Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 31 januari 2023

MIT-professor en expert in medicijnveiligheid roept op tot vaccinatiestop

Redactie Blckbx
2023 01 31 mit professor retsef levi
3:10

Opnieuw roept een prominente wetenschapper op tot het opschorten van de mRNA-COVID-vaccinaties. Retsef Levi, MIT-professor in Cambridge en expert in medicijnveiligheid, zegt dat de prikken COVID niet voorkomen en ‘ongekende schade’ veroorzaken.

"Ik maak deze video om mijn sterke overtuiging te delen dat op dit moment alle COVID-vaccinatieprogramma's onmiddellijk moeten stoppen," aldus Levi in een maandag naar buiten gebrachte video. "Ze moeten stoppen omdat ze volledig gefaald hebben in het vervullen van hun geadverteerde belofte met betrekking tot de werkzaamheid. En nog belangrijker, ze zouden moeten stoppen vanwege het toenemende en onbetwistbare bewijs dat ze een ongekend niveau van schade veroorzaken, inclusief de dood van jongeren en kinderen."

Topje van de ijsberg

Levi vertelt dat hij medio 2021 ‘bezorgd’ werd over het veiligheidsprofiel van de mRNA-COVID-vaccins, toen er na vaccinatie steeds meer gevallen van myocarditis – ontsteking van de hartspier – werden vastgesteld. Volgens de hoogleraar vormen de vastgestelde myocarditis-gevallen slechts het topje van de ijsberg.

“Myocarditis is moeilijk te diagnosticeren, omdat het vaak vage symptomen heeft en zelfs subklinisch kan zijn zonder symptomen. Het staat bekend als een frequente oorzaak van plotselinge hartstilstand ‘buiten het ziekenhuis’, vooral bij jonge mensen.” Levi vreest dat de bestaande systemen voor toezicht op de veiligheid van vaccins in veel gevallen niet in staat zijn om myocarditis te ontdekken.

In 2022 analyseerde Levi samen met andere wetenschappers data van Israëls National Emergency Medical Services (EMS). Zij constateerden dat er in Israël in 2021 een piek was – van 25 procent – in medische hulp voor hartproblemen bij jonge volwassenen in de leeftijd van 16-39 jaar in vergelijking met 2019. Bovendien ontdekten ze een statistisch significante temporele correlatie tussen het aantal doses van het Pfizer-vaccin toegediend aan deze populatie en het aantal noodoproepen met hartstilstand diagnoses. Een soortgelijke correlatie met het aantal COVID-19-infecties in die periode werd niet gevonden.

Levi zegt dat deze alarmerende gegevens en aanbevelingen om de COVID-prik op te schorten werden voorgelegd aan het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, maar dat het ministerie er niets mee gedaan heeft. Inmiddels, zegt hij, is er nog meer bewijs dat de mRNA-vaccinaties hartproblemen veroorzaken

De professor wijst op twee studies uit Thailand en Zwitserland, waarin deelnemers werden getest voor en na ontvangst van het vaccin. Beide studies concludeerden dat de percentages hartschade waarschijnlijk aanzienlijk hoger zijn dan de percentages die door klinische diagnoses worden vastgesteld. "Dit is precies dezelfde bevinding die het Amerikaanse leger in 2015 vond toen het een soortgelijke studie uitvoerde naar het pokkenvaccin." Ook haalt hij een studie aan van Harvard Medical School, waarvan de resultaten begin januari van dit jaar werden gepubliceerd in het tijdschrift Circulation van de American Heart Association (AHA). In de studie werd het bloed van kinderen met door vaccinatie veroorzaakte myocarditis onderzocht. De onderzoekers troffen spike-eiwitten aan in het bloed van de kinderen. “Er is herhaald bewijs dat de mRNA en de lipiden daadwerkelijk het bloedsysteem binnendringen,” aldus de hoogleraar.

Overtuigend bewijs

"Inmiddels geloof ik dat het cumulatieve bewijs overtuigend is en onze bezorgdheid bevestigt dat de mRNA-vaccins inderdaad plotselinge hartstilstand veroorzaken als gevolg van door het vaccin veroorzaakte myocarditis," zegt Levi. “Met al dit bewijsmateriaal is er dus geen andere ethische of wetenschappelijke keuze dan deze medische producten uit de handel te nemen en alle COVID-19-vaccinatieprogramma's met mRNA te stoppen. Dit is duidelijk het meest falende medische product in de geschiedenis van medische producten, zowel wat betreft de werkzaamheid als de veiligheid.”

Retsef Levi

Prof. Retsef Levi is sinds 2006 als hoogleraar verbonden aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge Massachusetts. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring als practicus en academicus in het gebruik van data en analyses om risico's te beoordelen en te beheren, met name in de context van gezondheidssystemen, gezondheidsbeleid en het beheer van de veiligheid en kwaliteit van de productie van biologische geneesmiddelen.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
DJ

Vandaag iemand gesproken die echt niet dom is. Echter als het om de vaccinaties gaat dan gaat er volgens mij een gordijn voor de ogen die geen straaltje licht doorlaat. Ze zegt: als je in het ziekenhuis een infuus met medicijnen krijgt dan ga je toch ook niet vragen wat er in zit. Ik zeg: ik neem aan dat die medicijnen niet in zoń korte tijd onderzocht zijn. Ze antwoordde er verder niet op. En dat terwijl ze wel zegt alles moet altijd van twee kanten bekeken worden. Maar kennelijk bij dit vaccin hoeft dat niet. Ik begrijp werkelijk niets meer van heel veel mensen. Alleen voelt vaak beter dan bij mensen.

Natuurlijke-immuniteit

Goed bedoeld maar was fijn geweest als deze ‘expert in medicijnveiligheid’ er voor
had gewaarschuwd dat deze niet op de markt hadden moeten komen.

Het eerste coronajaar werd er niet verteld dat vooral mensen met een zwak immuunsysteem betroffen waren en na een jaar vaccinatie toen de doorbraakinfecties kwamen lag de oorzaak opeens wel bij de immuunzwakkeren.
Wie hebben we dan in godsnaam gevaccineerd.
De nu betroffen ‘jongeren’?

Cookies op deze website