Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 21 juli 2022

Bekentenis Duitse autoriteiten over bijwerkingen legt bom onder vaccinatiebeleid

Redactie Blckbx
2022 07 21 duitsland geeft bijwerkingen toe
3:50

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag officieel toegegeven dat 1 op de 5.000 coronaprikken leidt tot ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of overlijden. De bekentenis van Duitse autoriteiten dat de vaccins ‘niet’ veilig zijn, heeft verstrekkende – juridische – gevolgen.

Met de bekentenis van het Duitse ministerie van Volksgezondheid wordt voor het eerst officieel door autoriteiten toegegeven dat er een serieus veiligheidsprobleem is met de experimentele injecties tegen COVID, die wereldwijd al miljarden keren zijn toegediend.

Volgens de officiële cijfers zijn er alleen in Duitsland tot nu al tienduizenden mensen waarbij de prikken hebben geleid tot ziekenhuisopname, invaliditeit of de dood. ‘Lichte’ bijwerkingen waarvoor mensen een arts moesten bezoeken, zoals menstruatieproblemen, hartproblemen of epileptische aanvallen zijn in de cijfers niet meegeteld. Bovendien gaat het alleen om door artsen gemelde gevallen.

In het draadje bij onderstaande tweet maakt het ministerie nog een correctie, dat het niet gaat om 1 op 5.000 personen maar om 1 op 5.000 prikken. Iemand die vier prikken krijgt, heeft dus een kans van 1:1250 op een zware bijwerking.

Bom onder vaccinatiebeleid

De bekentenis van het ministerie van Volksgezondheid zet de deur wagenwijd open voor vaccinslachtoffers om rechtszaken aan te spannen tegen autoriteiten, die altijd beweerden dat de prikken veilig waren. Ook legt het een bom onder lopende en toekomstige vaccinatiecampagnes wereldwijd. De uitspraak kan verstrekkende juridische gevolgen hebben voor regeringen die nu nog een vaccinatieplicht willen instellen.

Voor de inspanningen van autoriteiten om gezonde kinderen te vaccineren met de experimentele producten is absoluut geen draagvlak meer, voor zover dat er ooit al was. Kinderen onder de twintig jaar hebben statistisch een kans van 99,9987 procent om een coronabesmetting te overleven. Voor gezonde kinderen is de kans dat ze aan COVID overlijden zelfs nog veel kleiner.

Advocaten slijpen hun messen

“Anderhalf jaar lang is er campagne gevoerd waarin werd beloofd dat de vaccins veilig waren en dat er helemaal geen kans was op bijwerkingen,” aldus advocaat Cäsar-Preller, vandaag tegenover Handelsblatt. “Wettelijk betekent het veel. Er kunnen nu vorderingen wegens overheidsaansprakelijkheid worden ingesteld tegen de Bondsrepubliek Duitsland of tegen afzonderlijke deelstaten. Benadeelden kunnen een schadeclaim indienen.”

Ook voor personen die de prik in de toekomst nog willen toedienen, dreigt gevaar van vervolging. "Iedere arts of zorgprofessional die nu nog mensen injecteert, brengt willens en wetens het leven van mensen in gevaar en kan voor een rechtbank verantwoordelijk worden gehouden."

Dit laat een ander licht schijnen op het besluit in Nederland van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) in mei. De LHV liet toen weten dat de aangesloten huisartsen bij toekomstige prikcampagnes niet meer willen prikken, maar dat aan de GGD willen overlaten.

Ernst Kuipers vreest aansprakelijkheid

Dat de Duitse autoriteiten nu pas officieel met het nieuws naar buiten komen, wil niet zeggen dat men er achter de schermen niet allang van op de hoogte was dat de prikken veel en ernstige bijwerkingen veroorzaken. Ook in Nederland lijkt dat allang bekend te zijn. Onlangs liet gezondheidsminister Ernst Kuipers zich tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer ontvallen dat de prikken voor het leeftijdscohort jonger dan 60 niet zijn goedgekeurd en dat hij ze niet zonder goedkeuring wil gaan toedienen, omdat hij bang is verantwoordelijk te worden gehouden voor bijwerkingen.

Telegraaf maakt zich zorgen om prikcapaciteit

‘Zorgen om nieuwe vaccinatiecampagne’, kopt de Telegraaf vandaag. De zorgen zijn echter niet vanwege de ernstige bijwerkingen die de prikken veroorzaken, maar omdat de krant bang is dat Nederland nog niet klaar is voor een grootschalige vaccinatiecampagne in het najaar. “De GGD heeft momenteel een basiscapaciteit van 300.000 vaccinaties per week. Die moet zodra het nodig is binnen drie weken tijd naar 500.000 kunnen worden opgeschaald en binnen weer drie weken naar 1,5 miljoen," meldt de Telegraaf.

Als de cijfers van de Duitse autoriteiten kloppen, zouden 1,5 miljoen prikken in één week in Nederland leiden tot 300 ziekenhuisopnames, blijvend invaliden of sterfgevallen als direct gevolg van de vaccinaties.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Ze kunnen er ook niet meer onderuit, het internet staat vol met de juiste info. Op naar vervolging en schadeloosstellingen. Nu Nederland nog, de deur staat nu op een kier, een goede windvlaag en hij gaat wijd open ;-) Vervolging zal vooralsnog niet plaatsvinden maar de leugens van het fascisitsch kabinet worden dan tentoongesteld. Ben benieuwd.

bertvanbaar@murena.io

Lees het boek Dodelijke Medicijnen van Peter Götsche. Dan leer je Hoe Geldelijke Winst de farmaceutische industrie beheerst en NIET de wens om de bevolking gezond te houden.

Cookies op deze website