Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 25 mei 2022

CNN en ABC linken mRNA-vaccins aan afname immuunbescherming

Redactie Blckbx
2022 05 25 cnn
2:40

Zelfs zenders CNN en ABC, die altijd erg pro-vaccin waren, erkennen nu dat de experimentele prikken tegen corona geen wondermiddel zijn en dat de mRNA-techniek het immuunsysteem mogelijk zelfs kan beschadigen.

Bij het lezen van een artikel van CNN van afgelopen vrijdag zullen veel lezers bijkans van hun stoel gevallen zijn. In een artikel oppert het medium de mogelijkheid dat een deel van de afname van de immuunbescherming bij gevaccineerden, mogelijk wordt veroorzaakt door de mRNA-techniek van COVID-19-vaccins. "Dat is een stuk van de immuniteit-puzzel die wetenschappers haastig proberen op te lossen," aldus CNN, dat daarbij expliciet verwijst naar de producten van fabrikanten Pfizer en Moderna.

Tijd voor een nieuw vaccin?

Ook schrijft CNN dat wetenschappers voor een raadsel staan waarom de vaccins niet in staat zijn om langdurig immuniteit te bieden. “De Verenigde Staten zijn nu op een punt in de pandemie waar gezondheidsfunctionarissen worstelen met het feit dat, om immuniteit tegen COVID-19 in de gemeenschap te handhaven, het land ofwel regelmatig – of mogelijk jaarlijks – boostervaccinaties zal moeten toedienen, ofwel een geheel nieuw vaccin zal moeten uitrollen.”

CNN was tot nu een fervent promotor van de corona-vaccinaties en liet geen gelegenheid voorbijgaan om mensen aan te zetten tot het ondergaan van de experimentele medische behandeling. Dat uitgerekend CNN zich nu kritisch uitlaat over de corona-vaccins en zelfs een mogelijke link legt tussen de mRNA-techniek en een afname van het immuunsysteem, spreekt dan ook boekdelen.

Good Morning America

En CNN is niet het enige mainstream medium dat de link legt. Vorige week kwam in het ABC-programma ‘Good Morning America’ dr. Jennifer Ashton, een senior medisch medewerker van het netwerk aan het woord. Ook zij liet zich ontvallen dat het inderdaad mogelijk is dat de mRNA-vaccins schade toebrengen aan het immuunsysteem.

Tijdens het bespreken van een nieuwe studie, gepubliceerd door het vaktijdschrift The Lancet, verklaarde dr. Ashton dat de vierde dosis van zowel de Pfizer- als de Moderna-prik een sterke toename van antilichamen veroorzaakt, die kan leiden tot een verstoring van het immuunsysteem.

Dr. Ashton beweerde dat er nog geen bewijs is dat dit ook werkelijk gebeurt. "Het is een immuunverschijnsel dat tolerantie wordt genoemd", zegt ze. "Als je al een hoog niveau van antilichamen hebt en je krijgt nog een booster kan je immuunsysteem op een moment zeggen: 'Waar ben ik voor nodig?' en kan zich als het ware beginnen af te sluiten."

'mRNA-vaccins hebben gefaald'

"Wat je hier ziet zijn de eerste stappen in de richting van een officiële erkenning dat de mRNA-vaccins hebben gefaald en dat er vroeg of laat nieuwe vaccins zullen komen," schrijft vaccinonderzoeker Alex Berenson, die eerder de aandacht vestigde op een alarmerende bekentenis van de Britse regering dat de antilichaamspiegels lager bleken te zijn bij mensen die besmet waren met COVID-19 nádat ze gevaccineerd waren.

"De booster-campagnes zullen uitdoven, waarschijnlijk binnen enkele maanden," voorspelt Berenson. "Het Witte Huis zal het falen van de vaccins wijten aan de weigering van het publiek om zich te laten vaccineren, of iets dergelijks, en zal zeggen dat we nieuwe vaccintechnologie nodig hebben. Met nieuw bedoel ik waarschijnlijk oud. Ze zijn misschien zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden de schuld te geven van de afkeer van het publiek van vaccinaties."

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Het meeste 'kwaad' is al geschied...

Ze lijken dus aan schuld door MSM schadebeperking, te doen?

Dan kunnen ze achteraf roepen, wir haben es nicht gewust... we zijn geen medics ... maja als je dat niet bent, mag je wel eerst onderzoek doen voor je zo met die big pharma meewerkt... zij hebben 100% mede schuld, ook big tech met verwijderen van! bovendien hebben ze ondanks dat honderden waarschuwingen gekregen van kijkers die ze mailden! ze hebben het moeten weten!

Harrie

Wat is dit voor waardeloze journalistiek?.. allemaal beweringen die klinkklare onzin zijn. jullie hebben het cnn artikel zelf niet eens gelezen, maar zijn een beetje meegegaan in het artikel van alex berenson die jullie ook benoemen en naar linken
cnn beweert niks van deze dingen..
Er worden hier alleen maar dingen uit een pro vaccinatie artikel volledig uit de context getrokken en beweringen over gemaakt die totaal niet kloppen.

nergens word beweert dat de mrna spuitjes het immuunsysteem vernietigen.
nergens toont cnn enige vorm van afkeer tegen de injecties.

het enige wat besproken word in het artikel is hoe en of het beter kan.

Cookies op deze website