Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 01 december 2022

Japanse emeritus hoogleraar: ‘COVID-vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit’

Redactie Blckbx
2022 12 01 japanse hoogleraar kritiek vaccins
3:00

Oncoloog en emeritus hoogleraar dr. Masanori Fukushima uitte tijdens een persconferentie op on-Japanse wijze kritiek op gezondheidsautoriteiten, die 'de wetenschap negeren' over de COVID-vaccins. ‘Het is een ramp. De vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit’.

Fukushima, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto, belegde maandag samen met andere vooraanstaande artsen een persconferentie om te waarschuwen voor het drama wat zich in Japan voltrekt als gevolg van de massale vaccinatiecampagne tegen Sars-CoV-2.

De oncoloog nam tijdens zijn emotionele betoog geen blad voor de mond en uitte felle kritiek op het Japanse ministerie van Volksgezondheid, dat volgens hem verantwoording moet afleggen voor het onder de tafel vegen van de enorme aantallen dodelijke slachtoffers en bijwerkingen van de mRNA-vaccins.

Hij wil dat de evaluatiecommissie die gaat over de vaccinatiecampagne wordt ontbonden en dat alle gevallen van vaccinatieschade worden onderzocht.

Miljarden levens in gevaar

Volgens Fukushima is de schade die veroorzaakt wordt door de vaccins 'een wereldwijd probleem'. "Miljarden levens kunnen uiteindelijk in gevaar komen," aldus de oncoloog.

Hij zegt dat het aantal van 2.000 dodelijke slachtoffers in Japan als direct gevolg van de mRNA-prikken waarschijnlijk veel hoger ligt, door gesjoemel met autopsierapporten.

De emeritus hoogleraar beticht autoriteiten ervan dat ze sterfgevallen als gevolg van de prikken proberen te verdoezelen en vaccinatieschade ontkennen.

"De helft stierf aan hart- en vaatproblemen na de vaccinatie. Ik weet zeker dat je dit maar al te goed weet."

Ook beschuldigt hij het gezondheidsministerie ervan de wetenschappelijke feiten te negeren, door mensen te dwingen tot het halen van de prik terwijl bekend is hoeveel schade de vaccins veroorzaken.

"Je negeert de wetenschap! Het is een ramp. Je geeft miljarden uit aan het vaccin en dwingt mensen om het in te spuiten. Door het vaccin is de natuurlijke immuniteit onderdrukt," aldus Fukushima, eraan toevoegend: "Dit is wat er gebeurd is. Ik denk niet dat het zal afnemen. Het zal zich meer en meer verspreiden. De meeste mensen hebben al infecties na de vaccinatie. De gegevens van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn spreken voor zich.”

Gedraaid

Fukushima geeft aan dat hij eerst in de vaccins geloofde. “Maar ik besloot dat ik waanideeën had door te denken dat een vaccin de pandemie zou oplossen. In vakbladen is het misverstand eindelijk aan het licht gekomen, en nu wordt begrepen hoe gevaarlijk het is.”

Hij wijst erop dat de mRNA verpakt in nanodeeltjes 'door iedere cel wordt geabsorbeerd en dat de cellen vervolgens transformeren'.

Fukushima legt uit dat de nanodeeltjes ook in de hersenen terecht komen. “Een domme wetenschapper zou zeggen: ‘Ze kunnen de bloedbarrière niet passeren, dus is het in orde’.”

De emeritus hoogleraar hint er vervolgens op dat Japan momenteel kampt met een pandemie van de gevaccineerden.

"De mensen die nu de ziekte hebben zijn niet degenen die niet gevaccineerd zijn, maar degenen die gevaccineerd zijn."

Fukushima roept iedereen die ziek is geworden na een vaccinatie op om zijn arts of medische instelling daarvan op de hoogte te brengen. Haast is daarbij geboden, zegt hij. “Het is niet zeker wat er zal gebeuren. Hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, vatbaarheid voor infecties, en meer.”

Hij wil dat de evaluatiecommissie die gaat over de vaccinatiecampagne wordt ontbonden en dat alle gevallen van vaccinatieschade worden onderzocht.

Hieronder is een deel van de persconferentie te zien.

Dr. Masanori Fukushima

Fukushima is emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto. Hij is tevens hoofd van het Translational Research Center for Medical Innovation (TRI) en directeur en voorzitter van de Foundation for Biomedical Research and Innovation (FBRI) in Kobe. De oncoloog is daarnaast prominent lid van de Japanse Kanker Vereniging, de American Association for Cancer Research en de American Society Clinical Oncology.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Mab

O, dat is een volgens Raymond Palmer angstzaaier zonder wetenschappelijke training, door deze man ontstaan de door hem genoemde bijwerkingen.... Zie artikel elders op Blckbx van vandaag.

Zonder sarcasme: hier is inderdaad al zo lang voor gewaarschuwd, blij dat meer en meer mensen wakker worden en zich uit spreken maar ik vrees dat het voor velen te laat is.

JasonVX13

DIt is toch precies waar Van den Bossche voor waarschuwde in 2020 notabene..

Cookies op deze website