Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 22 november 2022

Kijktip: ‘The Path to Living Hell’ met dr. Sucharit Bhakdi

Redactie Blckbx
2022 11 22 huisman bhakdi path to living hell
38:44

In haar nieuwe documentaire spreekt Jakobien Huisman met dr. Sucharit Bhakdi. De microbioloog ligt onder vuur om zijn inhoudelijk scherpe kritiek op de mRNA-techniek en het lockdownbeleid. Ondanks lastercampagnes en een aanklacht wegens antisemitisme blijft hij zijn stem verheffen. De docu is hieronder te bekijken.

Journaliste Jakobien Huisman, die bekendheid verwierf met de documentaireserie Tegenwind, reisde vanuit Spanje naar het Duitse Kiel om daar in zijn woonplaats met Bhakdi te spreken over zijn visie op de coronacrisis, de maatregelen en de mRNA-vaccins.

Bhakdi (76) waarschuwt al lange tijd dat het grootschalig inzetten van de experimentele mRNA-techniek een enorme fout is met ingrijpende gevolgen. Hij legt haarfijn uit wat de prikken en met name mRNA volgens hem zo gevaarlijk maakt.

Bhakdi heeft forse kritiek op de rol van overheden en gezondheidsorganisaties tijdens de coronacrisis. Hij ziet dat er een agenda wordt uitgerold die uiteindelijk de complete controle over het gezondheidsmanagement in handen zal doen belanden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), als er niet meer weerstand komt.

Nazi-Duitsland

In april 2021 deed Bhakdi in een video-interview een aantal opvallend gewaagde uitspraken over het vaccinatiebeleid in Israël. In het interview vergeleek hij de Israëlische uitrol van experimentele mRNA-vaccins en de rol van Pfizer daarin met de praktijken van nazi-Duitsland. Volgens Bhakdi druist het vaccinatieprogramma in Israël in tegen de code van Neurenberg, die stelt dat mensen nooit meer tegen hun wil mogen worden onderworpen aan medische experimenten.

Vrijwel onmiddellijk werd Bhakdi in Duitsland aangeklaagd wegens haatzaaien en bagatellisering van de Holocaust. In november 2022 werden de aanklachten tegen Bhakdi goedgekeurd. De rechtszaak werd toegelaten en staat nu gepland voor 24 maart 2023 in de rechtbank van Plön. Bhakdi riskeert een gevangenisstraf van 3 jaar.

Veel steun

Ondanks de naderende rechtszaak en lastercampagnes door de reguliere media, blijft de microbioloog zijn stem verheffen. Hij wordt wereldwijd gesteund en gerespecteerd door collega-wetenschappers maar ook door de joodse gemeenschap.

Hij krijgt daarnaast veel steunbetuigingen vanuit de Duitse bevolking, bij wie hij zeer geliefd is. ‘Bhakdi – De geschiedenis zal u vrijspreken en u eren’, werd onlangs groot geprojecteerd op het gebouw van het Max Planck instituut voor immunobiologie in Freiburg, waar de wetenschapper ooit studeerde.

De documentaire The Path to Living Hell is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Path to Living Hell is een productie van Finca Don Carmelo Food For Thought
Productie en interview: Jakobien Huisman
Camera en geluid: Robert Cibis

Dr. Sucharit Bhakdi

Emeritus-hoogleraar Sucharit Bhakdi heeft een indrukwekkend professioneel curriculum en een onberispelijke staat van dienst als een van de meest gerenommeerde medische microbiologen van Duitsland. Hij is ook een van de bekendste critici van de coronamaatregelen in Duitsland.

In mei 2020 richtte hij samen met andere kritische medici de Society of Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy op. In juni 2022 was Bhakdi medeoprichter van de medische vereniging Eed van Hippocrates, om de ethiek in de geneeskunde te herstellen en te strijden voor vaccinatievrijheid.

Zijn boek Corona Vals Alarm? was een van de best verkochte non-fictieboeken van 2020.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
LLangeweg

"HORROR: C19 Bioweapon Injury Causes Young Man's Skin To MELT OFF, Sparks GROUNDBREAKING Medical Case Study"
https://rumble.com/v1viwrq-jab-injury-causes-young-mans-skin-to-melt-off-sparks-groundbreaking-medical.html

"Died Suddenly"
https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

Cookies op deze website