Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 19 januari 2023

Kijk: Pfizer-CEO Albert Bourla en Klaus Schwab vluchten in Davos voor alternatieve media

Redactie Blckbx
2023 01 19 Bourla Schwab journos
2:30

Pfizer-baas Albert Bourla en WEF-directeur Klaus Schwab kregen woensdag in Davos de schrik van hun leven, toen niet-geaccrediteerde journalisten hen probeerden te interviewen. Zwijgen en doorlopen was hun enige antwoord.

Op de World Economic Forum-bijeenkomst in Davos zijn honderden journalisten aanwezig die de genodigden wél mogen interviewen. Zij behoren echter allemaal tot de reguliere media, zoals CNN en de New York Times, en zijn door het WEF ‘geaccrediteerd’ om vragen te stellen. Daarnaast worden veel discussiepanels – waar de elite bespreekt hoe de wereld gered moet worden van ‘desinformatie’ en ‘klimaatverandering’ – voorgezeten en gemodereerd door journalisten van diezelfde media.

Wanneer regeringsleiders, zakentyconen en andere VIP’s zich buiten de WEF-zalen wagen, kunnen zij echter geconfronteerd worden met journalisten van alternatieve media, die kritische vragen stellen.

Bourla zwijgt

Woensdag probeerden verslaggevers Ezra Levant en Avi Yemeni van Rebel News een interview af te nemen met Albert Bourla, de CEO van Pfizer. De ene na de andere lastige – maar meer dan terechte – vraag werd op hem afgevuurd.

“Wanneer wist u dat het vaccin transmissie niet tegengaat? Hoe lang wist u dat, zonder het publiekelijk te zeggen? U zei dat het 100 procent effectief was, vervolgens 90 procent, vervolgens 80 procent, vervolgens 70 procent, maar nu weten we dat de vaccins transmissie niet tegengaan. Waarom hield u dat geheim? Maakt u zich zorgen over productaansprakelijkheid? Maakt u zich zorgen over myocarditis?” En zo ging het nog even door.

Maar zoals in onderstaande video is te zien, weet de Pfizer-baas niets anders te antwoorden dan: “Dank u. Ik wens u een prettige dag.”

Tekst gaat verder onder de video

Schwab vermijdt onafhankelijke journalist

De Japanse onafhankelijke journalist Masako Ganaha kwam WEF-directeur Klaus Schwab tegen op straat en vroeg of ze hem wat vragen mocht stellen. “Van welk medium bent u? (Which media are you wis?)” vroeg Schwab haar. Toen ze zei dat ze onafhankelijk journalist was, kon Schwab zijn minachting nauwelijks verbergen en antwoordde: “Nee, dank u vriendelijk.”

Ganaha gaf niet op en probeerde Schwab een vraag te stellen over de zorgen die er zijn over globalisme, maar het lukte haar niet om voorbij zijn bodyguards en helpers te komen. “Hij is bang voor ons verzet,” schreef de journalist op Twitter.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
nobody

is wel een gemiste kans om ze allemaal te arresteren voor misdaden tegen de mensheid, deze gasten hebben mesen vermoord en vermoorden dagelijk nog meer er bij.
Ze zitten allemaal op 1 plek, mooi bij elkaar tijd om de WEf leden op te pakken voordat ze zich weer verspeiden over de wereld.

Requin

In NL kun je het hele kabinet opsluiten als medeplichtig aan massamoord!

Cookies op deze website