Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 27 juli 2022

EU-parlementslid noemt verplichten coronavaccins ‘grootste misdaad tegen de mensheid ooit’

Redactie Blckbx
2022 07 27 christine anderson grootste misdaad ooit
1:50

Tijdens een toespraak in het Europees Parlement beschreef het Duitse parlementslid Christine Anderson het dwingen van mensen om COVID-vaccins te nemen als de ‘grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan’.

"Deze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis," verklaarde Anderson tijdens een conferentie in het Europees Parlement eerder deze maand. "En bovendien zal het bekend komen te staan als de grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan."

In een emotioneel betoog richtte het parlementslid zich tot haar collega parlementsleden en alle gekozen vertegenwoordigers in westerse landen.

'Wat hebben ze gedaan?'

“Wat in godsnaam hebben ze hiermee gedaan?”, zei Anderson, refererend aan de wereldwijde vaccinatiecampagne tegen COVID. “Het is absoluut, het is ongelofelijk. Wat ik nu ga zeggen, zeg ik tegen iedere gekozen volksvertegenwoordiger in alle westerse democratieën. Wat hebben jullie gedaan? Jullie hebben je werk niet gedaan. En vertel me niet dat je het niet hebt geweten. Want iedereen kon het weten. En als je genoeg om de mensen had gegeven, als je je werk had gedaan, had je het móeten weten. Bovendien is het je baan. Het is je baan om de mensen te beschermen waar je door gekozen bent. Jouw baan is om hen te vertegenwoordigen. Nogmaals, wat heb je gedaan?"

Ze vervolgde: "Er komt zoveel aan het licht, alle bijwerkingen, talloze onderzoeken die nu beschikbaar zijn, over misvormingen bij foetussen... genetische afwijkingen van baby's die geboren zijn uit vrouwen die gevaccineerd zijn."

'Vliegen niet meer veilig'

De conferentie in het Europees Parlement stond in het teken van de risico's die mensen lopen om te vliegen in het post-vaccin tijdperk.

Volgens Anderson is vliegen misschien niet veilig meer. "Een heleboel piloten die zich niet wilden laten vaccineren zijn ontslagen, en degenen die zich wel hebben laten vaccineren omdat ze gezinnen te eten moesten geven en hypotheken moesten betalen, al die dingen om voor te zorgen, zij zijn nu misschien niet meer in staat om te vliegen. En dat is een probleem. En voor de globalistische elites moet dat een schok zijn.

"Kun je je voorstellen: eerst worden mensen gedwongen zich te laten vaccineren, om er vervolgens achter te komen dat dit misschien wel het domste is wat ze ooit hebben gedaan."

Globalistische elites

Anderson waarschuwde tijdens haar toespraak dat de ‘pandemie’ gebruikt wordt door ‘gewetenloze globalistische elites’ die bereid zijn alles te doen om hun tirannieke agenda door te drukken – inclusief het publiek dwingen zich te laten vaccineren.

Zij nam ook de tijd om diegenen te prijzen die standvastig zijn gebleven in hun geloof en 'zich hebben verzet tegen de globalistische elites'.

"In de hele geschiedenis van de mensheid is er nooit een politieke elite geweest die oprecht bezorgd was over het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is?", vroeg Anderson.

"We zullen alles doen wat we kunnen om alles aan het licht te brengen en te zorgen dat de rechten van de mensen beschermd worden," beloofde het parlementslid.

Op de website van het Europees Parlement is de conferentie met de volledige bijdrage van Christine Anderson in zijn geheel terug te kijken.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Bobbeltje

Mensen die een slag om de arm houden, laten tenminste nog ruimte voor voortschrijdend inzicht / andere bevindingen. Volgens mij is dat meer wijsheid dan in beton gegoten uitspraken als dat "de enige uitweg vaccineren is" en "de ongevaccineerden de oorzaak zijn van de volle IC's" en zo kan ik er nog tientallen noemen. Het narratief is een zorgvuldig gecomponeerde massa hypnose. Dat 6 jonge gezonde doctoren opeens dood neergevallen zijn (zie verderop op deze site) ís een feit. Hoe hard moet je het in je gezicht gesmeerd krijgen voor je wakker wordt, Felix.

Felix

Er is idd overal wel een wap te vinden.
Ze uit zich net als blckbx, ze begint haar betoog met “ik ben er vrij zeker van”, een frase als “het zou heel goed kunnen” of “de mogelijkheid bestaat” die blckbx en haar gasten graag bezigen.
Dus het schiet nog niet echt op met de feiten, die liggen nog in de toekomst maar zijn ondertussen levensecht voor de complotbreinen.

Cookies op deze website