Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 15 december 2022

Vicevoorzitter Duitse Bondsdag roept op tot meer autopsies bij overlijden na vaccinatie

Redactie Blckbx
PS 2022 12 15 Vicevoorzitter Bondsdag 2
3:00

Na een recent onderzoek dat aantoont hoe mensen stierven door hartschade veroorzaakt door mRNA-vaccins, roept vicevoorzitter van het Duitse parlement Wolfgang Kubicki op om meer autopsies uit te voeren.

Kubicki (FDP) wil dat er intensiever gekeken wordt naar de gezondheidsschade die mogelijk wordt veroorzaakt door coronavaccins. “Ik vind het essentieel dat elk onverklaard sterfgeval dat zich binnen veertien dagen na een vaccinatie voordoet, automatisch als een verdacht geval wordt geregistreerd bij het Paul Ehrlich Instituut. Dit is duidelijk nog niet het geval,” zei hij dinsdag tegen de toonaangevende krant WELT.

Kubicki wijst daarbij op een recent onderzoek van de Universiteit van Heidelberg, gepubliceerd in het peer reviewed tijdschrift Clinical Research in Cardiology, het officiële tijdschrift van de Duitse Hartstichting. De onderzoekers, onder leiding van patholoog Peter Schirmacher, voerden autopsies uit op 25 mensen die onverwacht stierven binnen 20 dagen na een coronavaccinatie. In vijf gevallen werd er een verband aangetoond met het vaccin. “Onze bevindingen stellen het histologische fenotype vast van dodelijke vaccinatie-geassocieerde myocarditis,” aldus de onderzoekers.

Olifant in de kamer

“We hebben het over een relevant aantal, dat het noodzakelijk maakt om dit probleem systematisch te benaderen,” zei Kubicki. Volgens de vicevoorzitter van het parlement moeten de gezondheidsautoriteiten ‘regelmatig’ autopsies uitvoeren op mensen die binnen twee weken na hun vaccinatie zijn overleden. “Dit is ook zinvol, omdat de voorwaardelijke goedkeuring van deze vaccins onder enorme tijdsdruk heeft plaatsgevonden.”

Kubicki staat in het parlement niet alleen in zijn oproep om de oversterfte met een open blik te benaderen. Ook gezondheidswoordvoerder Tino Sorge van CDU vindt dat de olifant in de kamer belicht moet worden. “Twee jaar na de eerste coronavaccinatie is het hoog tijd voor een meer open benadering van vaccinatieschade en -bijwerkingen,” zei hij. “De studie van Peter Schirmacher is verontrustend, ook omdat het laat zien hoe weinig we weten over de risico's van vaccins, zelfs na twee jaar.”

In een interview met WELT riep de patholoog Schirmacher maandag zelf ook al op tot meer onderzoek naar vaccinatieschade. “Er zijn belangrijke open vragen die moeten worden opgehelderd, hetzij door een uitgebreide registratie van alle bijwerkingen, hetzij door onderzoek naar vaccinverbetering, -indicatie en bescherming van de bevolking,” zei hij.

Verzekeringsdata genegeerd

Maandag beweerde de Duitse data-analist Tom Lausen in de Bundestag dat sinds begin 2021 het aantal onverklaarbare overlijdens onder de 72 miljoen verzekerden van Ziekenfondsvereniging (KBV) ruim vier keer hoger is dan normaal, hoewel andere experts zeggen dat de geanalyseerde data niet kloppen.

Twee belangrijke Duitse gezondheidsinstanties – het Robert Koch Instituut (RKI) en het Paul Ehrlich Instituut (PEI) – blijken de wet op de bescherming tegen infecties niet na te leven. Die verplicht het RKI en PEI om regelmatig de diagnosecodes van het KBV te evalueren om de effecten van vaccinaties te bepalen. Sinds het begin van de coronavaccinaties zijn deze gegevens echter niet opgevraagd of geëvalueerd.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Een dagelijkse portie Mengele en Joba van den Berg, Judith Tielen en Koopmans staan te juichen?

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/nl/binnenland/873126/

Occam bliksemflits,

wordt wakker en verdrijft vaccinmoordenaars aan de leiband van Bill Gates en Klaus Schwab!

GTRene

Echt onderzoek door de zittende macht = moeten erkennen dat er extreem hoge cijfers zijn van doden en gewonden e.d.
Iets wat ze weten, maar na echt open onderzoek niet meer kunnen negeren en het slapende volgende volk dan ook ter ogen kan krijgen en dat willen ze koste wat kost zo lang mogelijk uitstellen! zodat de point of no return van hun plan is gelukt of zo dichtbij mogelijk.

Het plan staat op 1, they are the system, they can create, they can make laws, rules, money, they can order police, the army, their judges, their MSM, they are the system... This message was sponsored by the Partners of the WEF ;-)

Cookies op deze website