Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 27 maart 2023

Nanodeeltjes komen na de prik in alle organen terecht, wisten autoriteiten al begin 2021

Redactie Blckbx
2023 03 27 lipide nanodeeltjes overal
3:50

Autoriteiten wisten januari 2021 al dat de zeer schadelijke lipide nanodeeltjes uit het Pfizer-vaccin niet op de injectieplaats blijven, maar overal in het lichaam terechtkomen, van lever en eierstokken tot hersenen en beenmerg, blijkt uit Woo-documenten.

De Britse arts dr. John Campbell publiceerde afgelopen vrijdag een video waarin hij reageert op een document met Pfizer-data, dat na een moeizaam verlopen Freedom of Information Request (Woo-verzoek) onlangs is vrijgegeven door de Australische medicijnwaakhond TGA (Therapeutic Goods Administration). De video met de reactie van Campbell is inmiddels alleen op Twitter al miljoenen keren bekeken.

‘Verontrustend en verbijsterend’

Campbell noemt de bevindingen uit het document – met data over de biodistributie van Pfizer gedateerd januari 2021 – ‘verontrustend en verbijsterend’. “Houd in gedachten dat alle informatie in dit 51-pagina’s tellende document in januari 2021 bekend was, vóórdat Australië toestemming gaf voor de vaccins,” aldus de arts. Hij voegt daaraan toe dat de informatie wereldwijd bekend moet zijn geweest ‘gezien het feit dat het van Pfizer komt, en het dus internationaal beschikbare informatie was’. “We kunnen er zeker van zijn dat deze informatie op Anthony Fauci's bureau lag,” zegt de dokter, die tot 2022 fervent voorstander was van de prikken, maar inmiddels resoluut van mening is veranderd.

In alle organen

“Er werd ons verteld dat de lipide nanodeeltjes met mRNA op de injectieplaats zouden blijven, maar ze verspreiden zich na vaccinatie door het hele lichaam,” aldus de arts. Campbell doorloopt dan onderstaande tabel, die is terug te vinden op pagina 45 van het document. Daar staan alle organen en delen van het lichaam vermeld, waar de lipide nanodeeltjes door Pfizer in substantiële concentraties werden aangetroffen.

“Lipide nanodeeltjes komen terecht in het vetweefsel, de bijnieren, de blaas en het beenmerg. Beenmerg is vooral erg verontrustend, omdat in het beenmerg alle bloedcellen worden geproduceerd. Ik speculeer niet over wat dat kan veroorzaken, maar de nanodeeltjes gaan erheen. En dus het mRNA dat ze bevatten ook. Dat is het punt hier,” zegt Campbell.

De zichtbaar geschokte arts somt vervolgens op de hersenen, de ogen, het hart, de nieren, de dikke darm, de lever, de lymfeklier, de spieren, de eierstokken, de alvleesklier, de hypofyse en de prostaat, waar lipide nanodeeltjes na de prik teruggevonden werden. “En in de speekselklieren, de huid, de dunne darm, de ruggengraat, de milt, de maag, de zaadballen, de thymus, de schildklier, de baarmoeder, het bloed en het plasma.”

Stopt na 48 uur

Dan wijst de arts op de andere kolommen van de tabel. Hier staan per orgaan periodiek de concentraties aangetroffen nanodeeltjes vermeld. “Kijk bijvoorbeeld naar de lever. Je ziet dat de concentraties, die veel hoger zijn dan ik ooit had verwacht, met de tijd toenemen. Tussen 8 en 48 uur lijkt het zich te stabiliseren. Maar na 48 uur stopt het. Waarom? Waarom zijn ze niet blijven testen tot de concentraties naar beneden gingen? Hoe is het na drie dagen, na vier dagen? Het lijkt niet gedaan te zijn.”

Campbell wijst er dan nog eens op dat dit allemaal bekend was, vóórdat de vaccins werden goedgekeurd. “Dit was allemaal bekend. Ik heb er geen woorden voor.”

Verantwoording

De arts roept mensen op om autoriteiten ter verantwoording te roepen, die na januari 2021 nog beweerden dat de nanodeeltjes na vaccinatie op de injectieplaats zouden blijven. “Iedereen die dat na januari 2021 nog beweerde, was in het meest positieve geval slecht geïnformeerd. Maar als autoriteit mag je dat helemaal niet zijn, slecht geïnformeerd.”

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

En toch zal de massa het niet geloven. Trouwens, de focus van de geïndoctrineerde massa ligt nu op de oorlog Oekraïne-Rusland maar vooral op de energietransitie/klimaatverandering (de nieuwe wereldreligie=One World Religion) en straks op de banken/financiële crisis. Dat is allemaal nogal wat voor het brein van een ieder. Geen ruimte voor kritisch denken en onderzoeken. Plus dat het eigen comfortabele leventje ook slaapverwekkend is. God Bless

Luus

Ik ben blij dat ik zowel griepprik en coronaprik niet genomen heb en ook niet zal nemen

Cookies op deze website