Lightbox Image
Afbeelding:
Gezondheid 25 februari 2022

Bewuster en gezonder samenleven met Sapje en blckbx

Redactie Blckbx
Sapje blckbx samenwerking 16 9
03:18

Sinds de start van blckbx hebben wij van veel betrokken kijkers kleine en grote donaties mogen ontvangen. Hier zijn wij zeer dankbaar voor, omdat dit blckbx in staat stelt onafhankelijk en kritisch te blijven. Naast donateurs en andere steun van vrijwilligers, kregen we ook vanuit een aantal ondernemers de vraag in hoeverre blckbx openstaat voor een samenwerking. Een van deze ondernemers was Joël Goudsmit, oprichter van Sapje. Na enkele gesprekken was het voor beide partijen duidelijk dat er een fijne klik is en dat we daarom op een gezonde manier een samenwerking aan zijn gegaan.

400 gram groente per Sapje

Joël Goudsmit en zijn vrouw Rosalynn Campbell zijn de oprichters van Sapje en ze zijn gevestigd in De Kwakel. Bij Sapje werken ze met seizoensgebonden, 100% biologische groenten en fruit van lokale boeren. Dit wordt aangevuld met specerijen, kruiden en zeewier voor extra smaak en gezonde voedingsstoffen. Vervolgens worden de ingrediënten ambachtelijk bereid met behulp van een slowjuicer en direct ingevroren tot en met het moment van bezorging. Zo blijven zoveel mogelijk gezonde voedingsstoffen behouden en zit er uiteindelijk maar liefst 400 gram groente in het flesje.

Tekst gaat verder onder de video.

De start van de samenwerking

Nadat Joël contact had gezocht met blckbx werd het eerste verkennende gesprek ingepland en al snel bleek dat we veel gemeenschappelijke waarden hebben. Denk hierbij aan een kritische en bewuste kijk op de maatschappij en dat we beiden het aandurven om de ‘status quo’ te bevragen. Zowel Sapje als blckbx staan voor een bewustere en gezondere manier van (samen)leven. Dát is voor beide partijen essentieel om een samenwerking aan te gaan.

Gezond NU Sapje Z7 A0435 16 9 blckbx

Ook interesse in een (zakelijke) samenwerking met blckbx - het grootste onafhankelijke platform van Nederland met gemiddeld twee miljoen kijkers per maand - die past bij haar identiteit én de kijkers? Neem dan contact op met Finance@blckbx.tv

Steun blckbx met een automatische maandelijkse donatie
Steun blckbx
Redactie 90ies style

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Niet ongezond en als je geen sinaasappelpers bezit een mogelijkheid.
Beter de orangina en caola; staat er haaks op.

Toch neem ik gewoon een hele sinaasappel, passievrucht en, slecht of goed,
een glaasje wijn!

Proost Flavio en Team,

bisous uit occitanie

Nick1

Héél interessant! Als het helemaal waar en eerlijk is, prima!
Maar als "hollander" ga ik rekenen.
Ik ben na een zwaar hartinfarct ook van alle medicijnen afgekomen door betere voeding als medicijn en het heeft goed gewerkt. Mijn basis uitgangspunten waren (en zijn) de "Gerson therapie" plus andere protocollen van hartspecialisten die hun succesvolle medische carrieren hebben verlaten door de schaduwzijden van de medische praktijken.
Alle lof dus! Maar door de prijzen van de detox kuren word ik gedreven om opnieuw op zoek te gaan naar een koude persmachine. Voor veel mensen is de kost van een jaar regelmatig Sapje-detoxen gauw een bedrag met 3 cijfers.
Ik raad het absoluut niet af, integendeel !!!

Cookies op deze website