Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 23 januari 2023

Lauterbach linkt onherstelbare schade immuunsysteem aan coronabesmettingen

Redactie Blckbx
Lauterbach immuun
2:00

Gezondheidsminister Karl Lauterbach beweert dat de permanente beschadiging van het immuunsysteem, die bij steeds meer mensen in Duitsland wordt vastgesteld, waarschijnlijk komt door ‘herhaalde besmetting met het coronavirus’. Critici wijzen naar de vaccins als oorzaak.

Volgens minister van Volksgezondheid Lauterbach lopen mensen die meerdere COVID-19-besmettingen doormaken het risico een ongeneeslijke immuundeficiëntie te ontwikkelen. “Verschillende studies wijzen daarop,” zei hij dit weekend tegenover Düsseldorfer Rheinischen Post, zonder informatie te verschaffen over de betreffende studies.

“Het is alarmerend wat we zien bij mensen die meerdere corona-infecties hebben gehad. Studies tonen nu heel duidelijk aan dat de getroffenen vaak te maken hebben met een immuundeficiëntie die niet meer te genezen is," aldus Lauterbach. “Daardoor is er een risico op hart- en vaatziekten of dementie.”

De minister gaf echter ook toe dat het onderzoek nog niet is afgerond. "Zoals ik al zei, het is nog niet zeker, het wordt intensief onderzocht. Ik volg de studies en discussieer met deskundigen,” aldus Lauterbach, die adviseert verdere infecties met COVID te vermijden ‘wanneer iemand na twee infecties een sterk verouderd immuunsysteem heeft’.

Vaccins de oorzaak

Of de afbraak van het immuunsysteem van mensen mogelijk veroorzaakt wordt door de vaccinaties tegen COVID, daarover spreekt Lauterbach tegenover de krant met geen woord. Wetenschappers zoals de Belgische immunoloog en vaccinoloog Geert Vanden Bosche waarschuwen er al lange tijd voor dat de prikken het immuunsysteem mogelijk onherroepelijk kunnen beschadigen.

Op sociale media vragen veel critici zich dan ook af of de minister het wel bij het rechte eind heeft met zijn hypothese, dat permanente beschadiging van het immuunsysteem mogelijk veroorzaakt wordt door het meemaken van meerdere besmettingen met COVID.

Volgens epidemioloog dr. Friedrich Pürner weet de minister heel goed wat er echt speelt. “Op de achtergrond waarschuwt Karl Lauterbach hier voor de schade van de COVID-vaccinatie,” meent Pürner, een uitgesproken criticus van Lauterbach en het Duitse coronabeleid.

Het Duitse Europarlementslid Christine Anderson wil graag van Lauterbach weten of de ‘ongeneeslijke immunodeficiëntie’ ook optreedt bij mensen die geen mRNA-injectie ontvingen.

Lauterbach beweert nu, na alle ophef dat hij de woorden ‘ongeneeslijke immuundeficiëntie’ helemaal niet heeft uitgesproken in het interview met de Düsseldorfer Rheinischen Post.

De journalist Jan Drebes van de Rheinische Post verdedigde Lauterbach nadat het interview was afgedrukt. Zijn krant had een geautoriseerde versie ontvangen met daarin de bewuste zin. Het is echter mogelijk dat dit gebeurde 'door een interne fout' bij het ministerie van Volksgezondheid, schreef Drebes op Twitter. "Ik vind het niet gepast om Lauterbach hierdoor als leugenaar te bestempelen," voegde hij eraan toe.

Chef-reporter Tim Röhn van Welt laat doorschemeren niet zoveel waarde meer te hechten aan de woorden van Lauterbach: "Een ongeneeslijke immuundeficiëntie – of niet. Uiteindelijk maakt het niet uit: De uitspraken van Karl Lauterbach moet je niet zomaar voor waar aannemen."

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
mikaveli

De man is een idioot! Er is nog niemand op aarde besmet geweest met een niet bestaande ziekte. Er zijn wel heel veel mensen herhaaldelijk geïnjecteerd met een gevaarlijk gif. Als er iets beschadigd is hoeven we echt niet verder te zoeken naar de oorzaak.

GTRene

Tell a lie big enough and repeat it again and again...

de uitkomst van het onderzoek kan ik je al voorspiegelen, ze weten waar het van komt maar noemen wat andere dingen die heel ver gezocht ook kunnen en weer vele oren die MSM blijven volgen, doen geloven... keep them asleep.

Cookies op deze website