Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 01 december 2022

Bijwerkingen coronavaccins veroorzaakt door angstzaaien anti-vaxxers, zegt studie

Redactie Blckbx
2022 12 01 Anti vaxxers veroorzaken bijwerkingen
2:00

Een nieuwe studie erkent dat coronavaccins serieuze bijwerkingen kunnen hebben, maar stelt dat deze het gevolg zijn van stress veroorzaakt door anti-vaxxers. Dit is geen satire.

Volgens het onderzoek van Richard Palmer, dat is gepubliceerd in het peer reviewed tijdschrift BioMedicine (Taipei), zijn de bijwerkingen van coronavaccins het gevolg van stress die wordt veroorzaakt door angstzaaierij en misinformatie verspreid door anti-vaxxers. “Veel van dit anti-vaccinatiesentiment kan worden toegeschreven aan de vermeende bijwerkingen die door anti-vaccinatiegroepen via de sociale media worden verspreid,” aldus Palmer in de samenvatting.

“Angstzaaierij en misinformatie, verspreid door mensen zonder wetenschappelijke opleiding om mensen te terroriseren zodat ze ongevaccineerd blijven, zorgt er niet alleen voor dat mensen vatbaar blijven voor virusuitbraken, maar zou ook kunnen leiden tot meer bijwerkingen van het vaccinatieproces,” vervolgde hij.

Volgens het onderzoek leidt mentale stress – veroorzaakt door anti-vaxxers – tot vernauwing van de bloedvaten. “Dit biologische mechanisme (de vernauwing van aderen, slagaders en vaten onder mentale stress) is de meest waarschijnlijke oorzaak voor de bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, duizeligheid, flauwvallen, wazig zien, reuk- en smaakverlies die zich kort na de toediening van het vaccin kunnen voordoen,” aldus Palmer.

‘Gigantische leugen’

De Duitse Europarlementariër en coronacriticus Christine Anderson reageerde verbolgen op het onderzoek. “Gaan jullie het nu zo spelen? De Amerikaanse overheid publiceert een studie op een officiële website die concludeert dat bijwerkingen van mRNA-injecties het gevolg zijn van stress veroorzaakt door anti-vaxxers! Ze deinzen nergens voor terug om hun gigantische leugen te verdoezelen!” foetert ze.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Mab

Het is waar dat angst een rol kan spelen in het verloop van een ziekte, de enorme angst die gezaaid werd voor Corona kan zeker het verloop beinvloed hebben; als je het bij voorbaat al opgeeft en denkt dat je nu dood gaat....

Maar dat angst voor een vaccin zorgt voor afstervende hart en hersencellen, spikes in de haarvaten in de hersenen, T-lymfocyten op plekken waar ze anders niet komen, opengescheurde aorta's en dat al bij mensen die nog geen argument van een zogenaamde anti-vaxxer gehoord hadden, zelfs Maddie had er al last van: knap!

Geen wetenschappelijke opleiding? Kom maar even langs maar beter nog: ga even naar Bhakdi, Malone etc

GTRene

lol, ze verzinnen steeds wat nieuws om de inwerking van het gif te laten rekken...
des te langer gerekt en misleid, des te meer gevolg/doden/ellende.

mensen die dit soort nonsens verkopen ala MSM en die gekochte 'wetenschappers' zouden ergens op een donkere planeet gedumpt moeten worden, no mercy.

Cookies op deze website