Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 29 maart 2023

Vaccins veroorzaakten tientallen miljoenen slachtoffers, blijkt uit vernietigende analyse

Redactie Blckbx
2023 03 29 miljoenen vaccinslachtoffers vs
2:40

Onderzoekers hebben berekend dat in de VS alleen al in 2022 ruim 26 miljoen mensen gewond raakten, 1,36 miljoen mensen gehandicapt werden en 300.000 mensen overleden als gevolg van de COVID-vaccins. De economische schade bedroeg minimaal 136 miljard euro.

Onderzoeksbureau Phinance Technologies, opgericht en geleid door voormalig Blackrock portefeuillebeheerder Ed Dowd, Yuri Nunes (PhD Physics, MSc Mathematics) en Carlos Alegria (PhD Physics, Finance), bracht deze week een rapport uit met de resultaten van een analyse van de menselijke kosten veroorzaakt door de COVID-vaccins vorig jaar in de Verenigde Staten, meldt ZeroHedge.

Zij splitsten voor hun berekening de impact van de vaccins op in vier brede categorieën: geen effect of asymptomatisch, zij die verwondingen opliepen (mild tot matig resultaat), zij die gehandicapt raakten (ernstig resultaat) en dood (extreem resultaat).

De gegevens over invaliditeit en verwondingen als gevolg van het vaccin komen rechtstreeks van het Bureau of Labor Statistics (BLS), terwijl de overtollige sterftecijfers zijn afgeleid van officiële cijfers over sterfgevallen in de VS via twee verschillende methoden (methodologie hier).

De onderzoekers geven aan dat hun analyse geen rekening houdt met het feit dat mensen in één categorie (gewond, bijvoorbeeld) kunnen overgaan naar latere categorieën van ernst. "We mogen niet vergeten dat deze groeperingen niet alleen een poging zijn om de verschillende niveaus van schade door de inentingen te karakteriseren, maar dat ze ook niet statisch zijn en met elkaar kunnen interageren,” stelt het rapport. "Er kunnen bijvoorbeeld individuen zijn die geen zichtbare effecten hadden na de inenting, maar die desondanks nog steeds gevolgen kunnen ondervinden. Mensen met lichte verwondingen door de inentingen konden na verloop van tijd ernstige verwondingen oplopen, invalide raken of sterven."

Bij de analyse van elk van de vier categorieën gebruikte Phinance absolute overmatige verloren arbeidstijd om te bepalen dat de directe economische kosten van vaccinatieletsels in 2022 79,5 miljard dollar (73,2 miljard euro) bedroegen, en 52,2 miljard dollar (48,1 miljard euro) voor mensen met ernstige handicaps.

Voor sterfgevallen gebruikte Phinace de gemiddelde jaarlijkse absolute stijging van overtollige sterfgevallen sinds 2021, die 0,05 procent bedroeg voor de bevolkingsgroep 25-64 jaar, wat neerkwam op 5,6 miljard dollar (5,2 miljard euro) aan verloren productiviteit.

In totaal berekende Phinance Technologies de totale economische schade in 2022 als gevolg van de COVID-19 vaccins op 147,8 miljard dollar (136,2 miljard euro ).

Zoals Dowd hieronder opmerkt, zijn deze cijfers alleen wat momenteel kan worden gemeten en valt de schade in de praktijk nog vele malen hoger uit.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Anco0588

Interessante benadering. Vind het wel een hoog bedrag. Vraag me wel af in hoeverre de onderzoekers onafhankelijk zijn. Zodra ze een bias hebben, kan dit onderzoek zo onderuit gehaald worden. Desalniettemin een stuitend resultaat. Zal vast ook een studie zijn geweest wat de maatschappij mensen die long-Covid op hebben gelopen gekost heeft.

Cookies op deze website