Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 16 mei 2022

Bill Gates: ‘We gaan doorlopend vaccineren, om helemaal veilig te zijn’

Redactie Blckbx
2022 05 16 Gates boosteren Cropped
03:20

Volgens miljardair Bill Gates moeten mensen ouder dan vijftig of zestig jaar ‘waarschijnlijk elke zes maanden geboosterd worden’, totdat er vaccins zijn die ‘nóg beter zijn’. Oudere mensen mogen de mouw misschien nog wel vaker opstropen, ‘om helemaal veilig te blijven’.

De weldoener deed zijn uitspraken zaterdag in een interview met CNN. Presentator Anderson Cooper – zelf reeds drie keer geïnjecteerd – vroeg hem na hoelang je weer een shot zou moeten nemen. “Om veilig te zijn, moet je waarschijnlijk iedere zes maanden gevaccineerd worden. Als we meer gegevens verzamelen, kan blijken dat het korter wordt voor mensen boven de zestig of zeventig jaar. Dus we gaan voor doorlopende vaccinatie om helemaal veilig te blijven,” zei een grijnzende Gates.

Tekst gaat verder onder de video.

Gates besmet met ‘soort griep’

De uitspraken van Gates zijn opmerkelijk, want ondanks dat hij al vier keer gevaccineerd is – een paar weken geleden voor het laatst – raakte hij vorige week tóch besmet met het coronavirus. Gelukkig heeft hij slechts milde symptomen.

En een paar dagen voordat hij positief testte, zei hij nog in een interview dat corona niet veel anders is dan griep: “We begrepen toen [in 2020] niet dat het een vrij laag sterftecijfer heeft en dat het een ziekte is die vooral bij ouderen voorkomt – zoals de griep, hoewel het een klein beetje anders is.”

‘Misdaad tegen de mensheid’

Gates voorziet dus een halfjaarlijks terugkerende boostercampagne met een experimenteel vaccin tegen een virus dat ‘zoals de griep is’. In hetzelfde weekend als waarin hij deze uitspraak deed, noemde de voormalig vice-president van Pfizer, Michael Yaedon, de massale vaccinatiecampagne een ‘misdaad tegen de mensheid’.

In een interview met The Epoch Times wees hij op de 1.223 sterfgevallen en 42.086 gevallen van bijwerkingen die werden gemeld aan Pfizer, tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021, toen hun vaccin werd uitgerold. Volgens Yaedon vormt een hevig griepseizoen een grotere bedreiging dan het coronavirus. “En wat doen we tegen seizoensgriep? Vrijwel niets, behalve vaccins aanbieden die weinig doen.”

Yaedon stelt dat het verkeerd is om een ‘pandemie’ te bestrijden met experimentele vaccins. "Het is gewoon onmogelijk om gegevens te verkrijgen die aantonen dat een pandemie op lange termijn beheersbaar is. Degenen die deze argumentatie hebben doorgedrukt en het mogelijk hebben gemaakt dat de op genen gebaseerde middelen nodeloos bij miljarden onschuldige mensen werden ingespoten, zijn schuldig aan misdaden tegen de mensheid."

Vorige week deed dr. Robert Malone namens 17.000 van zijn collega’s uit de medische wereld al een oproep aan de wereld om te stoppen met de 'experimentele genetische COVID-19-vaccinaties', want ‘de data zijn schokkend’.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

"Gevaarlijke gek alert!" Taatuuu tatuuu busje onderweg.

Requin

'Gelukkig heeft hij slechts milde symptomen'!

Zeer ernstige symptomen van tomeloze graai- en moordzucht!

Geen enkel respect is op zijn plaats bij meer slachtoffers dan in de hele holocaust.

Cookies op deze website