Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 19 mei 2022

CDC: Nu meer coronabesmettingen bij gevaccineerde kinderen dan bij ongevaccineerde

Redactie Blckbx
2022 05 19 meer besmettingen gevacc kinderen
2:30

Terwijl de regering-Biden groen licht geeft voor een nieuwe experimentele prik met mRNA voor 5-11-jarigen, blijkt uit de meest recente gegevens van de CDC dat kinderen van die leeftijd een hoger percentage coronabesmettingen hebben dan hun niet-gevaccineerde leeftijdgenoten.

Volgens de laatste gegevens van de Amerikaanse Centers For Disease Control and Prevention (CDC) lopen kinderen tussen 5 en 11 jaar sinds februari vaker corona op als ze volledig zijn gevaccineerd dan kinderen die geen coronaprikken hebben gehad. Voor 12 februari was het nog andersom.

Vaccin niet effectief

De omgekeerde trend betekent dat volledig gevaccineerde kinderen niet alleen meer kans hebben om corona op te lopen, het betekent ook dat gevaccineerde kinderen het virus meer verspreiden dan niet-gevaccineerde 5-11-jarigen.

Op 12 februari meldde de CDC een wekelijks besmettingscijfer van 250,02 per 100.000 onder volledig gevaccineerde kinderen van 5-11 jaar, vergeleken met 245,82 onder niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde leeftijdsgroep.

Hoewel de besmettingscijfers zowel bij gevaccineerde als ongevaccineerde kinderen afnemen, worden de verschillen procentueel groter. Op 16 maart was het wekelijks besmettingscijfer 36,23 bij volledig gevaccineerde kinderen tegen 24,98 onder niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde leeftijdsgroep.

De vaccins worden door regeringen en gezondheidsinstanties wereldwijd aangeprezen als ‘effectief’. Volgens de recente cijfers van het CDC is daar bij jonge kinderen in ieder geval absoluut geen sprake van.

Hoge overlevingskans, gevaarlijke bijwerkingen

Het injecteren van jonge kinderen met een experimenteel mRNA-vaccin was al omstreden, maar is dat met het oog op de laatste cijfers helemaal. De kans dat een kind jonger dan twintig jaar een corona-infectie overleeft, is maar liefst 99,9987 procent. De bijwerkingen van het vaccin kunnen bovendien zeer ernstig zijn. Er zijn talloze gevallen bekend van myocarditis en pericarditis bij jonge mensen als gevolg van de mRNA-vaccinaties. Beide aandoeningen staan ook als mogelijke bijwerking vermeld op de bijsluiters van de vaccins en kunnen dodelijk zijn.

Afgezien van de slechte resultaten is het mRNA-vaccin rechtstreeks in verband gebracht met ernstige en levensbedreigende bijwerkingen. Volgens hartdeskundigen zoals dr. Peter McCullough, de meest gepubliceerde cardioloog ter wereld, ‘zal een buitengewoon aantal jonge mensen blijvende hartschade oplopen’ als gevolg van deze experimentele prik.

In totaal zijn er meer dan 28 miljoen kinderen tussen 5 en 11 jaar in de Verenigde Staten. Helaas zijn ongeveer 8 miljoen van hen (of 28,8 procent) al volledig gevaccineerd.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Kurt

Als deze cijfers nog op de foutieve wijze dwz. dmv positieve PCR-test ipv daadwerkelijke diagnose zijn bepaald, is het eigenlijk enkel binnen het narratief ipv wetenschap opereren.

Dan is bv. ‘het lab in Wuhan’ (de betrokken relaties daar mede-verklaren waarom men de CCP is nagehuppeld - iets wat Schwab in zn GR-boek ook uitdrukkelijk doet) en rare gedrag dezelfde ‘deskundigen’ in Jan-Feb 2020 (Koopmans, Ranst, hele rijtje) ‘gericht’ op max. ‘virus-verspreiding’ vruchtbaarder. Zie ook Cuomo, Whitmer,Hugo etc -verzorginshuizen Mrt-Ap 2020

Cookies op deze website