Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 30 juni 2022

‘Baby’s en peuters zijn proefkonijnen voor mRNA-prikken’, suggereert FDA-panellid

Redactie Blckbx
2022 06 30 babys prikken fda
3:20

Op beelden is te zien dat een adviseur van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA indirect toegeeft dat kinderen van zes maanden tot vijf jaar die nu in de VS de mRNA-prikken krijgen, fungeren als proefkonijn. "We zijn de gegevens van de placebogroep kwijt. Er zijn geen gegevens over de werkzaamheid. Ik denk dat het zal moeten komen van effectiviteit in de echte wereld.”

Deze maand gaf de Food and Drug Administration (FDA) toestemming voor het gebruik van de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna in noodgevallen bij jonge kinderen in de leeftijd van zes maanden tot vijf jaar, nadat haar adviescomité voor de experimentele behandelingen had gestemd. Het comité beweerde dat de vaccins bij kleine kinderen effectief zijn in het voorkomen van symptomatische infectie zonder zorgwekkende bijwerkingen te veroorzaken.

Maar op het moment dat de FDA toestemming gaf, was bekend dat de resultaten van de klinische onderzoeken in feite waardeloos waren. De onderzoekers van zowel Pfizer als Moderna hadden namelijk al 60 dagen na het begin van de onderzoeken de zeer belangrijke placebogroep geneutraliseerd, door de kinderen uit die groep het vaccin aan te bieden. De reden waarom dit gebeurde is niet bekend, maar het verwijderen van de controlegroep druist in tegen alle geldende wetenschappelijke regels. Om de controlegroep te kunnen elimineren, hebben de onderzoekers van beide farmaceutische bedrijven zelfs eerst het protocol moeten aanpassen.

Zonder de gegevens van de placebogroep kan de effectiviteit van de vaccins niet worden gemeten ten opzichte van degenen die de behandeling niet hebben gekregen. Ook kunnen geen data meer worden verkregen over bijwerkingen op lange termijn.

Bekentenis

Rachel Zhang is teamleider van de klinische evaluatiestaf van de FDA. Tijdens een zoom-gesprek met een adviespanel bekende ze dat de resultaten van de placebogroep tijdens de klinische proeven zijn ‘kwijtgeraakt’. Het gesprek stond in het teken van het besluit om de experimentele prikken voor de jongste kinderen van Amerika goed te keuren. De beelden zijn hier te zien.

"Er zijn geen gegevens over de werkzaamheid," legde Zhang uit. "Ik denk dat het zal moeten komen van effectiviteit in de echte wereld," voegde ze er bijna lachend aan toe.

"...We zijn de placebogroepen kwijt, dus we kunnen niet echt iets zeggen over de duur van de werkzaamheid van het vaccin na die tijd.

Er zijn geen gegevens meer over de werkzaamheid, in principe, na dat tijdstip. Dus, helaas, zijn we beperkt tot – in deze studie – de resultaten die we u hebben laten zien in de dia met de data cut off [De datum waarop later verzamelde gegevens niet meer in de analyse worden meegenomen]. De meest recente [gegevens van de placebogroep] zijn die van 31 mei, en dat zijn helaas nog maar heel weinig gevallen...

...ik denk dat het zal moeten komen van effectiviteit in de echte wereld."

Proefkonijnen

Met andere woorden zegt Zheng hier dus dat baby's en peuters die nu de experimentele mRNA-prikken van Pfizer en Moderna krijgen toegediend in feite de proefkonijnen zijn, die de ‘verloren’ gegevens van de placebogroepen zullen moeten opleveren. Voor de goede orde, Zheng is de teamleider van de clinical review staff van de FDA, die toezicht houdt op de goedkeuring van nieuwe medische behandelingen.

Uit de praktijk in de 'echte wereld' waarnaar Zheng verwijst, blijkt bij groepen oudere kinderen, jongvolwassenen en volwassenen inmiddels dat de vaccins regelmatig levensbedreigende bijwerkingen en aandoeningen veroorzaken. Zo is het aantal gevallen van myocarditis onder jonge Amerikanen explosief gestegen, vooral sinds het vaccin wordt toegediend aan de leeftijdsgroep van 12-17 jaar.

Zonder vaccin hebben kinderen die besmet worden met corona een herstelpercentage van 99,995 procent.

Rampzalige testfase Pfizer

Tijdens de klinische testfase van het Pfizer-vaccin voor kinderen van zes maanden tot vijf jaar liepen overigens drie keer zoveel gevaccineerde als ongevaccineerde kinderen ernstige corona op. Desondanks bracht het panel van de FDA een positief advies uit om de gehele populatie in de jongste leeftijdscategorie te laten prikken.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Genocide moet doorgaan om de 500 miljoen te halen. Ik weet dat het gebeurd en ben toch elke keer weer verbijsterd over zoveel opzet. De hoeveelheid psychopaten op wereldniveau is ongelooflijk

GTRene

Ze gaan gewoon door, vertrouw ze nooit meer, dat kan helaas niet meer, ja der zijn meer goede dan foute medische lieden, echter kan jij het zien wie de goede is en wie de slechte? dat is Russische roulette spelen met je lichaam.

Ze komen met smoesjes die ze keihard uitspreken, glashard liegen en cijfers achterhouden, ondertussen doorgaan met Genjecteren van... zoveel ze kunnen, immers 1x de echte erin, dan kan je niet meer terug en is de schade reeds aangericht. Ook op lange termijn, denk aan voortplanting...

Cookies op deze website