Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 07 december 2022

Florida wil Pfizer en Moderna aansprakelijk stellen voor bijwerkingen

Redactie Blckbx
2022 12 07 De Santis aansprakelijk2 Cropped
2:00

Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, wil de farmaceuten Pfizer en Moderna – tegen het landelijke beleid in – aansprakelijk stellen voor vaccinatieschade.

DeSantis sprak zijn voornemen afgelopen weekend uit tijdens een besloten evenement van de Republikeinse Partij in de Amerikaanse staat Florida. De federale regering heeft de vaccinfabrikanten immuniteit verleend voor schade als gevolg van de COVID- injecties, maar het lijkt erop dat Florida de farmaceuten wil vervolgen voor het maken van valse, misleidende claims.

Aansprakelijkheid

“We gaan deze fabrikanten aansprakelijk houden voor dit mRNA, omdat ze zeiden dat er geen bijwerkingen zouden zijn en we weten dat die er wel veel waren. We hebben een studie gedaan in Florida die een toename van 86 procent in hartactiviteit aantoonde bij mensen tussen de 18 tot 39 jaar door de mRNA-injecties. Dus we gaan wat dingen doen om aansprakelijkheid te realiseren,” aldus DeSantis.

Tekst gaat verder onder de tweet

De gouverneur verwijst naar een onderzoek dat onlangs voor de gezondheidsminister van Florida, dr. Joseph A. Ladapo, reden was om mannen onder de veertig te ontraden zich te laten vaccineren. “Met een hoog niveau van wereldwijde immuniteit tegen COVID-19 wordt het voordeel van vaccinatie waarschijnlijk tenietgedaan door dit abnormaal hoge risico van hartgerelateerde sterfte bij mannen in deze leeftijdsgroep,” zei hij.

“Daarom raadt de gezondheidsminister mannen van 18 tot 39 jaar af om mRNA-COVID-19-vaccins te ontvangen,” aldus het ministerie van Volksgezondheid van Florida in een bijgaande richtlijn. “Personen met reeds bestaande hartaandoeningen, zoals myocarditis en pericarditis, moeten bijzonder voorzichtig zijn bij het nemen van deze beslissing.”

Tweede termijn voor Ladapo

Dr. Ladapo is sceptisch ten aanzien van de coronavaccins en wordt daarom verguisd door de media, ondanks zijn opleiding aan de prestigieuze Harvard University. DeSantis heeft aangegeven dat hij de arts voor zijn tweede termijn wil aanhouden als gezondheidsminister. “Dr. Ladapo heeft geweldig werk geleverd als gezondheidsminister van Florida. Zijn op bewijs gebaseerde principes dienen als tegenwicht voor de steeds meer politieke standpunten van het vastgeroeste medische establishment. Met name als het gaat om scholen, maskers en mRNA-shots. Blij te kunnen aankondigen dat hij terugkeert voor onze tweede termijn!”

Onlangs liet ook de Britse regering weten dat vaccinfabrikanten als Pfizer, Moderna en AstraZeneca wel degelijk aangeklaagd kunnen worden door mensen die letsel hebben opgelopen door toedoen van COVID-vaccins.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

https://www.bitchute.com/video/fIcAxxOpSsDp/

En daarvoor waarschuwden OCCAM en ing. J. Onno Dekker al van meet af aan!
Maar vooral noem ik hier: ing. Vicki Van Lommel, journalist Willem Groeneveld.

Verspreid onderstaande links en spreek je arts aan en meld hem als hij een medeplichtige
aan vaccinmoord blijkt!

https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/
Ook BNNVA is een misdadige vaccinmoordorganisatie.
https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/verdachten-moordaanslag-op-groningse-journalist-zijn-fanatieke-corona-ontkenners

Katie

Helaas veel te laat, wordt de wereld toch wakker. Maar beter laat dan nooit !

Cookies op deze website