Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 09 mei 2022

Grootschalige verkiezingsfraude VS, volgens docu ‘2000 Mules’

Redactie Blckbx
2022 05 09 2000 Mules2 Cropped
03:30

Volgens de documentaire ‘2000 Mules’ van filmmaker Dinesh D’Souza is er tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 grootschalige verkiezingsfraude met poststemmen gepleegd. Minimaal tweeduizend zogenaamde mules (‘smokkelaars’) zouden gezamenlijk honderdduizenden frauduleuze stemmen uitgebracht hebben in swing states. Volgens de D’Souza had dit een beslissend effect op de uitslag.

“Het waren de eerlijkste verkiezingen uit de Amerikaanse geschiedenis,” hoorden we politici en journalisten steeds herhalen over de door Joe Biden gewonnen presidentsverkiezingen van 2020. Het feit dat media, big tech, Democraten en inlichtingendiensten samenspanden om het verhaal over de laptop van Hunter Biden onder het tapijt te vegen, wordt daarbij even over het hoofd gezien. Ondertussen zijn er steeds meer aanwijzingen dat er ook met stemmen is gesjoemeld. Het meest overtuigende bewijs daarvoor wordt geleverd door de docu ‘2000 Mules’.

Geo-tracking en bewakingsbeelden

Voor de documentaire werkte filmmaker D’Souza samen met True The Vote, een organisatie die onderzoek doet naar de integriteit van verkiezingen. Gebruikmakend van commercieel verkrijgbare geotracking-gegevens van mobiele telefoons en bewakingsbeelden legden zij een netwerk bloot van personen die in swing states stembiljetten verzamelden en deze in het holst van de nacht in stembussen achterlieten. Mules, noemen ze hen in de film, zoals smokkelaars van verboden waar ook mules genoemd worden.

True the Vote kocht drie biljoen geolocatiesignalen van mobiele telefoons die zowel in de buurt van stembussen waren als dichtbij NGO’s die zich op de verkiezingen richtten – in de periode van 1 oktober 2020 tot en met de verkiezingen op 3 november. De onderzoekers zochten naar mensen die minimaal tien stembussen bezochten en in dezelfde periode bij minimaal vijf pro-Biden NGO’s waren.

Vervolgens hebben zij ongeveer 70.000 uur aan opnames van deze stembussen door beveiligingscamera's van de overheid opgevraagd en verkregen. De resultaten van dit onderzoek zijn opmerkelijk: camera's laten zien hoe de ene mule na de andere van stembus naar stembus gaat om stapels vol met stembiljetten te deponeren. Zo identificeerden zij meer dan 2000 mules die door NGO’s verzamelde stembiljetten tegen betaling in stembussen gedeponeerd zouden hebben.

‘Georganiseerde misdaad’

In sommige swing states bedroeg het verschil tussen Biden en Trump slechts enkele tienduizenden stemmen. Elk van de 2000 mules bezocht gemiddeld 38 keer een stembus, met gemiddeld vijf stembiljetten per bezoek. Dat zijn 380.000 verdachte stemmen. De onderzoekers zochten alleen in de swing states en zijn conservatief in hun schattingen. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk nog veel hoger.

Zonder deze frauduleuze stemmen zou Trump drie van de vijf – en daarmee het Witte Huis – gewonnen hebben, volgens D’Souza. "Dit was een georganiseerde poging om vrije en eerlijke verkiezingen te ondermijnen," zei Gregg Phillips van True the Vote. "Dit is georganiseerde misdaad."

Op de website van ‘2000 Mules’ is te lezen waar de documentaire is te bekijken. En in blckbx today van maandag 9 mei gaf onderzoeksjournalist Daan de Wit een uitgebreide toelichting op de film.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Ook in Frankrijk grootschalige verkiezingfraude door beschadigde stembiljetten. Steeds beter komt in beeld dat de stembiljetten voor Marine Le Pen opzettelijk zijn beschadigd. Dit gebeurde pas nadat Le Pen duidelijk aan kop lag en het aantal getelde stemmen voor Le Pen in twee uur werd verlaagd met wegens 'beschadigde' biljetten.
Uit enquetes blijkt dat Le Pen met zeker 4 miljoen voor ligt en daarnaast blijken er ook miljoenen Le Pen stembiljetten beschadigd te zijn en vrijwel geen beschadigde biljetten voor Macron.

Le Pen is letterlijk beschadigd.

FlorisV

2000 Mules is slechts extra bewijs bovenop een enorme stapel die hier in zijn volledigheid te vinden is:

Er is veel meer bewijs, 2000 Mules toont slechts het topje van een ijsberg:
https://hereistheevidence.com/

Hier een heel korte samenvatting:
https://rumble.com/vkq859-unmasked-100-proof-of-voter-fraud-in-usa-2020-election.html
Langere docu:
https://rumble.com/v2rpewx-who-is-stealing-america-by-joshua-philipp-of-the-epoch-times-.html

Cookies op deze website