Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 18 juni 2022

Dr. Peter McCullough: ‘Vaccinatiedwang was lang van tevoren gepland’

Redactie Blckbx
2022 06 18 mccullough
6:30

Volgens dr. Peter McCullough is al vele jaren voor de coronacrisis besloten dat iedereen tot in lengte der dagen gedwongen gevaccineerd moet worden. “Er worden nu zelfs al vaccins ontwikkeld om de bijwerkingen van de coronavaccins tegen te gaan, van gordelroos tot kanker.”

Cardioloog dr. Peter McCullough schreef samen met auteur John Leake een boek over de coronacrisis. Bij hun onderzoek vonden zij bewijs dat vooraanstaande personen, bedrijven en organisaties in de wereld al jarenlang bezig zijn om een gigantische ‘gedwongen’ vaccinatiecampagne door te drukken, die ten koste zal gaan van de gezondheid van de wereldbevolking.

In een interview met ‘American Thought Leaders’, een programma van The Epoch Times, presenteerden McCullough en Leake hun boek ‘The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalisation and Death While Battle the Bio-Pharmaceutical Complex’ en de bewijzen die zij daarvoor verzamelden.

Bill Gates

De oorsprong van de wereldwijde vaccinatieagenda komt volgens McCullough van – hoe kan het ook anders – Bill Gates, die al in 2010 had aangekondigd dat we ons in het ‘decennium van de vaccins’ bevonden. McCullough: “Later gaf hij tijdens vergaderingen openlijk toe dat hij met geen enkele andere investering zoveel geld had verdiend als met die in vaccins.” In 2019 zei Gates tegenover CNBC, vanaf het World Economic Forum in Davos, dat zijn investering van 10 miljard dollar in de ontwikkeling van vaccins een rendement van 200 miljard had opgeleverd. Multimiljardair Bill Gates is al lang gefixeerd op de vaccinhandel, vulde Leake aan. Volgens de auteur is Gates een monopolist in hart en nieren en doet hij nu met vaccins precies hetzelfde als wat hij eerder deed met software: monopolies bouwen.

Vanaf het begin gepland

McCullough is er zeker van dat de vaccinatiecampagne tegen corona vanaf het begin gepland was. “Daarom heeft de veiligheid van de vaccins er nooit toe gedaan en juist daarom werd vaccinatie verkocht als de enige oplossing voor de ‘pandemie’ terwijl effectieve behandelingen werden gedemoniseerd.” McCullough meent dat de rijkste mensen en organisaties ter wereld zulke grote sommen geld in vaccinatie hebben gestoken, dat de voortdurende drang om de wereldbevolking te vaccineren zal doorgaan en doorgaan.

CEPI

De voorbereidingen voor een gigantische wereldwijde massale vaccinatiecampagne zijn jaren geleden begonnen, aldus het tweetal. “Gates is bijvoorbeeld ook de oprichter en een belangrijk bijdragend lid van de Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI), die in 2017 tijdens het World Economic Forum werd gelanceerd.” In het bedrijfsplan van de organisatie lijkt de aandacht uitsluitend uit te gaan naar de ontwikkeling van vaccins, zonder dat melding wordt gemaakt van andere behandelingen van virusuitbraken.

“CEPI beweert dat het regeringsleiders, particuliere bedrijven en filantropen samenbrengt om de ontwikkeling van vaccins te ‘versnellen’ om toekomstige ‘epidemieën en pandemieën’ te voorkomen en ervoor te zorgen dat ‘alle mensen in nood’ toegang hebben tot deze vaccins,” zei McCullough.

Alleen vaccins

In zijn boek over de ‘volgende pandemie’ pleit Gates voor de oprichting van een goed gefinancierde wereldwijde organisatie, die zou worden beheerd door de WHO en die tot taak zou hebben te zoeken naar en te reageren op de volgende pandemie in de wereld – uiteraard met vaccins.

McCullough meent dat het algemeen bekend is dat vaccins weinig of niets doen om ziekte door infecties van de bovenste luchtwegen te voorkomen. Toch worden ze gezien als het enige middel in de strijd tegen corona. Volgens McCullough is de boodschap vanaf het begin duidelijk geweest: vaccins zijn veilig, ze zijn effectief, en mensen moeten ze nemen. Punt. "Geen officiële discussies over veiligheid en werkzaamheid, geen garantie van herbeoordeling, geen maandelijkse evaluatie van de veiligheid," ging de cardioloog verder.

1.123 sterfgevallen in 90 dagen

McCullough noemt dit wijdverbreide gebruik van vaccins een ‘biologische ramp’. Het feit dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) het gedwongen gebruik van de vaccins steunt, spreekt boekdelen. Zoals bekend moest de onmiddellijke publicatie van de goedkeuringsgegevens van Pfizer door een rechtbank worden bevolen omdat het agentschap daartegen bezwaar maakte. Uit deze documenten ‘hebben we geleerd dat er wereldwijd 1.223 sterfgevallen waren binnen 90 dagen na de goedkeuring door Pfizer. De norm is meestal 50 doden voor een veelgebruikt product, dan wordt het van de markt gehaald,’ zei McCullough.

VAERS

In de Verenigde Staten zijn via het Vaccine Adverse Events Recording System (VAERS) al 13.000 sterfgevallen geregistreerd na vaccinaties tegen corona. "Dat is verbazingwekkend," verklaarde McCullough. "We hebben nog nooit een product zo lang gebruikt zonder de veiligheid te evalueren, zonder de veiligheid te rapporteren, zonder zelfs maar de veiligheid in twijfel te trekken en met de dood als gevolg." Bovendien, zo zei hij, leiden de drie belangrijkste vaccins tot een reeks niet-dodelijke maar ernstige bijwerkingen, waaronder hartschade, bloedstolsels en ontstekingsziekten.

Auteur Leake denkt dat een groot deel van het publiek gewoon niet begrijpt dat dit een volkomen nieuwe en riskante technologie is: "Dit zijn technologieën voor genetische overdracht. Je injecteert eigenlijk boodschapper RNA dat gecodeerd is om het spike eiwit te produceren, het is Star Trek spul."

Vroegtijdige behandeling

In het interview ontkracht dr. Peter McCullough de bewering dat vaccins het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen verminderen. Hij zegt dat er geen grondige gerandomiseerde proeven zijn gedaan met geneesmiddelen en placebo's die dit feitelijk aantonen. De analyses waren gebaseerd op gebrekkige en bevooroordeelde gegevens die de ziekenhuisopname van gevaccineerden niet volgden. In plaats daarvan werd iedereen die met een infectie in het ziekenhuis kwam, standaard als ongevaccineerd geteld.

In het algemeen zijn de statistieken niet te vertrouwen, zei hij. "Ik kan u vertellen dat degenen die het vaccin hebben genomen een veel grotere kans hadden om vroegtijdig te worden behandeld, wat echt de reden is voor de vermindering van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen," zei McCullough.

Volgens McCullough had de pandemie snel voorbij kunnen zijn als er was geïnvesteerd in een vroegtijdige behandeling van risicopatiënten met hydroxychloroquine, ivermectine of monoklonale antilichamen. “Maar in plaats daarvan werden deze behandelingen consequent gedemoniseerd ten gunste van vaccinatie.”

Rockefeller Foundation

McCullough en Leake beschrijven hun bevindingen als een ‘monolithische vaccinatie-oplossing’ die voor alle volksgezondheidsproblemen gebruikt kan worden. Hierachter zitten onder andere bekende internationale stichtingen – zoals de Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de Wellcome Trust. "De mensen met het grote geld hebben al hun geld in vaccins gestoken,” aldus Leake. “En zij hebben de macht om hun vaccinatieagenda over de hele wereld door te drukken om ervoor te zorgen dat hun investeringen renderen.”

Dit komt ook doordat instellingen zoals de Amerikaanse National Institutes of Health zowel profiteren van vaccins als van hun relatie met rijke ‘filantropen’. "Zij hadden in 2000 een bijeenkomst in het grote huis van Bill Gates in de buurt van Seattle. Ze werken al 20 jaar samen," aldus Leake.

Vaccins voor alles

Dr. Peter McCullough: "Er is een vaccinatieagenda waarbij de machthebbers willen dat iedereen voor onbepaalde tijd wordt gevaccineerd. Ze hebben het gepusht, en tegelijkertijd wordt er nauwelijks gekeken naar de veiligheid, en dat is wereldwijd." Volgens McCullough en Leake wordt steeds duidelijker dat massavaccinatie in de toekomst niet beperkt zal blijven tot corona. Er worden zelfs al vaccins ontwikkeld om de bijwerkingen van de coronavaccins tegen te gaan, van gordelroos tot kanker.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Hakbijltje

Dit is moord met voorbedachte rade. Overheden zijn medeplichtig want die zorgen voor de uitvoering!! De massa moet in beweging komen en hun eigen overheden hiervoor afstraffen.

Ozitis

My son told me 10 years ago that a new world order was on our doorstep. He told me that a depopulation program would be rolled out...and here we are...Out of all countries, I never imagined that my country ( Australia) would impose the harshest lockdowns and vax mandates on earth. I am deeply disappointed as to what have come of this world. Being a health professional, I see high raki research professors being discredited when they refuse to follow the narrative. I see people dying every day, 99 percent of those 4 times vaccinated. No one will lift an eyelid.. these patients were " dying anyway". No evidence documented.

Cookies op deze website