Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 26 oktober 2022

CIDI wil ‘antisemitische’ David Icke ‘wegblazen’ tijdens demo Amsterdam

Redactie Blckbx
2022 10 26 CIDI Icke
1:30

Omdat David Icke ‘antisemitisch’ zou zijn, wil het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) hem overstemmen met lawaai als hij op 6 november spreekt tijdens een demonstratie op de Dam in Amsterdam.

Zondag 6 november is in Amsterdam op de Dam de anti-oorlog en anti-regeringsdemonstratie ‘No war, just peace’. Hoogtepunt van de manifestatie moet een toespraak zijn van de Brit David Icke. Icke heeft zich de laatste decennia ontpopt tot een van de meest invloedrijke ‘complotdenkers’ ter wereld. Hij voorspelde al tientallen jaren geleden de gebeurtenissen die we nu zien gebeuren, en zegt te weten wie daarachter zitten.

‘Antisemitisch’

Het CIDI beschuldigt Icke echter van antisemitisme, hoewel het onduidelijk is waar dat uit zou moeten blijken. “Icke gelooft dat de wereldmacht in handen is van reptielen, die deels aangedreven worden door de Joodse Rothschild-familie,” stelt de lobbyorganisatie als enige onderbouwing van hun beschuldiging. “Het is diep treurig dat zo’n man een podium krijgt, notabene bij ons Nationaal Monument.”

De gemeente Amsterdam en het CIDI hebben de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) gevraagd te onderzoeken of Icke de toegang tot het land kan worden geweigerd, maar het is nog onduidelijk of dit kan.

Fluitjes worden uitgedeeld

Als hij ‘mag’ komen van de IND, dan roept het CIDI iedereen op om hem het spreken onmogelijk te maken: “Om de verspreiding van zijn haat, complotten en antisemitisme geen kans te geven, roept het CIDI iedereen op 6 november om 12.00 uur naar de Dam te komen om David Icke te overstemmen als hij het woord voert.”

De lobbyclub heeft ook gedacht aan degenen die niet in het bezit zijn van lawaaimakers: “Breng fluitjes, trommels en andere geluidsdragers mee. Heeft u zelf geen fluitje, kom toch: we delen ze ook uit en anders kan u altijd nog joelen. Laat van u horen, geef extremisten geen kans. Gezamenlijk kunnen we Icke wegblazen.”

Dubbele standaard

Gezien de weerstand tegen Icke, is het opmerkelijk dat het CIDI zich niet liet horen toen premier Mark Rutte begin deze week president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit de hand schudde. Abbas wordt namelijk gezien als Holocaust-ontkenner. In augustus zorgde hij voor ophef toen hij in Duitsland sprak over ‘vijftig Holocausts’ in het al decennia durende conflict tussen Israël en de Palestijnen.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
rafi

Het CIDI bedient zich door met fluitjes andermans vergaderingen te willen verstoren zelf van fascistische methoden. Schandalig. En dan inderdaad dat stilzwijgen als het om Abbas gaat. Als het enige wat tegen die Icke ingebracht kan worden zijn kritiek op de joodse Rothschilds is, dan diskwalificeert het CIDI zichzelf. Zo maken ze alle joden immuun voor welke kritiek dan ook. Terwijl ook onder joden slechte mensen bestaan. Toch, CIDI? Mag men kritiek hebben op Karl Marx? Ook al is hij jood? Kom op, wordt nuchter!

Requin

Soros, Zelensky, Kissinger, Wolfowits, Bourla, Harari, Fritz Haber, de joodse raad, CIDI, een stel joden bij ekaar!

Albert Einstein, de Joodse Eereraad, Mr. dr. L.E. Visser, Sig Menko, Gerard Sanders, Maurits Dekker, Grietje Dekker, Zelenko, de Miranda, Jacob Rodrigues Pereira, Spinoza, wel gelukkig is er tegenwicht bij een CIDI dat zich van derde rijk methoden bedient en niet met echte joden heeft te maken, maar blijkbaar meer met big moordend farma en de foute rothschilds van digital currency en onderdrukking.

Er zijn vele dragers van de naam Rothschild en een paar deugen van geen kanten en dat kan een CIDI niet wegpoetsen!

Cookies op deze website