Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 14 maart 2023

FVD eist spoeddebat na bekentenis Lauterbach: ‘Wist kabinet Rutte dit ook?’

Redactie Blckbx
2023 03 14 spoeddebat FVD lauterbach
2:40

FVD wil nog voor de verkiezingen een spoeddebat over de bekentenis van de Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach. Die gaf zondag toe al vanaf het begin te hebben geweten dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. ‘Wist onze regering dit ook?’

Lauterbach bekende zondagavond tijdens een uitzending van het journaal op publieke zender ZDF dat hij vanaf het begin geweten heeft dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. De gezondheidsminister, die altijd beweerde dat de vaccins ‘bijwerkingsvrij’ waren, deed zijn ontluisterende uitspraken naar aanleiding van het vernietigende rapport van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), dat onlangs onderzoek deed naar de bijwerkingen van de coronavaccins. Uit hun grootschalige onderzoek bleek dat ongeveer 1 op de 500 gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele mRNA-vaccins.

Hierbij gaat het om klachten als zware koorts en extreme pijnen, maar ook om blijvende klachten als oorsuizen, gezichtsverlammingen en hevige baarmoederbloedingen en menstruatiestoornissen. Bijna 1 op de 3.500 heeft zelfs last van ernstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen zoals bloedklonteringen, hartspierontstekingen, hart- en herseninfarcten en problemen met de vruchtbaarheid.

De Duitse regering wordt door de resultaten van dit onderzoek, én de uitspraken van Lauterbach, nu serieus in verlegenheid gebracht. Lauterbach was medeplichtig aan het grootschalig uitrollen van het beruchte 2G-beleid, waarmee ongevaccineerden twaalf maanden lang toegang werd ontzegd tot het maatschappelijk leven. Ook was hij verantwoordelijk voor het inenten van 65 miljoen Duitsers met de experimentele mRNA-vaccins. Nu geeft hij toe dat hij altijd al op de hoogte was dat hij de Duitse bevolking hiermee ernstig in gevaar zou brengen.

Spoeddebat

“Hij wist vanaf het begin van de risico's. Hij heeft zelf dat beleid gevoerd, van het uitsluiten van ongevaccineerden. En dat was dus allemaal gebaseerd op bedrog,” aldus FVD-leider Thierry Baudet in een videoboodschap, waarin hij bekend maakt dat zijn partij een spoeddebat heeft aangevraagd met gezondheidsminister Ernst Kuipers. FVD zou het liefst zien dat het debat nog voor de verkiezingen van woensdag plaatsvindt. “Het is belangrijk dat de Nederlanders kunnen zien en horen of ze hier ook de risico’s kenden,” aldus Baudet. "Dat is heel aannemelijk omdat Nederland en Duitsland heel vaak samen optrekken en hebben opgetrokken op dit gebied."

'Allemaal voorgelogen'

De FVD’er reikt ook een hand uit naar alle gevaccineerden in Nederland. “Wij, de ongevaccineerden, zijn natuurlijk heel hard gedemoniseerd de afgelopen jaren en daardoor is er bijna een soort tweestrijd ontstaan in de samenleving. Maar dat ligt allemaal achter ons. We zijn allemaal voorgelogen en we moeten samen opstaan om een ander soort democratische cultuur te krijgen in dit land zodat de regering eerlijk verantwoording moet afleggen aan ons en niet wegkomt met leugens.”

Het is op het moment nog niet bekend of het spoeddebat er vandaag komt.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Lam

FVD wordt alsnog de grootste partij van Nederland in de 1e kamer. Dat wordt een land verschuiving a.s. woensdag nu iedereen weet dat het regeringskartel moedwillig de bevolking in gevaar heeft gebracht met het Pfizer vergift en heeft aangezet tot haat en geweld tegen prik weigeraars.
Helden als van Meijeren van FVD hebben niet voor niets tegen de stroom in volgehouden en alle [media] haat en demonisering weerstaan.
FVD gezinden, twijfelaars, blijf niet thuis morgen, stem FVD !

Resist

Wat een vent :D. Jammer van dat Engelse woord in zijn betoog, maar hij gaat vooruit, het was er maar 1 dit keer ;)

Cookies op deze website