Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 15 november 2022

Strafrechtelijk onderzoek naar vaccinerende artsen in Zwitserland

Redactie Blckbx
2022 11 15 vaccinerende artsen zwitserland
2:10

Het Zwitserse OM stelt een strafrechtelijk onderzoek in naar geneesmiddelenbureau Swissmedic en vijf vaccinerende artsen van een ziekenhuis in Bern. Door het goedkeuren en toedienen van COVID-vaccins zouden zij verantwoordelijk zijn voor lichamelijk letsel, doodslag en abortus.

Op 14 juli 2022 diende een advocaat een strafklacht van driehonderd pagina's in bij het bevoegde kantonale parket namens zes mensen die gewond zouden zijn geraakt door mRNA-vaccinaties. De strafklacht is gericht tegen drie vertegenwoordigers van de Zwitserse regelgevende autoriteit voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen Swissmedic en vijf vaccinerende artsen van het Inselspital in Bern.

Er wordt een strafrechtelijk onderzoek tegen hen ingesteld, meldt staatsomroep SRF. De beklaagden wordt verweten dat zij door de goedkeuring en toediening van de COVID-19-vaccins ‘elementaire zorgplichten krachtens het recht inzake therapeutische producten hebben geschonden’. Ook wordt hen naast doodslag en abortus verweten opzettelijk of mogelijk nalatig lichamelijk letsel te hebben toegebracht.

Volgens de advocaat van de aanklagers Philipp Kruse, een uitgesproken tegenstander van COVID-vaccinaties, is er sprake van de grootste schade aan de menselijke gezondheid die ooit door geneesmiddelen is veroorzaakt in Zwitserland.

Vaccinatieschade

Bij vijf van de zes slachtoffers die de advocaat vertegenwoordigt, is het verband met de vaccinaties bevestigd. De vaccinatieschade varieert van verstoorde menstruatiecyclus, polyartritis, spierzwakte en chronische vermoeidheid tot de dood van een 20-jarige persoon. In het geval van de overledene moest het oorzakelijk verband worden aangetoond op basis van pathologisch onderzoek. Deze onderzoeken zijn echter nog niet afgerond.

Swissmedic wilde tegenover SRF geen commentaar geven op de lopende procedure. Ook het Federaal Bureau voor de Volksgezondheid en de Federale Vaccinatiecommissie weigerden commentaar.

Drie op honderd hartschade

Uit een onlangs gepubliceerde studie van de Universiteit van Basel in Zwitserland bleek dat na een boostervaccinatie bij drie procent van de geteste personen schade aan de hartspier werd vastgesteld. Volgens de onderzoeksleider zou die schade in de meeste gevallen 'tijdelijk en mild' zijn geweest

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Nou maar hopen dat ze veroordeeld worden en dit een precedent schept binnen Europa. Laat de vervolgingen beginnen ;-) de lijst zal lang zijn.
Ik las net dat de 'gezondheidsraad' nu in NL ook de zieke kwetsbare kinderen van 6 maanden tot 6 jaar willen inspuiten. Deze nieuwe Nazi's herhalen alles van WOII, eerst de ouderen, kwetsbare ouderen nu de zieke kinderen. Dit alles onder het valse voorwendsel van gezondheid. Dat ze allemaal hun straf niet mislopen, dit genocidetuig.

Vraag

Fijn dat eindelijk slachtoffers en hun advocaten nu eindelijk aan het woord komen.

Ongelofelijk dat die gast van de Bundesamt für Gesundheit /Swissmedic nog durft te zeggen dat de prikken ons uit de pandemie hebben geholpen.

Die vrouw die aan het woord komt en nu in een rolstoel zit had nog geen promille kans om te overlijden bij een coronabesmetting.

En dan worden er gewoon weer boosters aangeboden : https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/das-bag/aktuell/medienmitteilungen.msg-id-90601.html

De mensen zijn natuurlijk niet geïnteresseerd en de staats-tv houdt vol dat dat komt door verminderde waakzaamheid onder de bevolking.

Cookies op deze website