Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 20 januari 2022

Primeur: Nabeschouwing vanuit de nieuwe studio!

Redactie Blckbx
Thumbnail blckbx studio
2:00

Deze week is het idee ontstaan om de aangekondigde persconferentie van dinsdag 25 januari om 20:00 live na te beschouwen achter de grote blckbx-desk in de nieuwe studio.

De oplettende blckbx-kijker weet wellicht dat er tijdens de update-uitzending van 9 december aangekondigd is dat eind januari de nieuwe studio volledig operationeel zal zijn. Dit streven maken wij dan ook graag waar.

Stand van zaken

Er zijn nog diverse uiteenlopende werkzaamheden die nog verricht dienen te worden. Van verlichting afstellen, het decor aanpassen, de stroomvoorziening doormeten, de camera’s en teleprompter afstellen tot aan een algehele 'doorloopdag' met de regisseur, cameramensen, technici en crew. In de interne planning hadden we een goede volle twee weken vrijgemaakt, maar we proberen dit alles nu binnen één week uit te voeren. We houden van een uitdaging.

Het streven om aanstaande dinsdag de nabeschouwing in de nieuwe studio te laten plaatsvinden is zéér ambitieus. Toch denken wij dat dit haalbaar is dankzij de teamspirit, gevoel voor urgentie en motivatie die alle betrokkenen voelen. Sinds maandag werkt de crew letterlijk het klokje rond om dit doel te behalen. Aanstaande zaterdag en zondag zet een groot deel van de blckbx-klusfamilie de agenda’s opzij om te komen helpen. Vervolgens zal maandag de volledige dag benut worden om de hele studioconfiguratie te testen.

Op de hoogte blijven?

De aankomende dagen zullen spannend worden. Via diverse social media-kanalen, in het bijzonder de blckbx Telegram, gaan we updates plaatsen zodat je kan ervaren hoe wij ons doel met een can-do-mentaliteit gaan halen.

Wij kunnen deze mooie stappen alleen zetten dankzij jou en de vele andere mensen die blckbx een warm hart toedragen. Blijf ons daarom steunen.

Lees meer over: blckbx Corona Nabeschouwing

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Lastigkind

Complimenten met de nieuwe website. Ook de laatste content en video's zijn van een ongekend nivo . Ik hoop dat jullie met de nieuwe computers in de studio snel aan de slag kunnen. En dat we binnenkort gedegen onderzoek journalistiek terug halen naar nederland en vlaanderen.

Eric_carr

jullie studio ziet er heel mooi uit . we zullen genieten van van nieuws die de waarheid spreekt .

Cookies op deze website