Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 06 oktober 2022

Regering VS maakte kinderen het leven zuur om hen over te halen tot vaccinatie

Redactie Blckbx
2022 10 06 Sport en school druk im Cropped
3:00

Amerikaanse regeringsfunctionarissen zagen de quarantaineplicht voor sport en buitenschoolse activiteiten als een ‘effectieve tactiek’ om kinderen onder druk te zetten zich te laten vaccineren. ‘Ze willen geen wedstrijden missen.’

Dit blijkt uit geopenbaarde e-mails tussen Anne Hartge en Nick Simmons van het federale ministerie van Onderwijs en onder andere de huidige minister van Onderwijs van Pennsylvania Eric Hagarty, Tara Piechowicz, plaatsvervangend stafchef van gouverneur Tom Wolf van Pennsylvania, en Jack Groarke, plaatsvervangend stafchef voor federale zaken van gouverneur Wolf.

Drukmiddel

Aanleiding voor onderstaande e-mail van 6 augustus 2021 was de ‘Back to School Week of Action’, die het Witte Huis een dag eerder aankondigde. Dit initiatief werd in het leven geroepen om ‘kinderen weer veilig naar school te laten gaan’, na een lange periode van schoolsluitingen. De federale ambtenaren Simmons en Hartge wilden de functionarissen uit Pennsylvania betrekken bij het project.

Hun conversatie werpt een heel nieuw licht op de functie van de quarantaineplicht voor sport en onderwijs. De officiële lijn is dat deze er was om het ‘virus in te dammen’. Afgaande op de inhoud van onderstaande e-mails lijkt het echter alsof die plicht vooral was bedoeld om het levensplezier te ontnemen van ouders en kinderen die zich niet wilden laten vaccineren en hen zo onder druk te zetten om zich tóch te laten injecteren.

Refererend aan een overleg dat eerder plaatshad, schrijft Simmons het volgende: “Zoals we tijdens het gesprek hebben besproken, zagen we in het hele land dat het gebruik van sport en buitenschoolse activiteiten als middel om de vaccinatiebereidheid onder jongeren te bevorderen, een effectieve tactiek is. Leerlingen willen het risico vermijden dat ze veertien dagen in quarantaine moeten, en coaches en ouders willen dit ook vermijden. Veel districten zijn begonnen met het voorseizoen en zouden dus goede plaatsen zijn om nu al [vaccinatie]klinieken te organiseren.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding


In onderstaande e-mail van 13 augustus 2021 schrijft Simmons: “Sport en buitenschoolse activiteiten zijn een belangrijke factor waarom jongeren zich zouden moeten laten vaccineren – zij willen niet het risico lopen wedstrijden, optredens en competities te missen.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Influencers

In onderstaande e-mail van 12 augustus benoemt Simmons ook dat ‘leerlingen die gevaccineerd zijn niet in quarantaine hoeven en geen wedstrijden hoeven te missen’ en dat dit in de rest van het land ‘echt geholpen heeft’. Daarnaast stelt hij voor om influencers in te zetten om kinderen over te halen zich te laten vaccineren. “Hebt u overwogen een paar middelbare school American Football-spelers, -coaches en andere soorten atleten uit te nodigen? Uit gegevens is gebleken dat dit één van de krachtigste boodschappen is die het aantal jeugdvaccinaties in beweging heeft gebracht.”


Smoking gun

Philip Holloway, politieadvocaat en presentator van de Sworn Podcast, ziet de onthullingen van de e-mails als het bewijs dat de Amerikaanse regering coronabeperkingen inzette om het leven van kinderen zuur te maken. “Hier is de smoking gun waarvan we altijd wisten dat hij aan het licht zou komen. Uw federale regering maakte opzettelijk het leven van kinderen ellendiger tijdens corona door officiële ‘richtlijnen’ te gebruiken om mensen aan te sporen hun kinderen te laten vaccineren.”

De kans dat een kind jonger dan twintig jaar een corona-infectie overleeft, is maar liefst 99,9987 procent. De bijwerkingen van het vaccin kunnen bovendien zeer ernstig zijn. Er zijn talloze gevallen bekend van myocarditis en pericarditis bij jonge mensen als gevolg van de mRNA-vaccinaties. Beide aandoeningen staan ook als mogelijke bijwerking vermeld op de bijsluiters van de vaccins en kunnen dodelijk zijn.

Voor iedere ziekenhuisopname die mRNA-boosters helpen voorkomen, belanden 18-98 jongeren met ernstige bijwerkingen in het ziekenhuis, schatten topprofessoren van Harvard, Oxford en Johns Hopkins onlangs in een baanbrekend onderzoek.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Hopelijk zetten de amerikanen de misdadigers daar waar ze thuis horen; de bekende laatste zitplaats. Het klinkt wreed, het is naar, maar zo dienen Fauci, Koopmans, Birx en Drosten nog
een nuttig doel: het redden van levens!

Vele gronden om Drosten en Koopmans uit te leveren aan de VS wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Kurku

Dit is om te huilen, zooo triest, verknipte wereld, wat us de bedoeling, ? De algehele bevolking uitroeien en begin bij de jongste generatie, maakt mij zo misselijk dit!!pff

Cookies op deze website