Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 16 augustus 2022

Vier keer gevaccineerde Pfizer-baas besmet, maakt reclame voor eigen producten

Redactie Blckbx
2022 08 16 Bourla positief5
2:00

De vaccinmaker Albert Bourla testte maandag positief op corona, maar is toch dankbaar voor zijn Pfizer-prikpakket. Hij slikt nu Paxlovid, de coronapil van zijn bedrijf, om het herstel te bespoedigen.

Albert Bourla, CEO van Pfizer, heeft gelukkig alleen milde symptomen, liet hij gisteren weten op Twitter: “Ik wil u graag laten weten dat ik positief ben getest op COVID-19. Ik ben dankbaar dat ik vier doses van het Pfizer-BioNTech-vaccin heb gekregen. Ik voel me goed en ervaar zeer milde symptomen. Ik ben in quarantaine en ben begonnen met een kuur van Paxlovid.” Paxlovid is de coronapil van Pfizer die herstel zou moeten bespoedigen, maar ook wel eens voor een terugval kan zorgen.

Tekst gaat verder onder de tweet

In een vervolgtweet uit hij zijn ‘vertrouwen in een spoedig herstel’ en bedankt hij het Pfizer-personeel voor hun nobele werk door vaccins en behandelingen ‘beschikbaar te maken voor mensen over de hele wereld’.

Een jaar geleden verkondigde Bourla nog trots dat zijn product 100 procent bescherming bood tegen het virus. Rond dezelfde tijd zei hij dat mensen die ‘misinformatie verspreiden’ over de corona-vaccins ‘criminelen’ zijn.

Tekst gaat verder onder de tweet

Uiteraard wordt er flink de draak gestoken met Bourla. De Nederlandse Twitter-vierluikjesmaker Sander van Dam spant de kroon met deze reactie: “Dit is alsof de CEO van Durex dankbaar is voor het dragen van een condoom, ondanks dat zijn vrouw zwanger is geworden.”

Tekst gaat verder onder de tweet

Meer prominente doorbraakinfecties

Ook de vier keer geïnjecteerde Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin testte maandag positief op corona. En ook hij ervaart gelukkig alleen milde symptomen van het verkoudheidsvirus, zei hij in een verklaring: “Vanmorgen testte ik positief op COVID-19. Ik heb lichte symptomen en zal de komende vijf dagen thuis in quarantaine blijven, in overeenstemming met de CDC-richtlijnen. Ik behoud mijn bevoegdheden en zal mijn normale werkschema vanuit huis blijven uitvoeren.”

Austin had op 29 juli voor het laatst persoonlijk met president Joe Biden, die onlangs eveneens positief testte op het corona, ondanks zijn vier ‘vaccinaties’. Dat Austin ruim twee weken geleden voor het laatst contact had met de president is maar goed ook, want Biden gaat steeds harder achteruit.

Tekst gaat verder onder de tweet

En net als Biden, beveelt ook Austin iedereen aan om zich te laten prikken: “Ik blijf iedereen aanmoedigen om zich te laten vaccineren en boosteren.” De neiging om na een infectie alsnog het vaccin te promoten, treft men aan bij meer prominente geïnfecteerden, zoals deze Twitteraar opmerkt:

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
NQAX

Je 'bedenkt' een zeer ernstige ziekte, je vind een 'remedie' uit. Ik spreek over 1994, ons jongste, accute leukemie. Als laatste optie boden ze haar 'n mrna experiment aan. Een verpleegkundige oncologie, Daniël den Hoed ,"Het middel is een pandora's box. We hebben geen idee wat de uitwerking daarvan is. De enkelen die het hebben geprobeerd zijn 'niet beter' geworden.

Ons zusje overleed 3 dagen daarna aan een 'accute zeldzame bloedafwijking' na de genspuit. Obductie werd tegengewerkt.

We spreken 2020. Deze mrna's zijn levensgevaarlijk aangezien ze jouw lichaan niet verlaten en jouw immuunsysteem continue 'aantast'. Voorkomen niets.

Fabian

Is er bewijs dat hij uberhoudt is gevaccineerd. Ik geloof daar persoonlijk niet in.

Cookies op deze website