Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 13 september 2022

Pfizer-vaccin vernietigt natuurlijke immuniteit, toont NEJM-studie aan

Redactie Blckbx
2022 09 13 voor pfizer vernietigt natuurlijke immu 2
4:00

Een omvangrijke studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine toont niet alleen aan dat de effectiviteit van het Pfizer COVID-vaccin binnen vijf maanden negatief wordt – wat betekent dat gevaccineerden meer kans hebben om besmet te raken dan niet-gevaccineerden –, maar ook dat het vaccin de natuurlijke immuniteit vernietigt.

De verontrustende resultaten kwamen aan het licht na een een grote observationele studie, die keek naar 887.193 kinderen van 5 tot 11 jaar in North Carolina. Van deze kinderen kregen 273.157 (30,8 procent) tussen 1 november 2021 en 3 juni 2022 ten minste één dosis Pfizer-vaccin. De studie omvat 193.346 COVID-besmettingen die zijn gemeld tussen 11 maart 2020 en 3 juni 2022.

De onderzoekers gebruikten een vorm van statistische modellering met aanpassingen voor verstorende factoren (zoals onderliggende aandoeningen) om schattingen van de effectiviteit van het vaccin in de tijd en tegen de verschillende COVID-varianten te berekenen.

De bevindingen zijn weergegeven in de onderstaande grafieken. In grafiek A valt op dat de groene en de blauwe lijn, die respectievelijk in november en december gevaccineerde kinderen weergeven, binnen vijf maanden na de eerste injectie met een scherpe helling van nul naar negatief gaan. Het is onduidelijk waarom de groene lijn niet is doorgetrokken tot na april, aangezien de onderzoekers vermoedelijk over de gegevens beschikten, maar op basis van de getoonde gegevens lijkt het er sterk op dat de doeltreffendheid van het vaccin zal blijven dalen tot diep in negatief gebied.

In grafiek B zien we dat zowel de rode als de blauwe lijn – die staan voor kinderen die gevaccineerd zijn en respectievelijk eerder besmet en niet eerder besmet zijn geweest – binnen vijf maanden na vaccinatie opnieuw met een steile helling door het nulpunt gaan. Het feit dat de gevaccineerden die natuurlijke immuniteit tegen eerdere infecties hebben, ook een negatieve effectiviteit vertonen, is een verrassing, aangezien men niet zou verwachten dat degenen met natuurlijke immuniteit vatbaarder zijn voor infectie dan degenen zonder immuniteit.

De grafieken C en D suggereren dat het vaccin de oorzaak is van deze zorgwekkende achteruitgang van de natuurlijke immuniteit. Grafiek D toont de doeltreffendheid van de natuurlijke immuniteit tegen eerdere infecties bij de gevaccineerden. Merk op dat de blauwe lijn, die de bescherming tegen de Delta-variant bij de gevaccineerden en voorheen geïnfecteerden weergeeft, binnen zeven maanden met een steile helling naar nul gaat. Kijk nu naar de blauwe lijn in grafiek C, die de bescherming tegen Delta bij de eerder geïnfecteerden en niet-gevaccineerden weergeeft. Ook die neemt af, maar veel langzamer, en na acht maanden is hij nog steeds positief met meer dan 50 procent. Hetzelfde kan worden gezegd van de natuurlijke immuniteit tegen vroegere varianten (groene lijn), die langzaam afneemt en positief blijft na zestien maanden. Waarom blijft de natuurlijke immuniteit beschermend voor de niet-gevaccineerden, terwijl bij de gevaccineerden hun ‘bescherming’ negatief wordt, ook al hebben zij natuurlijke immuniteit?

Dit is zeer verontrustend omdat het niet alleen suggereert dat de vaccins na een paar maanden negatieve ‘bescherming’ bieden, maar ook dat zij de bescherming afbreken die door natuurlijke immuniteit had moeten worden geboden. De niet-gevaccineerden behouden hun bescherming tegen eerdere infecties, maar de gevaccineerden eindigen met een negatieve werkzaamheid, zelfs als zij eerder zijn geïnfecteerd. Dit betekent dat de vaccins de natuurlijke immuniteit van een persoon lijken te vernietigen en hem of haar kwetsbaarder maken voor infectie dan hij of zij voorheen was.

De nieuwe bevindingen komen bovenop de groeiende bezorgdheid van wetenschappers over het effect van de COVID-vaccins op het immuunsysteem. Uit een recente studie bij muizen bleek dat mRNA-vaccins zoals die van Pfizer de reactie van het immuunsysteem op andere ziekteverwekkers remmen. In die preprint studie bleken de boosdoeners de lipide nanodeeltjes (LNP's) te zijn die het mRNA in het vaccin ‘dragen’: "We vonden dat voorafgaande blootstelling aan mRNA-LNPs of LNP alleen leidde tot langdurige remming van de adaptieve immuunresponsen."

Een andere preprint studie vond dat het Pfizer-vaccin ‘complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunreacties induceert’, waaronder ‘remming van aangeboren immuunreacties’.

Ondanks de verontrustende bevindingen concluderen de auteurs van de nieuwe studie dat het vaccin ‘aanzienlijke immuniteit bleek te verlenen tegen omikron-infectie’ – ook al duurde de hoge bescherming slechts weken en was deze binnen enkele maanden negatief. Zij concluderen ook dat ‘de snelle afname van de bescherming tegen omikron-infectie door vaccinatie en eerdere infectie steun biedt voor boostervaccinatie’.

Bron: The Daily Sceptic

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

'Zij concluderen ook dat ‘de snelle afname van de bescherming tegen omikron-infectie door vaccinatie en eerdere infectie steun biedt voor boostervaccinatie’.
Duidelijke aantasting van de natuurlijke immuniteit en dan toch deze conclusie??? Elke shot en zeker de 'boosters' zullen dit verergeren, vreemde conclusie dus tenzij wederom gefinancierd door Big Farrma om de trein op gang te houden. Nederland start volgende week. Mocht u nog interesse hebben in de gifspuit kijk dan eerst even of u nog voldoende spaargeld heeft voor uw uitvaart. Verzekeringen schijnen niet uit te betalen bij deelname aan een experiment.

Natuurlijke-immuniteit

Toch nog eens onder de aandacht hoewel dit afgelopen jaren massaal is gecensureerd.
EEN VACCIN ZAL NOOIT KUNNEN WERKEN ZONDER IMMUUNSYSTEEM.

Veelmaals dank, uw volgende tetanus vaccinatie.

Cookies op deze website