Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 10 oktober 2022

Gezondheidsminister Florida ontraadt vaccinatie mannen van 18-39 jaar

Redactie Blckbx
2022 10 10 Florida4

De gezondheidsminister van de Amerikaanse staat Florida dr. Joseph A. Ladapo ontraadt mannen in de leeftijd van 18-39 om zich te laten vaccineren, ‘omdat het voordeel waarschijnlijk niet opweegt tegen het verhoogde risico op hartproblemen’.

Ladapo kondigde het besluit zaterdag aan in onderstaande tweet. “Vandaag hebben we een analyse gepubliceerd over COVID-19-mRNA-vaccins waarvan het publiek op de hoogte moet zijn. Deze analyse toonde een verhoogd risico op hartgerelateerde dood bij mannen van 18-39 jaar. Florida zal niet zwijgen over de waarheid.”

Tekst gaat verder onder de tweet

Het ministerie van Volksgezondheid van Florida schrijft in een verklaring: “Uit deze analyse bleek dat er een toename is van 84 procent in de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfte bij mannen van 18-39 jaar, binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie. Met een hoog niveau van wereldwijde immuniteit tegen COVID-19 wordt het voordeel van vaccinatie waarschijnlijk tenietgedaan door dit abnormaal hoge risico van hartgerelateerde sterfte bij mannen in deze leeftijdsgroep. Bij niet-mRNA-vaccins werden deze verhoogde risico's niet aangetroffen.”

“Daarom raadt de gezondheidsminister mannen van 18 tot 39 jaar af om mRNA-COVID-19-vaccins te ontvangen,” aldus het ministerie van Volksgezondheid in de richtlijn. “Personen met reeds bestaande hartaandoeningen, zoals myocarditis en pericarditis, moeten bijzonder voorzichtig zijn bij het nemen van deze beslissing.”

Volgens de richtlijn hebben mannen van boven de 60 een verhoogd risico van 10 procent om binnen 28 dagen na vaccinatie te overlijden als gevolg van hartproblemen.

Censuur

Binnen 24 uur nadat Ladapo bovenstaande tweet plaatste, verwijderde Twitter het bericht, omdat het ‘betwiste of misleidende informatie’ zou bevatten. Maar nadat het sociale mediaplatform ontplofte van verontwaardiging over het censureren van een regeringsfunctionaris, werd de tweet zondag weer zichtbaar gemaakt.

Kritiek

Volgens viroloog Marion Koopmans deugt de analyse waarop het besluit van Ladapo is gebaseerd niet en zijn de gegevens onbetrouwbaar. Op Twitter verwijst zij naar dit draadje van Health Nerd, die zichzelf in zijn biografie omschrijft als ‘epidemioloog’. Volgens hem redden de vaccins meer levens dan dat ze overlijdens veroorzaken.

Tegen de kritiek van Koopmans brengt neuroloog Jan Bonten in dat de bewijslast ligt bij degenen die de bevolking een experimenteel product opdringen. “Wie stelt, bewijst. Wie een groot deel van de bevolking met een nieuwe vaccintechniek wil injecteren, levert de bewijslast dat dit veilig kan. Dat heeft u niet gedaan, sterker nog, het bewijs stapelt zich op dat dit niet veilig is.”

‘Onmiddellijk stoppen’

De Britse cardioloog dr. Aseem Malhotra grijpt de analyse juist aan om nogmaals op te roepen de vaccinaties te staken. “Een verbijsterende toename van 84 procent van de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfgevallen bij mannen tussen 18 en 39 jaar binnen 28 dagen na het mRNA-vaccin. Ze moeten onmiddellijk voor iedereen worden opgeschort totdat dit volledig is onderzocht.”

Malhotra heeft de vaccins lange tijd gepromoot als ‘veilig’, liet zich als één van de eerste artsen vaccineren, maar kwam onlangs tot inkeer.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

omdat het voordeel waarschijnlijk niet opweegt tegen het verhoogde risico op hartproblemen’.
Mooi dat hij dat doet maar waarom specifiek deze leeftijdsgroep en niet allemaal. De gifspuit is desastreus voor alle leeftijdsgroepen. Veel beroertes en turbokanker om over de rest nog maar te zwijgen. Ik zie dat Koopmans, de aanhangster van genocide weer haar best doet. Hoeveel zal ze betaald krijgen per vermoorde burger? Of heeft ze ook patenten en een extra vast inkomen van Big Pharma zoals die andere oplichter van de Mexicaanse griep? Of misschien om Soverign te worden in het nieuwe betaalsysteem? als dit juist is.

Mab

Koopmans is geen viroloog, ze is dierenarts. Ik val in herhaling en zal dat blijven doen tot ze geen viroloog meer wordt genoemd. Ze is GEEN viroloog.

Cookies op deze website