Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 15 december 2022

Florida wil juryonderzoek naar leugens fabrikanten over COVID-vaccins

Redactie Blckbx
2022 12 15 florida jury
3:10

Gouverneur Ron DeSantis van Florida heeft aangekondigd dat een staatsjury de fabrikanten van COVID-vaccins gaat onderzoeken, omdat ze zouden hebben gelogen over de werkzaamheid en bijwerkingen van hun injecties.

DeSantis heeft dinsdag een verzoekschrift ingediend bij het Hooggerechtshof van de staat om een ‘grand jury’ bijeen te roepen om ‘alle wanpraktijken’ met betrekking tot de COVID-19-vaccins te onderzoeken.

Hij deelde dat mee na een rondetafelgesprek met de gezondheidsminister van Florida Joseph Ladapo, en een panel van wetenschappers en artsen. "We zullen de gegevens kunnen krijgen, of ze die nu willen geven of niet," zei DeSantis. "In Florida is het illegaal om te misleiden en een verkeerde voorstelling van zaken te geven, vooral als je het hebt over de werkzaamheid van een medicijn."

Financieel belang

Het verzoekschrift, dat later op dinsdag werd vrijgegeven, stelt dat farmaceutische bedrijven er financieel belang bij hadden een klimaat te scheppen waarin mensen geloofden dat het krijgen van een coronavaccin ervoor zou zorgen dat zij het virus niet aan anderen konden doorgeven. De jury moet onder meer onderzoeken of er misleidende informatie is verspreid over ‘vaccins die beweren COVID-19-infectie, symptomen en overdracht te voorkomen’.

De Republikeinse gouverneur, die vaak wordt genoemd als mogelijke presidentskandidaat in 2024, gaf geen details over welke wandaden het panel zou onderzoeken, maar suggereerde dat het deels gericht zou zijn op het losweken van meer informatie van farmaceutische bedrijven over de vaccins en mogelijke bijwerkingen.

Staatsjury's, meestal bestaande uit 18 personen, kunnen criminele activiteiten onderzoeken en aanklachten indienen, maar ook systemische problemen in Florida onderzoeken en aanbevelingen doen. Recente jury's hebben immigratiekwesties en schoolveiligheid aangepakt.

DeSantis zei dat hij verwacht goedkeuring te krijgen van het Hooggerechtshof voor de instelling van een staatsjury, waarschijnlijk in het Tampa Bay-gebied. "Dat zal komen met juridische processen die in staat zullen zijn om meer informatie te krijgen en om juridische verantwoording af te leggen aan degenen die wangedrag hebben gepleegd," zei DeSantis.

Vertrouwen verloren

DeSantis kondigde ook aan dat hij een orgaan opricht dat het 'Public Health Integrity Committee' heet, waarin veel van de artsen en wetenschappers die deelnamen aan de rondetafel van dinsdag zitting zullen hebben. In de groep zitten prominente tegenstanders van lockdowns, federale vaccin-mandaten en kindervaccinaties.

Hij zei dat sommige mensen in de loop van de ‘pandemie’ het vertrouwen in de volksgezondheidsinstellingen, waaronder de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), hebben verloren. De gouverneur heeft zich vaak uitgesproken tegen CDC-richtlijnen, waaronder masker- en vaccinatieplichten, en heeft rechtszaken aangespannen om te voorkomen dat vele daarvan in Florida van kracht worden.

Daarnaast kondigde de gouverneur aan dat Ladapo via de Universiteit van Florida onderzoek zal doen naar ‘plotselinge sterfgevallen van personen in goede gezondheid die een COVID-19-vaccin hebben gekregen’. Bovendien zei hij dat het Florida Department of Health ziektesurveillance en vitale statistieken zal gebruiken om dergelijke sterfgevallen te beoordelen.

Media gekocht door big pharma

Gezondheidsminister Ladapo haalde vandaag fel uit naar de mainstream media, die hij verweet zich te hebben verkocht aan big pharma. "Onze media hebben duidelijk laten zien dat het onmogelijk is om accuraat over iets te berichten als je geld krijgt van datzelfde iets."

In oktober kwam de gezondheidsminister in het nieuws toen hij mannen in de leeftijd van 18-39 aanraadde om zich niet laten vaccineren, ‘omdat het voordeel waarschijnlijk niet opweegt tegen het verhoogde risico op hartproblemen’.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Mab

De media is gekocht door de Pharma. Was het ANP eerst nog in handen van Talpa (ook al idioot), is het daarna gekocht door een farmaceut Chris Oomen die ook 32 bestuursvoorzitter is geweest van een zorgverzekeraar. Hij begon met farmacie studeren en daarna biochemie, hij heeft ook een apothekersopleiding gehad en was de eerste adviserend apotheker bij een ziekenfonds. Hij zei na de overname openlijk dat het hem ging om juiste informatievoorziening en in de strijd tegen nepnieuws..

Hakbijltje

Dit gelezen hebbbende wacht ik nog steeds op de 1ste gevaccineerde, die tegen mij zegt: Sorry, ik noemde en beschouwde je destijds als een wappie. Nu moet ik bekennen dat je gelijk hebt gehad. Dat is jammer want we hebben ook de gevaccineerden nodig om een blok te vormen tegen al die waanzin, die de afgelopen 3 jaar is en nog steeds over ons wordt uitgestort.

Cookies op deze website