Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 26 januari 2023

Pfizer wil zelf coronavirus muteren om ‘preventief’ vaccins te ontwikkelen als melkkoe, bekent directeur

Redactie Blckbx
2023 01 26 Veritas Pfizer 2 Cropped
4:00

Pfizer onderzoekt of het met ‘gestuurde evolutie’ nieuwe varianten van het coronavirus kan creëren, om daar ‘preventief’ vaccins tegen te ontwikkelen voor aanhoudende winsten. ‘Dat is niet wat we tegen het publiek zeggen.’

Dit geeft Pfizers directeur Research and Development Jordon Trishton Walker toe voor de verborgen camera van Project Veritas, een non-profit journalistiek platform dat met undercover verslaggeving corruptie, oneerlijkheid en wangedrag aan het licht brengt. Project Veritas zegt geverifieerd te hebben dat Walker inderdaad genoemde functie bekleedt binnen Pfizer. (Zie disclaimer onderaan dit artikel).

De Pfizer-directeur van de onderzoeksafdeling vertelde over de plannen van het bedrijf voor COVID-vaccins. Hij erkende daarbij dat mensen deze informatie niet zouden waarderen als het openbaar zou worden.

Zelf muteren

“Één van de dingen die we [Pfizer] onderzoeken is, waarom muteren we het [COVID] zelf niet, zodat we preventief nieuwe vaccins kunnen ontwikkelen, toch? Dus dat moeten we doen. Maar als we dat gaan doen, is er een risico dat, zoals je je kunt voorstellen – niemand wil dat een farmaceutisch bedrijf virussen muteert,” zei Walker, die eraan toevoegde: “Dat is niet wat we zeggen tegen het publiek. Het was een idee dat ter sprake kwam tijdens een vergadering. En we hadden zoiets van: we gaan dat overwegen. Mensen zullen dat niet leuk vinden.”

Tekst gaat verder onder de video

Volgens Walker werkt men binnen Pfizer al concreet aan het muteren van het virus via ‘gestuurde evolutie’. “Van wat ik heb gehoord, is dat ze [wetenschappers van Pfizer] het [COVID-mutatieproces] aan het optimaliseren zijn, maar ze gaan langzaam omdat iedereen erg voorzichtig is – ze willen het duidelijk niet te veel versnellen. Ik denk dat ze het ook proberen te doen als een verkennende zaak, omdat je natuurlijk niet wilt adverteren dat je toekomstige mutaties ontdekt,” zei hij.

Walker – zich onbewust van de draaiende camera – drukte zijn gesprekspartner op het hart om het hier met niemand over te hebben. “Vertel het aan niemand. Beloof dat je het aan niemand vertelt,” zei hij, voordat hij de plannen van Pfizer verder toelichtte: “De manier waarop het [het experiment] zou werken, is dat we het virus aan apen toedienen. We zorgen ervoor dat ze elkaar blijven besmetten en we verzamelen seriële monsters van hen.”

“Je moet heel gecontroleerd te werk gaan om ervoor te zorgen dat dit virus [COVID] dat je muteert niet iets creëert dat overal heen gaat. Wat, naar ik vermoed, de manier is waarop het virus in Wuhan is begonnen, om eerlijk te zijn. Het is niet logisch dat dit virus uit het niets opdook. Dat is onzin,” ging Walker verder.

‘Gestuurde evolutie’

“Het klinkt als gain-of-function,” vroeg de journalist. Met gain-of-function-experimenten proberen onderzoekers in een laboratorium een virus dusdanig aan te passen dat er een nieuwe variant ontstaat. Deze variant kan bijvoorbeeld dodelijker, makkelijker overdraagbaar of niet meer te behandelen zijn.

“Ik weet het niet. Het is een beetje anders. Het is zeker geen gain-of-function,” antwoordde Walker, die er lachend aan toevoegde: “‘Gestuurde evolutie’ is heel anders.”

Melkkoe

“Een deel van wat ze [wetenschappers van Pfizer] willen doen is, tot op zekere hoogte, proberen uit te zoeken hoe al die nieuwe stammen en varianten zomaar opduiken. Het is alsof ze deze proberen te vangen voordat ze opduiken, zodat we een vaccin kunnen ontwikkelen tegen nieuwe varianten. Dus daarom doen ze het gecontroleerd in een lab, waar ze zeggen ‘dit is een nieuwe epitoop’. En als het later opduikt, hebben we al een vaccin dat werkt,” ging Walker verder.

“Oh mijn God,” zei de journalist. “Dat is perfect. Is dat niet het beste verdienmodel? Gewoon de natuur beheersen voordat de natuur zelf gebeurt? Toch?”

“Ja, als het werkt,” antwoordde Walker. “Omdat er soms mutaties opduiken waar we niet op voorbereid zijn. Zoals met delta en omikron en dat soort dingen. Wie weet? Hoe dan ook, het wordt een melkkoe. COVID zal de komende tijd een melkkoe voor ons zijn. Uiteraard.”

Draaideur

Walker ging ook in op de belangenverstrengeling tussen de farmaceutische industrie en overheidsfunctionarissen van regelgevende instanties, zoals de Food and Drug Administration (FDA), de Amerikaanse de medicijnwaakhond – en hoe dit het belang van de bevolking schaadt.

“Big pharma is een draaideur voor alle overheidsfunctionarissen,” zei hij. “In de farmaceutische industrie – de meeste van de mensen die onze medicijnen beoordelen, zullen uiteindelijk komen werken voor farmaceutische bedrijven.”

De journalist vroeg hem wat hij daarvan vond: “Het is vrij goed voor de industrie om eerlijk te zijn. Het is slecht voor iedereen in Amerika,” antwoordde Walker. “Omdat als de regelgevers die onze medicijnen beoordelen weten dat ze voor het bedrijf gaan werken zodra ze stoppen met reguleren, ze niet meer zo hard zullen zijn voor het bedrijf dat hen een baan geeft.”

Diep corrupt

Project Veritas vroeg een reactie aan dr. Robert Malone, die aan de wieg stond van de mRNA-technologie. “Deze meneer lijkt totaal geen moreel kompas te hebben,” zei hij. “Als dit de kwaliteit is van individuen binnen Pfizer, die deze enorme beslissingen nemen die de wereldwijde volksgezondheid in gevaar brengen, met zo'n achteloze minachting voor de menselijke tol, dan is dat diep corrupt,” voegde hij eraan toe.

In oktober 2021 bekenden Pfizer-medewerkers voor de verborgen camera van Project Veritas dat natuurlijke immuniteit beter beschermt dan vaccinatie.

Disclaimer
Project Veritas zegt geverifieerd te hebben dat dr. Jordon Walker inderdaad genoemde functie bekleedt binnen Pfizer. Hoewel alles erop wijst dat dr. Jordon Walker inderdaad voor Pfizer werkt, of heeft gewerkt, als Global Director of Research and Development, kan blckbx nog niet met zekerheid zeggen dat de persoon in de video’s van Project Veritas ook daadwerkelijk dr. Jordon Walker is.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
nobody

een gestuurde evolutie van een gegenereerd virus om zo de winsten hoog te houden en het als melkkoe te behandelen.
Als dit geen allarm bellen doet rinkelen ??
Deze mensen moeten gearresteerd worden niet allen voor hun veiligheid maar ook voor onze toekomstige veiligheid, ze spelen letterlijk met vuur.
Deze wereld betstaat dankzij virusen, en er zijn zo veel onbekende en nog voor mensen onschadelijke virusen in de wereld dat er maar een triger hoeft te komen dat een virus vatbaar wordt om mensen te infecteren en BAM iedereen naar de klote met dank aan big pharma en hun hebzucht zonder grensen.
lime desease gecreeerd in een lab, nu ......

Natuurlijke-immuniteit

Er werken in de farmaceutische industrie ook zieke mensen.

Cookies op deze website