Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 07 maart 2023

Britse overheid beschuldigd van ‘euthanaseren’ ouderen in verpleeghuizen

Redactie Blckbx
2023 03 07 euthanasie verpleeghuizen engeland
3:00

Oud-vicepresident van Pfizer dr. Mike Yeadon en parlementslid Andrew Bridgen beschuldigen de Britse overheid ervan tijdens de ‘pandemie’ meer dan honderdduizend bewoners van verpleeghuizen te hebben ‘geëuthanaseerd’ met midazolam en morfine.

Yeadon uitte zijn beschuldiging enkele dagen geleden in gesprek met journalist en politicus Maajid Nawaz. De oud-vicepresident van Pfizer komt tot de serieuze beschuldiging na het bestuderen van een onderzoek naar het toedienen van midazolam aan mensen met ademhalingsproblemen door medisch onderzoeker Stuart Wilkie. Yeadon is ervan overtuigd dat de Britse overheid, onder leiding van voormalig gezondheidsminister Matt Hancock, in 2020 doelbewust meer dan honderdduizend mensen in verzorgingshuizen ‘onvrijwillig heeft laten euthanaseren’ door ze de levensbeëindigende cocktail van het medicijn midazolam en morfine toe te laten dienen.

“Geen van beide drugs zijn geschikt om toe te dienen aan patiënten met ademhalingsproblemen,” zegt Yeadon, die zelf expert is op het gebied van morfine. “Midazolam en morfine onderdrukken juist de ademhaling.” Volgens de wetenschapper blijkt uit het onderzoek van Wilkie dat de regering voorschreef om patiënten met ademhalingsproblemen in verzorgingshuizen standaard 3-5 keer de aanbevolen dosis toe te dienen. “Zeker als mensen meerdere keren dag in dag uit deze medicijnen krijgen, zal dat ervoor zorgen dat ze langzaam wegglijden [uit het leven]. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de extra sterfte in verzorgingshuizen verklaard kan worden door deze procedure. Meer dan honderdduizend mensen.”

Parlementsvragen

Parlementslid Andrew Bridgen, die samen met medisch onderzoeker Stuart Wilkie ook sprak met Maajid Nawaz, heeft schriftelijk vragen gesteld aan het Britse parlement, waarop hij binnenkort antwoord verwacht te krijgen. Bridgen wil weten of de staat COVID als dekmantel heeft gebruikt om het leven van bewoners van verpleeghuizen 'versneld' te beëindigen, met het NG163-protocol, om zo in de statistieken de sterftecijfers door corona kunstmatig op te voeren.

Begin 2020 heeft de Britse overheid enorme hoeveelheden midazolam aangeschaft van Frankrijk, blijkt uit officiële documenten van de regering. Veel van de 'coronadoden' op het hoogtepunt van de 'pandemie' vielen in verpleeghuizen. Volgens Bridgen is dat geen toeval.

In een tweet op 14 februari laat Bridgen weten veel bewijs in handen te hebben van mensen die ervan overtuigd zijn dat hun familieleden stierven als gevolg van medische interventies die werden uitgevoerd vanwege COVID. Bridgen sluit de tweet af met: "Meer vragen voor Matt Hancock om te beantwoorden."

Hancock wil immuniteit

Vlak voor het uitlekken van de Lockdown Files heeft de Britse ex-gezondheidsminister Matt Hancock geprobeerd om juridische immuniteit te krijgen voor de vele sterfgevallen in verzorgingstehuizen tijdens de ‘pandemie’.

Slechts enkele dagen voordat zijn WhatsApp-berichten werden gelekt, zei Hancock via zijn advocaten dat hij niet de schuld zou moeten krijgen voor het falen van zijn departement om de bewoners van verzorgingstehuizen te ‘beschermen’. In plaats daarvan zei hij dat de hele regering de schuld op zich moest nemen.

Uit de Lockdown Files blijkt dat Hancock het advies van Chief Medical Officer Chris Whitty heeft genegeerd om alle mensen die naar een verzorgingstehuis gaan te testen. Hij zei dat hij vond dat het testen van mensen die vanuit de gemeenschap zorginstellingen binnenkomen – inclusief het personeel – ‘niets toevoegt’ en ‘het water vertroebelt’.

Ook blijkt uit de gelekte WhatsApp-berichten dat de Britse regering de bevolking eind 2020 ‘de stuipen op het lijf wilde jagen’ voor een nieuwe variant, om onderwerping aan de coronaregels af te dwingen. "Wanneer zullen we de nieuwe variant inzetten?" vroeg Hancock eind december 2020 aan speciaal adviseur Damon Poole van zijn gezondheidsministerie, tijdens een overleg 'over de nieuw in te zetten variant', de Alpha-variant.

Bridgen tweette zondag dat hij immuniteit voor Hancock geen optie vindt. "Nee, Matt, jij en anderen zullen ter verantwoording moeten worden geroepen voor NG163 en de sterfgevallen als gevolg van midazolan en morfine en het opdringen van de experimentele vaccins aan het publiek."

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cobes

Op ic's en in verpleeghuizen was (ben) je in NL ook niet veilig. Mijn contact met mensen die er werk(t)en zorg(d)en voor alarmbellen bij mij... Wat zeg je vandaag de dag tegen een vriend van wie het kind de moordprotocollen uitvoerde? Na anderhalf jaar discussies vermijden we sinds half 2021 vele onderwerpen. Een oom van mij zat in een dichte snikhete kamer in een verpleegtehuis met een hemd, een overhemd en een wollen spencer, hij klaagde vaak, ook tegen zijn zus, maar telkens kwam de verpleging met extra morfine tegen de benauwdheid... Machteloosheid en wanhoop om zoveel ellende wat is aangedaan en nog.

Ik denk dat vooral morfine vele mensen al sinds lange tijd versneld de dood heeft ingejaagd. Dat is wat ik zelf dan heb gezien.

Cookies op deze website