Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 19 augustus 2022

‘Stop met vaccineren en doe onderzoek,’ roept Oostenrijkse politieke partij op na scherpe daling geboortecijfers

Redactie Blckbx
2022 08 19 Gynaecoloog geboortecijfer stop vaccinatie FZI Cropped2
3:10

In veel landen met een hoge vaccinatiegraad zijn de geboortecijfers sterk gedaald. De Oostenrijkse gynaecoloog Christian Fiala doet namens zijn partij MFG een dringende oproep te stoppen met vaccineren en een onderzoek te starten.

Christian Fiala is naast gynaecoloog ook vice-voorzitter van de Oostenrijkse politieke partij Menschen Freiheit Grundrechte Österreich (MFG). Hij deed zijn oproep gisteren in dit persbericht, ook te lezen op de website van MFG.

Hoewel in meer landen het geboortecijfer sterk is gedaald, concentreert Fiala zich op de cijfers uit Duitsland en Zwitserland. Hij vergelijkt de cijfers van de eerste vijf maanden van 2022 met het gemiddelde van de eerste vijf maanden van de jaren 2019 - 2021. In Duitsland was de daling 9 procent en in Zwitserland 13 procent. “Dit is ook zeer verrassend omdat het aantal geboorten de laatste tien jaar in beide landen sterk is gestegen en de huidige daling deze trend doorbreekt. Het Oostenrijkse bureau voor de statistiek heeft nog geen cijfers voor Oostenrijk gepresenteerd en dat is vreemd. De geboortecijfers zijn immers geen complexe evaluaties,” zegt Fiala.

Sterke correlatie

“Uit een gedetailleerde analyse van Zwitserland blijkt dat de enorme daling van het geboortecijfer zich in alle Zwitserse kantons tegelijk voordeed en tussen 2,5 en 29,1 procent bedroeg (met uitzondering van één kanton),” zo stelt het persbericht. “Deze daling correleert uiterst significant met het tijdstip van de eerste coronavaccinatie in de leeftijdsgroep 20 tot 49 jaar negen maanden eerder (lage p-waarde van 0,0005704).” Zie onderstaande figuur.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Naast de evidente correlatie tussen de start van de vaccinatiecampagne en het moment waarop het geboortecijfer begint te dalen, wijst Fiala op nóg een opvallende correlatie. In regio’s met een hoge vaccinatiegraad daalde het geboortecijfer namelijk sterker dan in regio’s met een lage vaccinatiegraad. Zo heeft Zürich een vaccinatiegraad van 63,9 procent en daar daalde het geboortecijfer met 18 procent. Terwijl Oost-Zwitserland een vaccinatiegraad heeft van 49,7 procent en daar was de daling 8,6 procent.

Effecten op vruchtbaarheid

“Vruchtbaarheid neemt een bijzondere plaats in in het leven van mensen. Daarom, en ook vanwege de enorme schandalen in het verleden (bijvoorbeeld met het geneesmiddel Contergan), moeten de mogelijke effecten op de menselijke vruchtbaarheid voor elk geneesmiddel afzonderlijk worden gecontroleerd, voordat het wordt goedgekeurd. Dit is echter niet gebeurd met de coronavaccinatie. Dit is ook de reden waarom alle beschikbare vaccinaties slechts een voorwaardelijke goedkeuring hebben gekregen,” legt Fiala uit. Daarom vindt hij het onverantwoord en schandalig dat de eerste studies naar de effecten op de vruchtbaarheid bij vrouwen en mannen pas zijn gestart nadat de voorwaardelijke goedkeuring was verleend, en dat de definitieve resultaten pas eind dit jaar of in 2024 worden verwacht.

Eist onmiddellijke stop

Om de situatie in Oostenrijk goed te kunnen beoordelen, moeten de geboortecijfers onmiddellijk beschikbaar worden gesteld en voortaan met korte tussenpozen worden gepubliceerd, vindt Fiala. “Zolang de verontrustende daling van het aantal geboorten niet definitief is opgehelderd, moet de vaccinatiecampagne uit voorzorg onmiddellijk worden stopgezet,” roept hij op.

Internationale trend

De twitteraar @birthgauge houdt een overzicht bij van de internationale ontwikkelingen in geboortecijfers. Hij vergelijkt alleen de maanden waarover de gegevens uit 2022 beschikbaar zijn. Het valt op dat in veel landen met een hoge vaccinatiegraad het geboortecijfer sterk is afgenomen, hoewel er ook landen zijn waar net zoveel is geprikt met een gestegen geboortecijfer, zoals Frankrijk en België. En een correlatie betekent geen oorzakelijk verband, maar het zou in elk geval moeten leiden tot gedegen onderzoek om vast te stellen óf er een causaal verband is tussen de dalende geboortecijfers en de vaccinatiecampagne.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Het was Pfi zer wel bekend, dat hebben ze getest en kwam ter inzage in de pfi zer documents... schijnbaar iets van 44% van de zwangere vrouwen moest haar zwangerschap afbreken of baby's dood, weet het niet precies meer, ah hier net zoiets >>FDA Knew 44% Of Pregnant Women In Pfizer Trial Suffered Miscarriages.

https://greatgameindia.com/pfizer-trial-miscarriages/

Requin

Beter de pandemie van psychopaten bestrijden
—————————————————————————
//www.xandernieuws.net/algemeen/analyse-dit-jaar-ruim-62-miljoen-doden-als-explosie-hartaandoeningen-door-covid-vaccins-aanhoudt/

Normaal sterven er ca 10 miljoen aan hartfalen per jaar en dat worden er dit jaar ca 70 miljoen.
Door vaccinatie veroorzaakt. Ondermeer bovestaande link laat dit zien, maar vele wetenschappers
komen op dergelijke getallen.
WO II kostte ca 70 miljoen doden.
Vreemd eigenlijk dat je niet mag oproepen tot het afsch...

Cookies op deze website