Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 23 februari 2023

Toedienen mRNA-prik wordt mogelijk misdrijf in Idaho

Redactie Blckbx
2023 02 23 mrna misdrijf idaho
2:00

In de Amerikaanse staat Idaho is een wetsvoorstel ingediend dat de toediening van mRNA-vaccins strafbaar stelt. Overtreders zouden zich zelfs schuldig maken aan een misdrijf. De kans is groot dat het voorstel wordt aangenomen.

House Bill 154, opgesteld door de republikeinse senatoren Tammy Nichols en Judy Boyle, werd op 15 februari ingediend bij de commissie Gezondheid en Welzijn van het Huis en zou alle mRNA-technologie in de staat verbieden.

Als deze wet wordt aangenomen, wordt de Idaho State Code zodanig gewijzigd dat degenen die mRNA-vaccins toedienen aan een persoon of zoogdier in de staat, een aanklacht wegens het plegen van een misdrijf tegemoet kunnen zien.

"Niettegenstaande enige andere wetsbepaling mag een persoon geen vaccin leveren of toedienen dat is ontwikkeld met behulp van mRNA-technologie voor gebruik bij een persoon of een ander zoogdier in deze staat,” aldus het wetsvoorstel. "Een persoon die deze sectie overtreedt is schuldig aan een misdrijf."

Pfizer en Moderna

Hoewel het wetsvoorstel zelf de COVID-19-vaccins niet specifiek noemt, meldde Fox News dat Nichols tijdens haar presentatie aan de commissie verwees naar de twee COVID-19-mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna.

"We zien steeds meer bezorgdheid ontstaan over het mRNA-vaccin,” zei Nichols tegen de commissie. "We hebben problemen met het feit dat ze versneld zijn toegelaten, er geen aansprakelijkheid is, er geen toegang tot data is, er geen risico-batenanalyse is gedaan en er geen geïnformeerde toestemming is."

Nichols noemde verder de vele gevallen van myocarditis en pericarditis na toediening van de mRNA-vaccins. Het verband van de bloedstolsels en hartproblemen met de vaccins moet dringend worden besproken en onderzocht, zei zij.

Bij het indienen van het wetsvoorstel zei Nichols dat mRNA-vaccins die in de staat worden toegediend op een ‘vergelijkbare manier’ moeten worden behandeld als geneesmiddelen die sommige inwoners gebruiken en die later schadelijk blijken te zijn.

Het wetsvoorstel moet nog worden behandeld in het Huis van Idaho omdat er nog een hoorzitting en stemming in de commissie voor nodig zijn. De verwachting is echter dat de wet wordt aangenomen. Indien dat gebeurt, zal het toedienen van mRNA-producten vanaf juli dit jaar al strafbaar zijn in Idaho.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Steenbok

Dat zijn goede vooruitzichten! Nu de rest van de wereld nog🙏

ML

Goede ontwikkeling, daarna strafvervolging voor betrokkenen. Ook Karen Kinston is inmiddels gehoord door een county in Florida waarbij zij de bewijzen presenteerde dat de gifspuit een biowapen is. Andere ccounties hebben haar inmiddels benaderd.

https://www.stewpeters.com/video/2023/02/groundbreaking-testimony-changes-everything-florida-county-returns-cdc-funds-after-confirming-vaxx-is-a-bioweapon/

Cookies op deze website