Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 16 februari 2023

Thierry Baudets nieuwe boek ‘De Gideonsbende’ komt binnen op nr. 1 in de bestsellerlijst

Redactie Blckbx
2023 02 16 Boek Baudet nr 1 2
2:00

Een maand voor de verkiezingen en daags nadat FVD-voorman Thierry Baudet ‘De Gideonsbende’ presenteerde, komt het boek binnen op nummer 1 in de bestsellerlijst. ‘Ongekend!’

Zondag 12 februari presenteerde Baudet zijn nieuwe boek ‘De Gideonsbende’, dat volgens de achterflap ‘het verhaal vertelt van Forum voor Democratie, de enige politieke partij in Nederland – en misschien wel in heel Europa – die fundamentele oppositie voert tegen de ideologie die de westerse elites in haar greep heeft: het globalisme.’ Het boek staat direct op nummer 1 in de Bestseller 60, de officiële lijst met bestverkochte boeken.

De FVD-leider is verheugd over het succes van zijn laatste publicatie. “Ongekend! ‘De Gideonsbende’ is zojuist binnengekomen op nummer 1 van de nationale bestsellerlijst! Ontzettend bedankt voor alle lezers. Ik hoop dat het boek net zoveel betekent voor jullie als voor mij!”

Tekst gaat verder onder de tweet

Rechtsfilosoof Paul Cliteur wijst erop dat het succes is geboekt zonder steun van de media. “Leuk zeg, dus tegengewerkt door het gehele journalistieke establishment van de NPO en de schrijvende pers en dan dit resultaat? Dat geeft wel hoop voor het land,” reageerde hij op Twitter.

Vrijdag legde Baudet bij Ongehoord Nieuws uit waarom FVD volgens hem wordt tegengewerkt door de gevestigde orde en lichtte hij ‘De Gideonsbende’ verder toe. Dat fragment is terug te kijken in onderstaande video.

Tekst gaat verder onder de tweet

‘Het Coronabedrog’

De vorige publicatie van Baudet, ‘Het Coronabedrog’, was ook al een groot succes. Het boek zou zelfs de NS Publieksprijs winnen, ware het niet dat de uitreiking op het laatste moment werd geannuleerd. Volgens de NS zou het stemproces namelijk op grote schaal zijn gemanipuleerd. Critici zagen dit echter als een excuus om te voorkomen dat Baudet in de prijzen zou vallen met zijn boek, dat uiterst kritisch is op het coronabeleid en het narratief rond het verkoudheidsvirus.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Mooi voor FvD Thierry en goed voor NL.
Gefeliciteerd daar.

Skelm

Ik zie op 28 februari Baudet en anderen in Lagoa in Portugal.
Kijk er naar uit.

Cookies op deze website