Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 30 juli 2022

Zes jonge artsen overlijden binnen twee weken na start boostercampagne

Redactie Blckbx
2022 07 30 zes artsen
2:30

Zes jonge Canadese artsen zijn kort na elkaar ‘plotseling en onverwacht’ overleden, vlak nadat ziekenhuizen zijn gestart met het toedienen van een vierde dosis mRNA aan hun medewerkers.

Deze week werd bekend dat drie jonge artsen van Canada's Trillium Health Partners-Mississauga Hospital in dezelfde week plotseling en onverwacht zijn overleden. De doodsoorzaak van de drie artsen moet nog worden bekendgemaakt, maar het ziekenhuis heeft al verklaard dat hun dood niets te maken heeft met de nieuwe booster die ze onlangs hebben gekregen.

Het nieuws over de drie overleden artsen werd voor het eerst gedeeld door een onafhankelijke journalist in een bericht dat snel viraal ging. Volgens de journalist deelde een bezorgde verpleegster in dienst van het ziekenhuis een kopie van de memo die door de directie van het ziekenhuis was verstuurd.

Volgens de verpleegster zijn de drie artsen onverwacht overleden nadat het ziekenhuis de vierde COVID-prik voor zijn werknemers verplicht had gesteld en was begonnen met het toedienen van de vaccinatie.

"Drie artsen in de Mississauga ziekenhuizen zijn deze week overleden," vertelde de verpleegster aan de journalist. "1e memo maandag, 2e dinsdag, 3e donderdag. De doodsoorzaak werd niet gedeeld in de memo, maar hoe vaak zijn er 3 artsen overleden in 1 week, dagen nadat het ziekenhuis begon met het toedienen van de 4e prik aan het personeel?"

Verklaring Trillium Health Partners

Afgelopen woensdag gaf Trillium Health Partners eindelijk een verklaring vrij en bevestigde het overlijden van de drie artsen.

"Het is met diepe droefheid dat THP rouwt om het verlies van drie van onze artsen die onlangs zijn overleden," kondigde het ziekenhuis aan op Twitter.

"Dr. Jakub Sawicki, dr. Stephen McKenzie, en dr. Lorne Segall waren gerespecteerde artsen die hun leven wijdden aan de zorg voor hun patiënten en de gemeenschap," voegde het bericht eraan toe.

'Geruchten niet waar'

Trillium Health Partners kwam later met een update en beweerde dat de ‘geruchten’ dat de dood van de artsen verband hield met de vierde COVID-injecties ‘gewoon niet waar’ zijn. Ze gaven echter geen doodsoorzaak voor de artsen.

Niet drie maar zes artsen overleden

Vrijdag deelde dr. James E. Olsson het nieuws dat niet drie maar zes artsen de afgelopen twee weken onverwachts overleden zijn.

Dr. Paul Hannam op 16 juli, dr. Lorne Segall op 17 juli, dr. Stephen McKenzie op 18 juli, dr. Jakub Sawicki op 19 juli, dr. Shariar Jalali Mazlouman op 23 juli en dr. Candace Nayman op 28 juli.

Atleten en artsen vallen als vliegen en niemand mag erover praten. De gevestigde orde heeft grote problemen met het verklaren van de enorme toename van hart- en vaatziekten sinds de COVID-vaccins op de wereld zijn losgelaten.

Allerlei oorzaken worden ineens genoemd in de reguliere media van theedrinken, stress, de zomertijd en het hebben van seks, tot klimaatverandering, sneeuwruimen en sinds deze week ook het nemen van een koude douche en het doen van middagdutjes.

Hoe is het toch mogelijk dat al deze voorheen onschuldige bezigheden na de uitrol van de vaccins ‘plotseling en onverwacht’ zorgen voor zoveel gezondheidsproblemen en overlijdens?

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Triest, wel goed dat het in het , nieuws' komt, dat is heel belangrijk om meer mensen te waarschuwen en zich uit te laten over de problemen, zoiets als 6 daar en ook nog eens Artsen in zo'n korte tijd en na Genjectie incl al 3 van die genjecties in hun body's, zal toch wat andere Artsen doen opstaan, ook al rust er een dreiging op hen of een spreekverbod! een spreekverbod! dat had al een no go moeten zijn! zodra je dat hoort, moeten alle haren die je nog hebt rechtop gaan staan en een rilling door je lichaam gaan! en opstaan tegen die Tirannen! het is jou leven, maar ook die van de ander waar je dan over zwijgt, Medeplichtig aan.

Jac

Ik begrijp niet dat artsen een 4e prik nemen, juist die moeten toch wel beter weten inmiddels zou je denken? Ja omdat t verplicht is, maar als ze met elkaar besluiten t niet te doen kan een ziekenhuis ze toch niet dwingen of allemaal ontslaan? Maar juist nu er meer bijwerkingen bekend zijn mag verplicht stellen toch ook helemaal niet? Ik geloof dat het in Nederland nog een soort van meevalt... al moeten we ervoor waken!

Cookies op deze website