Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 11 april 2022

Fors meer leverontstekingen bij kinderen, Britse regering start onderzoek

Redactie Blckbx
2022 04 11 hepatitis kinderen
3:50

Het Britse gezondheidsinstituut UKSHA constateert een enorme toename van leverontsteking – hepatitis – bij kinderen. De toename is niet te wijten aan virussen die normaal gesproken leverontsteking veroorzaken. UKSHA start daarom met spoed een onderzoek. De olifant in de kamer, de eventuele rol van corona-vaccinaties, wordt niet genoemd.

De UK Health Security Agency (UKSHA) constateert niet alleen in Engeland, maar ook in Schotland veel meer gevallen van hepatitis bij kinderen dan normaal, zo meldde de gezondheidsdienst eind vorige week in een persbericht. “Hepatitis is een aandoening die de lever aantast en zich om een aantal redenen kan voordoen, waaronder verschillende bij kinderen veel voorkomende virale infecties. In de onderzochte gevallen zijn de veel voorkomende virussen die hepatitis veroorzaken echter niet opgespoord”, zo laat UKSHA weten. “Samen met de National Health Service (NHS) starten we daarom een onderzoek naar de mogelijke oorzaak.”

Exacte cijfers over de omvang van het probleem, geeft UKSHA niet in het bericht. Wel laat het gezondheidsbureau weten dat het in Engeland ongeveer zestig gevallen bij kinderen onder de 10 jaar onderzoekt. Public Health Scotland (PHS) bevestigde dat een onderzoek loopt naar elf gevallen van onverklaarbare hepatitis bij jonge kinderen die in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

Volgens dr. Meera Chand, directeur Klinische en Opkomende Infecties van UKSHA wordt onderzoek gedaan naar een breed scala van mogelijke oorzaken, waaronder een mogelijk verband met infectieziekten. “We werken samen met partners om gezondheidswerkers bewuster te maken, zodat eventuele andere getroffen kinderen vroeg kunnen worden opgespoord en de juiste tests kunnen worden uitgevoerd. Dit zal ons ook helpen om een beter beeld te krijgen van de mogelijke oorzaak van de gevallen.”

Olifant in de kamer

De olifant in de kamer wordt echter niet genoemd als mogelijke veroorzaker van de toename aan leverontsteking, en dat is natuurlijk de massale vaccinatie van de Britse jeugd met het experimentele mRNA-serum. Dat is vreemd, want hepatitis staat vermeld in de lijst van meer dan 1290 mogelijke vaccinbijwerkingen die Pfizer onlangs moest vrijgeven. Bovendien toonde eigen onderzoek van Pfizer en de Food and Drug Administration (FDA) in 2020 aan dat de spikeproteïnen en lipide nanodeeltjes na de injectie terechtkomen in alle organen van proefdieren, waaronder de lever.

Aangevallen door eigen immuunsysteem

Een onderzoek van de vermaarde Zweedse Lund University toonde begin dit jaar onomstotelijk aan dat het Pfizer-vaccin snel de menselijke lever cellijn binnendringt en daar veranderingen aanbrengt in het DNA.

Bij het uitvoeren van de studie vonden de onderzoekers ook spike-eiwitten die tot expressie komen op het oppervlak van de levercellen. Volgens de onderzoekers levert dat het gevaar op dat deze cellen worden aangevallen door het eigen immuunsysteem en mogelijk auto-immuun hepatitis kunnen veroorzaken, aangezien ‘er gevallen zijn gemeld van personen die auto-immuun hepatitis ontwikkelden na vaccinatie tegen BNT162b2’.

De auteurs verwezen naar het eerste gerapporteerde geval van een gezonde 35-jarige vrouw die auto-immuun hepatitis ontwikkelde een week na haar eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer.

Waarschuwing dr. Robert Malone

Uitvinder van de mRNA-technologie, dr. Robert Malone, waarschuwde er onlangs specifiek voor dat het mRNA-vaccin na injectie in de organen, waaronder de lever, terecht kan komen. In een videoboodschap riep hij ouders daarom op om hun kinderen onder geen beding te laten vaccineren tegen corona.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
XPloRR

CHECK - Neen, mysterieuze gevallen van hepatitis bij kinderen zijn geen bijwerking van coronavaccin. Meermaals gefactchecked als fake news om de simpele reden dat de meerderheid niet gevaccineerd is tegen het coronavirus. De eigenlijke oorzaak is momenteel onduidelijk. Doe jullie werk Blckbx om fake news tegen te gaan aub.

ontwaakt

Maak je borst maar nat ga maar kijken hoeveer er straks dood gaan aan vaccinatie aids bloedstolsols hartfalen kanker etc en deze wotden weggeschreven als corona patient

Cookies op deze website