Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 13 januari 2023

Live op BBC News: mRNA-vaccins leveren belangrijke bijdrage aan oversterfte

Redactie Blckbx
2023 01 13 malhotra bbc
2:30

Cardioloog dr. Aseem Malhotra heeft vandaag live op BBC News verklaard dat de mRNA-COVID-vaccins bijna zeker bijdragen aan de gigantische oversterfte in Groot-Brittannië en dat het prikken moet stoppen in afwachting van onderzoek.

Het verkondigen van dit nieuws op de 'grote' BBC heeft in Engeland voor flinke opschudding gezorgd. Het was tot nu toe taboe in de reguliere media om COVID-vaccins in verband te brengen met bijwerkingen en sterfte, zeker op de publieke omroep BBC.

Net als in andere zwaargevaccineerde landen is ook in Groot-Brittannië de afgelopen anderhalf jaar sprake van een zeer hoge oversterfte. In het land zijn de afgelopen jaren alleen al aan hartaanvallen, hartstilstanden en myocarditis ruim 30.000 mensen meer overleden dan normaal.

Cardioloog dr. Aseem Malhotra mocht op primetime bij het journaal van staatsomroep BBC uitleggen wat daarvan de reden is. Volgens de cardioloog loopt het aantal hartpatiënten al jaren op door verkeerd eetgedrag, te weinig beweging en stress. Maar, zegt hij, de gigantische oversterfte die we nu zien wordt niet veroorzaakt door deze factoren.

Ook komt het niet doordat onvoldoende medicijnen tegen hoge bloeddruk en statines werden voorgeschreven, wat Chief Medical Officer for England Chris Whitty onlangs suggereerde, zegt Malhotra. "Met alle respect voor Whitty, hij ziet het verkeerd. Er is aangetoond dat deze medicijnen niet minder worden voorgeschreven dan voor de pandemie.”

“Wat wel zeker is, door onderzoek aangetoond, is dat de mRNA-vaccins een cardiovasculair risico veroorzaken. De reden waarom ik onlangs heb opgeroepen om de vaccinaties te staken.”

Malhotra legt dan uit hij zelf eerst dacht dat de stijging van hartdoden door de langere aanrijtijden van ambulances komt. “Vorig jaar moest mijn vader na een hartaanval dertig minuten wachten op een ambulance. Hij overleed. Uit zijn lijkschouwing en na onderzoek bleek echter dat de oorzaak van het overlijden de twee Pfizer-prikken waren die hij zes maanden eerder had gekregen. De resultaten van dat onderzoek – mijn onderzoek – zijn later peerreviewed gepubliceerd.”

“Dus wat u zegt is dat de link tussen mRNA en cardiovasculair risico medisch is bewezen?” vraagt de nieuwslezeres van de BBC.

“In de medische wereld is nooit iets absoluut zeker,” antwoordt Malhotra. “Maar er zijn heel veel data nu. Er was recentelijk een publicatie van een heranalyse in het tijdschrift Vaccine waar ze ontdekt hebben dat in de oorspronkelijke trials van Moderna en Pfizer met mRNA-vaccins – en ik wil niemand bang maken ­– het risico op een serieuze bijwerking minimaal 1 op 800 was. En veel daarvan zijn cardiovasculair.”

“De vaccins zijn zeker van nut geweest voor mensen die veel risico lopen,” zegt Malhotra tot slot tegen de vele miljoenen BBC-kijkers. “Maar omdat de omikron-variant die nu circuleert niet gevaarlijker is dan de griep, moeten we de uitrol van vaccinaties pauzeren tot dit grondig is onderzocht.”

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
B.Schouten.

Nu dat er toegegeven wordt dat de vaccins gevaarlijk kunnen zijn, wat minstens 2 jaar geleden al door diverse wetenschappers werd gemeld, en hoe ontzettend veel levens gespaard hadden kunnen worden, kan het niet anders dat de verantwoordelijke personen hiervoor gestraft moeten worden. Hier mag niemand mee wegkomen.

Requin

https://www.youtube.com/watch?v=ERvURcpg3JE

still on youtube and is breaking so will be censored! <============

Dit verklaart ook de inzet in NL en BE van hoge militairen bij

deze operatie. Lab-oorsprong kan ook niet meer ontkent

worden. De WITTS-documenten door OCCAM gaven al aan

dat dit moord met voorbededachte rade was. Géén proefdieren,

het waren en zijn countermeasures and prototypes gericht tegen de

bevolking!

Cookies op deze website