Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 19 december 2022

‘Anti-vaccin-activisme is een dodende kracht,' volgens WHO

Redactie Blckbx
PS 2022 12 19 WHO ongevaccineerden dodende kracht
1:30

De Wereldgezondheidsorganisatie laat in een officiële video een professor beweren dat ‘anti-vaccin-activisme’ leidt tot meer overlijdens dan wapengeweld, terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen.

Hoewel er steeds meer bekend is over ernstige bijwerkingen van de coronavaccins en zelfs de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) het Pfizer-vaccin inmiddels linkt aan bloedstolsels, deinst de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) er niet voor terug om mensen die op deze risico’s wijzen uit te maken voor een ‘dodende kracht’. In een video op het officiële Twitter-account laat de WHO dr. Peter Hotez aan het woord.

Volgens de professor Biologie aan het Baylor College of Medicine staat ‘anti-vaccin-activisme’ gelijk aan ‘anti-wetenschap-agressie’. “Het is een moordende kracht,” foetert Hotez. “Anti-wetenschap doodt nu meer mensen dan zaken als wapengeweld, wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen,” zegt hij, zonder te vermelden waarop hij dit baseert.

Tekst gaat verder onder de tweet

Hotez beweert dat ‘tijdens de COVID-pandemie in de Verenigde Staten 200.000 Amerikanen onnodig het leven lieten omdat zij een COVID-vaccin weigerden, zelfs nadat vaccins op grote schaal beschikbaar waren gekomen.’

Extreem-rechts

In de tekst bij de tweet spreekt de WHO van ‘de verwoestende impact van misinformatie en desinformatie’.

Volgens Hotez is ‘anti-vaccin-activisme’ gelieerd aan extreem-rechts. “En nu is het een politieke beweging geworden,” zegt hij. “In de Verenigde Staten is het gekoppeld aan extreem-rechts, net als in Duitsland.”

“Dus dit is een nieuw gezicht van anti-wetenschap-agressie. En dus hebben we politieke oplossingen nodig om dit aan te pakken,” besluit Hotez, zonder te specificeren aan wat voor oplossingen hij denkt.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Wim Veling en complotdenkers als geesteszieken

Geachte Wim Veling,

Gaarna komt onze vertegenwoordiger van OCCAM met u in gesprek over

anarchistische complotdenkers. Uiteraard zal dat uw kennis verdiepen en

als tegenprestatie zullen wij uw schedel opmeten volgens de oude

rassenleernormen van het derde rijk, zodat wij kunnen vaststellen of u wel

tot een zuivere arische wetenschapper behoort die van vreemde smetten

vrij is.

Ze halen nu alles uit de kast omdat de kritiek steeds luider gaat klinken. Bereid je maar op het ergste voor, ze zullen niet stoppen want dan worden ze 'hoogstwaarschijnlijk' opgepakt. Het is helaas oorlog. God Bless

Cookies op deze website