Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 10 maart 2023

Dr. Geert Vanden Bossche: ‘Gevolgen massavaccinatie gaan vele mensenlevens kosten’

Redactie Blckbx
2023 03 10 boek geert
1:30

Viroloog, immunoloog en vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche constateerde maandag bij blckbx today dat COVID ondanks, of juist dankzij de vaccinaties weer welig tiert. In zijn nieuwe boek legt hij uit wat de rampzalige gevolgen zullen zijn van immuunontsnapping door massavaccinatie – gevolgen die zich nu al beginnen af te tekenen.

Dr. Geert Vanden Bossche stond maandag aan de desk bij blckbx today. Hij wees erop dat het coronavirus de laatste weken weer aan een opmars bezig is. Steeds meer mensen worden met een COVID-diagnose in het ziekenhuis opgenomen, constateerde hij.

“Het doet er niet toe of het nu een COVID-aandoening is, primair. Of dat het andere aandoeningen zijn waarbij mensen met COVID gediagnostiseerd worden,” zei Vanden Bossche. “Het illustreert in ieder geval duidelijk dat het virus welig tiert en zich verspreidt.” Volgens de vermaarde wetenschapper is dat in tegenspraak met het verhaal dat wij te horen krijgen, dat zich groepsimmuniteit ontwikkelt. “Groepsimmuniteit zou zich karakteriseren door het sterk onderdrukken van de infectie. Dat is dus helemaal niet het geval. Ik denk dat we daar weldra de gevolgen van zullen zien.”

In zijn nieuwe boek The Inescapable Immune Escape Pandemic legt Vanden Bossche haarfijn uit wat het effect is van massavaccinatie op de individuele en wereldwijde gezondheid. Ook toont hij aan hoe machtige organisaties, instellingen en industrieën zonder inzicht in deze complexe omgeving een natuurlijke virale pandemie hebben veranderd in een rampzalige ontsnapping aan het immuunsysteem. “De natuur zal deze fout herstellen, maar dat zal ten koste gaan van vele mensenlevens in landen met een hoge vaccinatiegraad,” aldus Vanden Bossche.

Het boek belicht ook de onwetendheid en arrogantie van belangrijke opinieleiders en besluitvormers in het veld als de belangrijkste reden voor de kolossale blunder. Het is een must-read voor iedereen die meer wil weten over de complexe interacties tussen het virus en het immuunsysteem van de gastheer – en het effect van massale vaccinatie op de samenleving wil begrijpen.

Het boek The Inescapable Immune Escape Pandemic van Geert Vanden Bossche is via deze link te bestellen.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Bertje

Ik hoef t niet te zien..ieder weldenkend mens weet dat t troep is..interacties dit…immuun dat..t zal allemaal wel ..t is n doodsprik en daarmee klaar !!

Mab

Ik ben benieuwd of in het boek ook duidelijk wordt of niet gevaccineerden exra risico lopen, veel mensen vragen zich dat af om me heen; dus geheid zijn er meer die dat zullen willen weten.

Cookies op deze website