Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 20 december 2022

Oud-voorzitter Australische artsenvereniging klapt uit school over bijwerkingen

Redactie Blckbx
2022 12 20 australische arts klapt uit school
4:30

Niemand minder dan de oud-voorzitter van de Australian Medical Association onthulde vandaag in de Australische MSM dat zij en haar partner ‘verwoestende’ bijwerkingen kregen van de COVID-vaccins en dat artsen worden bedreigd om zich niet uit te spreken.

De bekentenis van de vooraanstaande arts op News.com komt hard binnen in Australië, waar het officiële narratief lange tijd was dat de vaccins tegen COVID-19 ‘veilig en effectief’ zijn. Met het doorbreken van haar stilzwijgen is dr. Kerryn Phelps ‘de meest prominente volksgezondheidsfunctionaris in het land geworden die zich over dit taboeonderwerp heeft uitgesproken’, zegt News.com, over de bom die de arts gooit onder het Australische vaccinatiebeleid.

Phelps onthulde vandaag dat zij en haar vrouw allebei ernstig en blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van de COVID-injecties met het mRNA-product van Pfizer. Ook zei de voormalig voorzitter van de Australian Medical Association (AMA) dat het werkelijke aantal bijwerkingen door onderrapportage veel hoger ligt dan wordt erkend. Phelps wijt dat voor een groot deel aan de regelgevende instanties, die zij beschuldigt van het ‘censureren’ van de openbare discussie door artsen te bedreigen. "Hierdoor worden veel bijwerkingen niet gemeld."

“Regelgevers van de medische beroepsgroep hebben de openbare discussie over ongewenste voorvallen na vaccinatie gecensureerd, met dreigementen aan artsen om geen openbare verklaringen af te leggen over iets dat de uitrol van vaccins door de overheid zou kunnen ondermijnen,” zei ze. Volgens Phelps werd gedreigd om artsen die wel naar buiten treden te schorsen of hun registratie te ontnemen.

Het Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA), dat toezicht houdt op de 800.000 geregistreerde artsen en 193.800 medisch-studenten in Australië, waarschuwde vorig jaar dat iedereen die probeert de nationale uitrol van de COVID-vaccins te ‘ondermijnen’, te maken kan krijgen met uitschrijving of zelfs vervolging.

Toezichthouder ontkent

AHPRA maakt in haar reactie tegenover News.com een terugtrekkende beweging en beweert dat het ‘in al haar richtlijnen over COVID-19-vaccinaties duidelijk heeft gesteld dat van artsen verwacht wordt dat zij in hun praktijk hun professionele oordeel en het beste beschikbare bewijsmateriaal gebruiken’.

"Legitieme discussie en debat, gebaseerd op wetenschap is gepast en noodzakelijk om ons begrip en kennis te bevorderen. De standpuntverklaring van 9 maart 2021 verhindert de beoefenaars niet om deze discussies te voeren," aldus de woordvoerder, die eraan toevoegde dat tot juni 2022 slechts elf beoefenaars waren geschorst ‘in verband met zorgen over COVID-19’.

"Dit had betrekking op het verspreiden van verkeerde informatie over COVID-19 of vaccinatieadvies, waaronder dat de COVID-19-pandemie nep was, dat het vaccinatieprogramma ging over door de overheid geleide mind control of in sommige gevallen voorstelde dat patiënten kanker zouden ontwikkelen door het laten toedienen van een vaccinatie.”

Anderen bewust maken

Phelps ging in de media uitgebreid in op de vaccinatieschade, die zij en haar partner door de Pfizerprikken hebben opgelopen. De belangrijkste reden waarom Phelps nu naar buiten treedt, is de toestand van haar echtgenote Jackie Stricker-Phelps. “Jackie vroeg me haar verhaal te vertellen om anderen bewust te maken."

Phelps vertelde dat haar partner binnen enkele minuten een ernstige neurologische reactie kreeg op haar eerste Pfizer-vaccin, waaronder een brandend gevoel in haar gezicht en tandvlees, paresethesiae en gevoelloze handen en voeten. "Anderhalf jaar later zie ik nog steeds de verwoestende effecten, met daarbij vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijnen, een veranderd reukvermogen, visuele stoornissen en ontstekingen van het bewegingsapparaat. De diagnose en de oorzaak zijn bevestigd door verschillende specialisten die mij hebben verteld dat zij 'veel' patiënten in een soortgelijke situatie hebben gezien," aldus Phelps.

Bij Phelps werd in juli 2021 ook een ernstig vaccinletsel vastgesteld, als gevolg van haar tweede dosis Pfizer, ‘waarbij de diagnose en het oorzakelijk verband werden bevestigd door gespecialiseerde collega's’.

"Ik heb een CT pulmonaal angiogram, ECG, bloedonderzoek, cardiale echogram, transthoracale cardiale stressecho, Holter-monitoring, bloeddrukbewaking en autonome testen gehad," zei ze. "In mijn geval resulteerde het letsel in dysautonomie met intermitterende koorts en cardiovasculaire gevolgen waaronder ademnood, ongepaste sinus tachycardie en bloeddrukschommelingen." Phelps zei dat beide reacties waren gemeld bij de Therapeutic Goods Administration (TGA) ‘maar nooit werden opgevolgd’.

Ze onthulde dat ze had gesproken met andere artsen ‘die zelf een ernstig en aanhoudend ongewenst voorval hebben meegemaakt’, maar dat ‘vaccinletsel een onderwerp is waarover weinigen in de medische wereld hebben willen praten’.

Geen booster vanwege myocarditis

Half november werd er in Australië officieel het verband gelegd tussen de COVID-prikken en ontsteking van de hartspier bij jongeren. Professor Allen Cheng, voormalig covoorzitter en huidig lid van de Australische vaccinadviesgroep ATAGI, maakte toen bekend dat er geen toestemming zou komen voor een vierde COVID-booster voor mensen onder de dertig, vanwege het verhoogde risico op myocarditis.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

'dat er geen toestemming zou komen voor een vierde COVID-booster voor mensen onder de dertig,'
Professor Allen Cheng keurt blijkbaar de gifspuit voor de rest goed. Hij blijft dus bij het narratief. Men zou per direct de Killshot moeten stoppen voor iedereen, maar de show, genaamd Genocide, moet doorgaan.

GTRene

Hoeveel Artsen zijn er ondertussen overleden SADS aand de Genjecties in Australië?

In Canada zijn ondertussen al 100 Artsen na hun Genjecties overleden.

Hier de eerste 80

https://thewashingtonstandard.com/dr-william-makis-proves-canadian-doctors-deaths-following-covid-shot-have-more-than-doubled-to-80/

Cookies op deze website