Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 19 september 2022

School verdedigt transleraar die met mega-nepborsten voor de klas staat

Redactie Blckbx
2022 09 19 Transleraar

Een Canadese transvrouw draagt gigantische nep-borsten terwijl ze voor de klas staat. De school verdedigt haar, omdat het ‘een veilige en positieve leeromgeving nastreeft’.

De biologische man gaat sinds een jaar door het leven als Kayla Lemieux. De beelden die van Lemieux op sociale media circuleren, lijken op het eerste gezicht satire, maar niets is minder waar. De transleraar geeft technieklessen op de Oakville Trafalgar High School in Ontario, Canada, bevestigde Reduxx.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Op verschillende foto’s en video’s is te zien dat Lemieux in het klaslokaal gigantische nepborsten draagt met priemende en duidelijk zichtbare tepels. Nadat de beelden viraal gingen op sociale media stuurde het schoolbestuur een e-mail aan de ouders, waarin het in de bres springt voor de leraar:

“We zijn ons bewust van de discussie op sociale media en in de media over Oakville Trafalgar High School. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze gemeenschap nogmaals duidelijk te maken dat wij ons inzetten om een veilige, zorgzame, inclusieve, rechtvaardige en gastvrije leer- en werkomgeving voor alle studenten en medewerkers te creëren en te handhaven.

“Wij streven ernaar om een positieve leeromgeving op school te bevorderen die in overeenstemming is met de waarden van de [overkoepelende] Halton District School Board en om een veilige en inclusieve omgeving te waarborgen voor alle studenten, personeel en de gemeenschap, ongeacht ras, leeftijd, vermogen, geslacht, genderidentiteit, genderexpressie, seksuele geaardheid, etniciteit, religie, culturele observatie, sociaaleconomische omstandigheden of lichaamstype / -grootte.”

Tegenover de Toronto Sun zei Margo Shuttleworth, voorzitter van het schoolbestuur, dat Lemieux een uitstekende leraar is. “Deze leraar is een extreem effectieve leraar,” waar ze aan toevoegde: “Alle kinderen vinden het geweldig om in de klas te zitten.”

Tekst gaat verder onder de tweet

In Duitsland mogen mensen straks één keer per jaar hun geslacht en voornaam veranderen. Ook in Nederland werkt men aan wetgeving die het makkelijker moet maken om van geslacht te veranderen. Als de nieuwe Transgenderwet wordt aangenomen, vervalt de minimumleeftijd en is ook een deskundigenverklaring niet meer nodig.

In Hongarije wil men dit pad niet bewandelen. Zo is het daar verboden voor scholen om kinderen les te geven over seksuele geaardheid en genderexpressie. Dat recht is voorbehouden aan de ouders. Deze wetgeving wordt vaak onterecht bestempeld als ‘anti-homowet’.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Lees meer over: Transgender Gender Canada

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Weer Hongarije wat er positief uitspringt. Hoop dat Orban het volhoudt en niet wordt omgelegd.
Pure provocatie van die leraar.Ik heb dan ook niets met deze beweging van het alfabet en de opdringing door militante organisaties die de woke cultuur aanhangen.
Let op,ouders pikken dit niet, nog maar 6 van de 30 leerlingen gaan naar deze les. Komende vrijdag protest van ouders.
https://www.redvoicemedia.com/video/2022/09/stew-peters-canadian-parents-protest-tranny-teacher-predator-man-with-fake-breasts-gets-sexual-in-classroom/

GTRene

Ongelofelijk idd, zag die al vaker voorbij komen op GETTR , ze proberen normaal te maken wat niet normaal is, zo kunnen ze wellicht hun eigen creepy zaken minder in het licht krijgen omdat mensen straks al zoveel 'kromme' dingen voorgeschoteld heeft gekregen en de MSM zich ook koest houd, dat ze denken van, het zal wel... om moedeloos van te worden, divide and conquer.

Cookies op deze website