Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 12 mei 2022

Dr. Malone en collega's: ‘Wereld moet onmiddellijk stoppen met vaccineren'

Redactie Blckbx
2022 05 12 malone stop met vaccineren
4:00

Dr. Robert Malone deed gisteren tijdens de persconferentie op de Global COVID Summit namens 17.000 collega’s een zeer dringende en emotionele oproep aan de wereld om onmiddellijk te stoppen met het toedienen van 'experimentele genetische COVID-19-vaccinaties'. ‘De data zijn schokkend’.

Volgens Malone, uitvinder van de mRNA-technologie tonen recente data onomstotelijk aan dat je méér kans hebt om besmet te raken of ziek te worden of zelfs te sterven als je gevaccineerd bent in vergelijking met de niet-gevaccineerden. “Dit is schokkend om te horen”, zei Malone. “Maar dit is wat de data ons nu feitelijk laten zien. De gegevens tonen aan dat deze experimentele gentherapiebehandelingen zowel uw kinderen als uzelf kunnen schaden. Ze kunnen uw hart, uw hersenen, uw voortplantingsweefsel en uw longen beschadigen. Dit kan ook blijvend letsel en uitschakeling van uw immuunsysteem inhouden.”

Malone geeft aan dat uit data ook duidelijk blijkt dat de ‘vaccins’ geen besmettingen, replicatie en overdracht van omikron voorkomen, integendeel. “De grote meerderheid van besmettingen zijn juist bij degenen die zijn gevaccineerd. De data laten nu zien dat vaccinatie het risico om besmet te raken met omikron juist verhóógt”, aldus Malone.

Global COVID Summit

Dr. Malone deed zijn emotionele oproep om onmiddellijk te stoppen met de wereldwijde vaccinatiecampagne tijdens de persconferentie op de Global COVID Summit namens 17.000 collega’s uit de medische wereld. Ook andere vooraanstaande medici als dr. Heather Gessling, dr. Richard Urso en dr. Peter McCullough kwamen aan het woord. De artsen en medici willen dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA (Food and Drug Administration) en soortgelijke instanties in andere landen, de coronavaccins onmiddellijk van de markt halen. Niet alleen de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna maar ook de virale vectorvaccins van Janssen en AstraZeneca. ‘De emergency use authorization’ – ‘noodtoestemming’, van alle producten moet direct worden ingetrokken, zo eisen zij.

Volgens de artsen moeten Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, AstraZeneca, en hun handlangers, onmiddellijk worden aangeklaagd wegens fraude, omdat ze ‘informatie over veiligheid en doeltreffendheid opzettelijk hebben achtergehouden voor patiënten en artsen’. Ook verklaren ze dat regeringen en medische instanties verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Dit is een fragment. De ruim een uur durende persconferentie op de Global COVID Summit is onder dit artikel in zijn geheel terug te kijken.

Bijwerkingen en doodsoorzaken

“Wij bevelen ook ten zeerste aan dat er een onderzoek komt naar de werkelijke oorzaken van de dood en de schade aan miljoenen mensen die zijn onderworpen aan deze verplichte gentherapie injecties," zeiden de doktoren. “Het is tijd om te erkennen dat de genetische COVID-19-injecties veel meer kwaad dan goed doen en geen enkel voordeel bieden in verhouding tot het risico, zeker voor de jonge en gezonde mensen.”

Malone en zijn collega’s willen dat de FDA erkent dat de injecties inderdaad genetisch materiaal bevatten én dat dit materiaal na de prik gedurende zestig dagen of langer in het lichaam aanwezig blijft en spike-eiwit produceert ‘op hogere niveaus dan wordt waargenomen bij de werkelijke COVID-infectie’. Volgens het artsencollectief is hiervoor inmiddels voldoende overtuigend bewijs geleverd.

Ook kijken naar lange termijn

Bovendien moet bij het beoordelen van het aantal en de ernst van bijwerkingen ook gekeken worden naar de langere termijn, aangezien het RNA in het lichaam aantoonbaar langer dan zestig dagen spike-eiwit blijft produceren. “Het is niet voldoende om alleen de bijwerkingen op korte termijn in verband te brengen met de vaccins”, menen de artsen.

“Waar komt de RNA allemaal in je lichaam terecht? En hoelang blijft het in je lichaam? Dat is niet adequaat onderzocht. De distributie van mRNA adeno-virale vectoren en de daaruit voortvloeiende spike-eiwit toxicologie is nog niet goed gekarakteriseerd en wij begrijpen zelfs nu niet wat er gebeurt bij patiënten die deze quasi-vaccins krijgen”, aldus Malone.

De artsen willen dat de FDA de minimale testperiode van vijf jaar voor nieuwe medicijnen opnieuw invoert. Ook moet er, vinden zij, voor alle nieuwe medische producten met betrekking tot COVID-19 voortaan een volledige FDA-vergunning vereist zijn.

Erkennen als gentherapie

Malone en zijn collega's eisen tot slot dat ‘deze producten nu en in de toekomst worden gereguleerd als de gentherapieproducten die zij zijn en dat de wetenschappers en comités voor gentherapie van de FDA publiekelijk worden betrokken bij de beoordeling en goedkeuring van deze geneesmiddelen.’

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Thank you Blckbx!!!

Requin

Het merkwaardige is dat de geprikten zich nog steeds niet realiseren dat
ze binnen een jaar of vijf zullen sterven. Dolores Cahill is heer zeer stellig over.

In plaats van naar tribunalan te gaan houden de alternatieve media zich liever bezig met respect in de kritiek.

Cookies op deze website