Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 22 december 2023

Arnold Karskens: ‘Maak ons groter, dan krijgen ze ons nooit meer klein!’

Redactie Blckbx
Foto website
2:00

Ongehoord Nederland (ON!) is een luis in de pels van de macht, net als de andere nieuwe media. En hoe groter de luis, hoe meer rillingen in Hilversum en Den Haag. Help ON! daarom groeien, roept omroepvoorzitter Arnold Karskens op in een ingezonden brief. Lees hem hier!

Ongehoord Nederland heeft uw steun nodig
Word nu lid
Word lid van ongehoord Nederland blckbx

Onlangs zat Karskens al aan tafel bij blckbx-hoofdredacteur Flavio Pasquino om te praten over de hetze tegen ON!, de staat van de journalistiek en de vraag in hoeverre media werkelijk neutraal kunnen zijn. Als je dit boeiende gesprek nog niet hebt gezien, doe dat dan alsnog!

Lees hieronder de brief van ON!-voorzitter Arnold Karskens. En deel dit bericht met zo veel mogelijk mensen! Want het is ontzettend belangrijk dat álle nieuwe media – en vooral verzetsomroep ON! – groeien, om zo Nederland gezamenlijk mooi te houden!

***

Beste vrienden,

"Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan bestrijden ze je, maar uiteindelijk win je." Of deze quote nu van Gandhi is of niet, het is precies wat Omroep Ongehoord Nederland (ON!) is overkomen en waar ik als voorzitter van ON! altijd van overtuigd ben geweest.

Eerst zou het allemaal niet zo’n vaart lopen volgens onze critici. "Karskens met z’n clubje is nooit in staat om een professionele omroep van de grond te krijgen en het benodigde ledenaantal te halen." Dat hadden ze fout. De omroep kwam wél van de grond, we haalden het benodigde ledenaantal voor een uitzendlicentie en onze omroep was geboren.

Toen hield de NPO ons lange tijd in het ongewisse of en waar we konden uitzenden. Toen uiteindelijk die beslissing viel, hadden we nog maar 23 dagen om vanaf niets een professionele tv-studio te bouwen met alles erop en eraan. Met een team van super gemotiveerde strijders is ook dat gelukt en konden we op 22 februari 2022 in de lucht met onze eerste uitzending van Ongehoord Nieuws.

Toen kwam de spot, smaad en laster. 'Amateurs', 'gekkies', 'extreem-dit' en 'extreem-dat'. Maar het ledenaantal loog er niet om. Dat bleef maar groeien, samen met onze aanwezigheid op social media en regelmatige aandacht in de gevestigde media. We bleken echt een luis in de pels te zijn van de macht over onderwerpen als corona en woke tot massa-immigratie en klimaathysterie. Wij bleven irriteren door de andere kant van de nieuwsbol te belichten en dat zat het overwegend links-liberale Hilversum en Den Haag erg dwars.

Dus werd er doorgeschakeld naar de volgende versnelling. De NPO ging daadwerkelijk boetes uitdelen. In totaal voor een bedrag van maar liefst 272.000 euro in twee jaar! Daarnaast groeide vanuit politiek Den Haag de wens om onze omroep van de buis te krijgen. Beschuldigingen van racisme, xenofobie, extremisme, we hebben alles wel gehad, maar we zijn nooit voor de rechtbank gedaagd. Het lukte de NPO ook niet om ons via het Commissariaat voor de Media eraf te krijgen, dus kwam het verzoek bij staatssecretaris voor Media, Gunay Uslu (D66), te liggen om onze uitzendlicentie in te trekken. Dat zou het einde betekenen van onze omroep.

Maar we vochten onverdroten door. En toen kwam de historische verkiezingswinst van PVV en groei voor andere rechtse – zeg maar realistische – partijen. Het volk had gesproken en voor vriend en vijand was het volstrekt duidelijk: Ongehoord Nederland brengt een geluid dat een groot deel van de Nederlandse bevolking als waarheid in de oren klinkt. Dat kun je onmogelijk van de buis halen.

“Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan bestrijden ze je, maar uiteindelijk win je.” We zijn nu een serieuze speler in Hilversum en we gaan voor meer zendtijd op betere tijden. Daarbij hebben we uw steun ontzettend hard nodig. Hoe meer leden we hebben, hoe ‘breder’ we ons letterlijk kunnen opstellen en hoe meer we voor elkaar zullen krijgen.

Word daarom nu lid van Ongehoord Nederland voor maar 10 euro per jaar! 

Maak ons groter, dan krijgen ze ons nooit meer klein!

Met vriendelijke groet,

Arnold Karskens, voorzitter ON!

Ongehoord Nederland heeft uw steun nodig
Word nu lid
Word lid van ongehoord Nederland blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Natuurlijke-immuniteit

SVP zo veel als mogelijk verspreiden, dank U!
1 minuut die 3 jaren corona overbodig maakt!

https://odysee.com/@Voorwaarheid:1/2023-12-27-CDC-Houdt-Bewijs-Effectiviteit-Ivermectine-Voor-Covid-Achter:7?src=embed

Geen mondkapjes
Geen lockdown
Geen failliessementen
Geen schoolsluitingen
Geen testen
Geen ontslagen
Geen oversterfte
Geen polarisatie
Geen turbokankers
Geen corona evaluatie
En wordt dit nog steeds niet voorgeschreven?

Natuurlijke-immuniteit

Ook vitd3 dokt aan de ace2 receptor aan en werkt dan immuunmodulerend.

Nu de tijd weer komt dat we in de winter weer door onze voorraad vitd zijn (wordt op natuurlijke wijze door zonlicht pas weer begin april voldoende aangemaakt vanwege de stand van de zon) suplementeren.

Ook hier geldt natuurlijk dat het voordeel van natuurlijke vitd3 aanmaak vele voordelen boven de suplementatie heeft.
Zonlicht is voor vele chemische reacties in ons lichaam onmisbaar.
Het zonnehormoon.
En het bouwt je natuurlijke bescherming tegen zonlicht op.

Zonsverduistering?

Cookies op deze website