022

Dr. Geert Vanden Bossche smeekt: ‘Vaccineer je kinderen niet, het kan hun doodvonnis zijn’

Redactie Blckbx
2022 07 06 geert smeekt
7:30

In een videoboodschap smeekt dr. Geert Vanden Bossche ouders om hun kinderen onder géén voorwaarde te laten vaccineren tegen COVID. ‘Doe je het wel, dan kan dat hun doodvonnis betekenen’.

Hieronder het hele transscript van zijn betoog. De video is onderaan het artikel in zijn geheel te bekijken.

“Mijn naam is Geert Vanden Bossche. Ik ben vaccinoloog. Ik heb vele, vele jaren in de vaccinindustrie gewerkt. Ik ben getraind als viroloog, en heb vele jaren gewerkt, niet alleen in de vaccinindustrie maar ook bij Gavi en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Vandaag wil ik het over jullie kinderen hebben.

Ik smeek jullie, ik smeek jullie echt, vaccineer je kinderen niet tegen COVID.

Ik zal mijn best doen om zo goed mogelijk uit te leggen waarom dit dramatisch zou zijn.

Ik ga het niet eens hebben over het feit dat er geen noodzaak is om kinderen te vaccineren tegen COVID. En dat er te veel en te gevaarlijke bijwerkingen zijn.

Ik ga het hebben over de invloed van deze vaccins op het immuunsysteem van kinderen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze vaccins een doodsvonnis kunnen zijn voor je kind.

Aangeboren antilichamen

Laat me uitleggen hoe deze vaccins het aangeboren immuunsysteem van je kind zullen beschadigen.

Ten eerste, en dit zijn feiten en data die je kan checken, we hebben nooit, echt nooit een viraal vaccin gebruikt, anders dan verzwakt levend vaccin. Tijdens de kindertijd gebruiken we nooit een ander vaccin dan verzwakt levend vaccin. En daar is een goede reden voor.

Dit heeft alles te maken met de innate of aangeboren antilichamen in het kind. Een kind is uitgerust met een speciaal soort antilichamen, aangeboren antilichamen. En die antilichamen zijn maar gedurende een beperkte tijd aanwezig tijdens de kindertijd, daarna verdwijnen ze.

Kickoff immuunsysteem

Deze aangeboren antilichamen hebben een ontzettend belangrijke functie. Zij helpen het kind om zijn eigen immuunsysteem een kickoff te geven. De enige manier waarop het dit goed kan doen, is dankzij de aangeboren antilichamen. Wat doen deze antilichamen?

Ten eerste kunnen de aangeboren antilichamen het virus neutraliseren. En niet alleen COVID maar allerlei virussen. Virussen zijn overal en mensen worden er continu aan blootgesteld.

Maar nog belangrijker, door zich te binden aan het levende virus, leren de aangeboren antilichamen om de juiste instructies te geven aan het immuunsysteem om niet alleen de virussen waarmee het geconfronteerd is te herkennen, maar ook vele andere virussen. En dat is belangrijk want de aangeboren antilichamen zullen op termijn verdwijnen. Dus moet het immuunsysteem aangeleerd worden om later in het leven virussen te herkennen, als de aangeboren antilichamen er niet meer zijn.

Maar dat is nog niet alles. Door zich te binden aan virussen zullen de aangeboren antilichamen voorkomen dat je aangeboren immuunsysteem zelfcomponenten herkent. Dit zijn componenten van het eigen lichaam van het kind, die niet herkend moeten worden.

Wat gebeurt er als je je kind vaccineert?

Wat gebeurt er als je je kind vaccineert? Dan creëert het vaccin antilichamen, die zich sterk zullen binden aan het virus en zij zullen de aangeboren antilichamen verdringen. De aangeboren antilichamen zijn dan niet meer in staat om zich te binden aan het virus.

Het binden van de vaccin-geïnduceerde antilichamen is volstrekt nutteloos. Waarom? Het is algemeen bekend dat de vaccinale antilichamen niet meer in staat zijn om de circulerende varianten te neutraliseren. Het virus is resistent geworden. De antilichamen kunnen de infectie door het virus niet meer voorkomen.

Het is zelfs nog erger. Door zich te binden aan het virus zullen de vaccinale antilichamen de besmettelijkheid van het virus verhogen. Ik weet zeker dat sommigen van jullie al wel eens gehoord hebben van antibody dependant enhancement van infectie, dat is precies wat deze niet-neutraliserende vaccinale antilichamen zullen doen.

In de tweede plaats. Omdat vaccinale antilichamen voorkomen dat de aangeboren antilichamen zich binden aan het virus, zullen ze ook voorkomen dat het aangeboren immuunsysteem getraind wordt om virussen te herkennen. Ook virussen waarmee het tijdens de pandemie geconfronteerd is zoals SARS-COV 2.

Die training is cruciaal om ervoor te zorgen dat het immuunsysteem deze virussen later in het leven nog steeds kan herkennen, als het aangeboren immuunsysteem er niet meer is.

Ten derde. Door te voorkomen dat aangeboren antilichamen zich binden aan levende virussen, omdat ze verdrongen zijn door de vaccinale antilichamen, sta je het aangeboren immuunsysteem toe om zelfcomponenten te herkennen. Dat zal leiden tot immuunpathologie, auto-reactiviteit en immuunreacties die de componenten van het lichaam aanvallen.

Kinderen continu geboosterd

Maar ook zullen deze vaccin-geïnduceerde antilichamen veel langer blijven. Waarom? Als je kind gevaccineerd is, zal het continu geboosterd worden. Niet door andere vaccins, maar door de circulerende varianten. Omikron circuleert like hell. Het zal de antilichamen voortdurend boosten. Dus de antilichaam titers zullen hoog blijven en continu de aangeboren antilichamen verdringen. [De titer van een bepaalde stof in het bloed is de verdunning waarbij deze nog aantoonbaar is]. Dus dit betekent dat het aangeboren immuunsysteem van het kind niet meer getraind wordt, geen instructies meer krijgt. Dit is onomkeerbaar. Ik ben heel, heel serieus.

Nu vertel je me, maar er zijn sommige kinderen die heel ziek worden. Die moeten we vaccineren. Ik ontken niet dat sommige kinderen nu heel ziek worden.

Duizend keer erger

Ik zal uitleggen dat als je kinderen vaccineert het duizend keer erger zal worden. Waarom worden ongevaccineerde kinderen nu en dan heel erg ziek? Ik vertelde al dat kinderen heel goed beschermd zijn door hun aangeboren antilichamen, gedurende hun kindertijd. Ze ontwikkelen wat we noemen asymptomatische besmetting. Ze worden geïnfecteerd maar vertonen geen of slechts milde symptomen. Als een consequentie van deze asymptomatische besmetting kunnen kinderen soms, niet altijd maar heel soms, antilichamen ontwikkelen die een beetje lijken op vaccinale antilichamen en die ook specifiek zijn. Maar deze antilichamen zijn er maar kort, ze verdwijnen na zes tot acht weken. In tegenstelling tot de vaccin-geïnduceerde antilichamen hebben deze antilichamen lage titers.

Als een kind opnieuw wordt blootgesteld aan het virus, gedurende deze zes tot acht weken dat het te maken heeft met deze lage titers antilichamen door een vorige besmetting, gedurende die tijd kan de aangeboren immuunrespons onderdrukt worden. Want zelfs deze antilichamen kunnen de aangeboren antilichamen verdringen, maar slechts gedurende enkele weken, en met lage titers.

Als de herinfectie gebeurt tijdens deze zes tot acht weken dan kan je kind heel kwetsbaar worden omdat zijn aangeboren immuunrespons onderdrukt is. Dan kan je kind erg ziek worden. Maar ten eerste is dat heel, heel zeldzaam, niet alle kinderen ontwikkelen dit. Ten tweede is het tijdelijk, omdat de antilichamen niet lang blijven in tegenstelling tot de vaccinale antilichamen. Ten derde zijn de antilichamen titers heel laag, die ze ontwikkelen als gevolg van de asymptomatische besmetting.

Als je kind op tijd wordt behandeld zal het volledig herstellen en immuniteit ontwikkelen voor de rest van zijn leven.

Nieuwe varianten ontstaan door vaccineren

Waarom is het dat sommige kinderen opnieuw geïnfecteerd worden al zes tot acht weken nadat ze hun eerste besmetting meemaken? Dat heeft te maken met de hoge besmettelijkheid van de variant van het virus die nu rondgaat. Dat is een direct resultaat van de massale vaccinatiecampagne. Daardoor hebben we het virus toegestaan om zich aan te passen aan de bevolking met besmettelijkere varianten. Dat is de reden waarom iemand die vandaag is blootgesteld, over een paar weken opnieuw geïnfecteerd kan worden.

Dus als je je kinderen vaccineert, verander je deze tijdelijke situatie in een permanente. Je gaat het aangeboren immuunsysteem onderdrukken voor een lange tijd, waarin het niet in staat zal zijn om aangeleerd te worden om alle virussen te herkennen die het moet herkennen. Maar in plaats daarvan zelfs ertoe gezet kan worden om componenten van het eigen lichaam te herkennen. Dat zal leiden tot auto-reactiviteit en immuunpathologie.

De antilichamen die volwassenen en adolescenten ontwikkelen, neutraliseren ook niet, en ‘they do enhance’, ze vergroten de besmettelijkheid van het virus. Maar op hetzelfde moment kan ernstige ziekte nog steeds voorkomen worden bij deze mensen, die niet meer beschikken over aangeboren antilichamen. Bij kinderen is het enige wat deze infectieverhogende, niet-neutraliserende antilichamen doen het verdringen van de aangeboren antilichamen. Zodat het immuunsysteem in de eerste fase van het leven geen goede kickoff kan krijgen. Het kan geen vreemde virussen herkennen. Het zal zelfcomponenten herkennen. Het zal leiden tot gigantisch veel dood door COVID. Daar bestaat geen twijfel over. En zeer ernstige immuunpathologie.

Vaccineer je kind niet

Ik zweer. Ik heb dertig jaar vaccinexpertise. Dit is geen grap. Het kan niet bestaan dat ouders de goedkope publiciteit en de mainstreamboodschap aanvaarden dat ze hun ‘kinderen moeten vaccineren’. Het is extreem gevaarlijk. Waar ik het over heb is veel gevaarlijker dan de bijwerkingen waar mensen het over hebben. Dus alsjeblieft, denk eraan, ik smeek je, Ik smeek je echt, vaccinneer je kind niet. Omdat in veel gevallen het een doodvonnis zal betekenen voor je kind. Dankjewel.”

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Verbaas wekkend al de reacties hier.
Net als het hele team en genodigde gasten bij blckbx zelf blijkbaar denken, dat het allemaal wel weer ”van ouds goed” gaat komen.
Maar de realistische verwachting is vanaf september van terugverdientijd naar onbetaalbaar verwarmen en in maart 2023 honger.
En als het even tegenvalt de “bom” met de groeten uit Rusland in de achtertuin.
En sterven er dan niet duizenden aan de “Fall-out” dan wel uw broer, zus, vader of moeder aan het vaccin.
QR-paspoortje met deugpunten aangevuld met wurg hypotheken, opvang onder de brug met huursubsidie.

Mark

In de vertaling lijkt het alsof van den Bossche zegt: 'die moeten we vaccineren'. Maar het zijn anderen die dat beweren...
In de video komt dat wel duidelijk over.

Cookies op deze website