Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 31 oktober 2022

Prof. dr. Theo Schetters: ‘Sterke correlatie tussen herhaalprikken en sterfte’

Redactie Blckbx
2022 10 31 schetters oversterfte
2:40

Net als in de lente ziet prof. dr. Theo Schetters tijdens de herfstprikcampagne een opvallend sterke correlatie tussen de herhaalprikken en de oplopende sterftecijfers. Hij roept op om te stoppen met vaccineren ‘zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit’.

“Meteen nadat de herfstcampagne werd gestart, is de wekelijkse sterfte weer hoger dan verwacht,” constateert immunoloog Schetters, die hetzelfde verontrustende patroon zag tijdens de boostercampagne in het voorjaar. Ook toen begon de sterfte direct na de start van de prikcampagne op te lopen. Pas na het beëindigen van het vaccineren, daalden de sterftecijfers weer richting normale waarden.

Ook nu is er weer een sterke correlatie tussen het aantal vaccinaties dat is toegediend en de meer dan verwachte sterfte, zegt de hoogleraar. Schetters roept op om de vaccinatiecampagne te staken. “Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden.”

Het lijkt er volgens Schetters op dat COVID niet de oorzaak is van de oversterfte. “Uit de gegevens van de GGD blijkt dat de sterfte niet eenvoudig verklaard kan worden door corona-infecties.”

Tekst gaat verder onder de tweet

In een publicatie besteedde vaccincriticus dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-techniek, zondag ruimschoots aandacht aan de observaties van Schetters. Malone ondersteunt de oproep van de hoogleraar om, in ieder geval tijdelijk, te stoppen met vaccineren.

“In Nederland begon de najaarsvaccinatiecampagne in week 37 van 2022,” zegt Malone. “Zoals gepland kregen ouderen (>80 jaar) en personen die tot de hoogrisicopopulatie behoren, als eerste de vaccinaties (mRNA coronavaccins). Onmiddellijk na het begin van de campagne was er een stijging van de mortaliteit (rode lijn). Deze temporele relatie tussen vaccinatie en toename van de mortaliteit bleek vergelijkbaar met de temporele relatie tijdens de voorjaarsvaccinatiecampagne die dit jaar in week 9 van start ging (blauwe lijn).”

Hoewel Malone onderkent dat de gegevens onvoldoende gedetailleerd zijn om een oorzakelijk verband vast te stellen, nopen deze resultaten volgens hem tot onmiddellijke opschorting van de vaccinaties. “Gedetailleerd onderzoek naar de oorzaak van de verhoogde sterfte is van het grootste belang.”

Tekst gaat verder onder de tweet

Oversterfte Duitsland

Nederland is niet het enige land dat kampt met oplopende oversterftecijfers. In Duitsland sterven momenteel 20 procent meer mensen dat normaal. Net als in Nederland is het in Duitsland een ‘raadsel’ waardoor de oversterfte veroorzaakt wordt. Net als in Nederland is er tot op heden geen onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek ingesteld. Net als in Nederland gaat het vaccineren in Duitsland gewoon door.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Gewoon aanklagen, laat hen maar bewijzen dat landen ze niet kunnen/mogen aanklagen met een goede uitleg, dan weet je meteen waar onze land en volk verraders voor hebben getekend en dus medeplichtig zijn aan Democide.

ML

Deze video werd verwijderd in een recordtempo. De maker heeft zijn best gedaan, niet volledig maar accuraat.
https://rumble.com/v1qox56-de-film-die-youtube-binnen-5-min-verwijderde.html

Cookies op deze website